Eğitim & Kariyer Kovulduğum işyerine CV gönderdim geri dönüş yapılmadı. Neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Olumsuz da olsa mutlaka geri dönüş yapan bir firma normalde ama bana dönmediler ayıp ayıp dşfşlcksjwBide bu otomatik mesaj gelmişti Kovulduğum işyerine CV gönderdim geri dönüş yapılmadı. Neden? Cevapla İş Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 655 cevap paylaştı. referans olarak kovulan müdürün numarasını da yazsaydın 0 0 Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl kovulduğun yere neden cv atıyorsun baştan belli zaten sonuç 0 0 Yorumla
Freedyninemmioğlu Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Seni kovduk ne yüzsüzsün demelerini mi bekliyorsun😂 0 0 Yorumla
SlimShadyisBack Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Adamlar sen ne yüzsüz biseysin demek istememişler onun yerine üzülme diye hiç bisey dememişler.😅😅 0 0 Yorumla
atiilağ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl kara listeye düşmüşsün artık muhatap olmuyorlar :D 0 0 Yorumla
Mali9707 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne işi bu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
referans olarak kovulan müdürün numarasını da yazsaydın
kovulduğun yere neden cv atıyorsun baştan belli zaten sonuç
Seni kovduk ne yüzsüzsün demelerini mi bekliyorsun😂
Adamlar sen ne yüzsüz biseysin demek istememişler onun yerine üzülme diye hiç bisey dememişler.😅😅
:D yaa güldüm gece gece
kara listeye düşmüşsün artık muhatap olmuyorlar :D
Ne işi bu
terbiyesizleer
Video ne ayol