İkinci yabancı dil olarak hangisini tercih etmem daha avantajlı olur sizce? İspanyolca daha çok kafama yatıyor ama kararsizim, fikirleriniz nedir
Yeni uyananlar için günaydın bu arada 🌞🌾🔆🍀🔅🌿🔅
Yeni uyananlar için günaydın bu arada 🌞🌾🔆🍀🔅🌿🔅
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dostum ben ingilizce fransızca okuyorum fransızca yi seçtim lanet olsun 10 kelime yazılır 3 cümle okunur pronounce çok zor sen en iyi ispanyolca seç sanırım yazıldığı gibi okunan dil hemen hemen almanca almanyadan başka yerde ihtiyacın olmaz
Aynen çok araştırdım fransızca çok zor diyorlar okunması da sıkıntıymış. İspanyolca hem konuşan kişi çok olduğu için hemde yazıldığı gibi okunduğu için mantıklı geldi ama konuştuğum hocalarım almanca diyor. Bilmiyorum ispanyolca hem daha güzel hem daha rahat, ttteşekkürederim bu arada
10 kelime yazılır 3 cümle okunur nasıl yani onu anlayamadım ama 😀
Dostum uzun cümleyi kusarak kedini yirtarak diyosun ama yine sen uzun okuyon hoca kısa okuyo diyosunki ben hangi dili okuyorum diye😅
Hahaha anladım 😅 kolay gelsin size
Dünyada ingilizce ve Çince den sonra en fazla konuşulan dil İspanyolca olduğundan kesinlikle İspanyolca yı öğrenmek daha mantıklı. Valla ingilizce den sonra en beğendiğim dil ispanyolcadır
Evet çok araştırdım konuşan sayısı çok olduğu için bana da mantıklı geldi ama çoğu kişi almanca daha mantıklı diyor, arada kaldım bende
bu dillerin hepsi aynı eşitlikte fayda sağlar. rusça ise ticaret dilidir. 2. dil olarak kesinlikle rusça derim ben.
Teşekkür ederim görüş için, evet rusça ve arapça Revaçtaymış ama farklı alfabeler ve zor diller olduğu için sıkılırım boşlarım diye korkuyorum
Bence çince ogren ispanyolcadan daha cok isine yarar.
Cevap
3Cevap
Aralarında en rahat öğrenebileceğin dil İspanyolca. Fransızca gereksiz zahmet ister. İtalyanca çok ince bir dil, öğrenilmesi zahmetli. İspanyolca dağınık ama zarif bir dil. Kelimeler, aksan, neredeyse her konuda kolay. Belli bir yere kadar zorluyor.
Almanca daha çok iş görür
Herkes öyle diyor da benim kafam ispanyolca ya daha çok yatıyor, isoanyolcanin da fazla katkısı olmaz mi sence
Şöyle düşün olullarda ikinci yabancı dil almanca ama şey bak eğer o bölgede yaşayacaksan işini görebilir
Ben Fransızca secerdim
İspanyolca bek çok dilde anahtar olarak biliyorum.
İkinci yabancı dil olarak İspanyolca.
İspanyolca
almanca ve italyanca
Ispanyolca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar