Bu günki iş başvurunun cevabı bana hiç gerçekci gelmedi? bakarmısınız?

bir firma işe alacağı kişiden para talep edermi ya :D

EVRENCELL BİLGİ İLETİŞİM HİZMETLERİ LTD ŞTİ
Merhaba Tarafımıza Yapmış Olduğunuz Evden Çalışma Müşteri Temsilcisi Home Agent Projesi İçin CV'niz uygun görülmüştür.

Firmamız Digiturk ve Superonline adına telefonla satış projesi ile çalışmaktadır.
Yapılacak çalışma ile ilgili, 3 günlük eğitimin akabinde PC'nize program kurulumu yapılarak beraber çalışmamız mümkündür.

2 farklı modelde Home Agent Projesi Yürütmekteyiz.
1 - BAYİLİK EKİBİ
a- SAT KAZAN / BAYİLİK
- Yapılan her ABONELİK için 50tl kazanılmış olur.
- Haftalık dönem Pazartesi – Pazar arası olarak baz alınır.
- Haftalık dönem içerisinde 10 satış ve katlarında (20 - 30) vb. tamamlandıktan sonra ödeme yapılır. b- SATTIR KAZAN / DİSTRÜBİTÖR
- Uzaktan ya da Yüz yüze Eğitim almış olan bayilerden kurulmuş olan ekibin yapmış olduğu satışlardan elde edilecek kazanç yöntemidir.
- Haftalık dönem içerisinde, ekipte ki bayilerin yapılan satış adedi 10 adet ve katlarında ise elde edilecek kazanç yapısına göre kâr payı alınır.

2. Model Çalış Kazan; Müşteri Temsilcisi- Aylık yapılan 130 saatlik görüşmeye istinaden Asgari ücret SSK karşılanmaktadır.
- Aylık aktif olan 30 satıştan sonra yapılan her bir (1) satış için 20tl prim ödemesi yapılacaktır.
- 09:00 – 21:00 arasında çağrı karşılanmaktadır.
-Maaş ödemeleri, çalışılan ayı, takip eden ayın 15’inde yapılmaktadır.
-Prim ödemeleri, çalışılan ayı takip eden 2. ayın 5’inde yapılmaktadır.
-SSK başlangıcı, 130 saatlik sürenin dolduğu ayı takip eden ayın 1’inde yapılmaktadır.

İşe başlangıçta, eğitim ve program kurulum ücreti olarak 100tl ödeme yapılması gerekmektedir.

Eğitimlerimiz skype ya da video üzerinden verilebilmektedir.

Eğitime katılım için; cvnizle beraber, katılım sağlayabileceğiniz zaman aralığını ve seçtiğiniz modeli belirtmeniz gerekmektedir.

Bu günki iş başvurunun cevabı bana hiç gerçekci gelmedi? bakarmısınız?