PDR okumayı düşünüyorum özellikle Sakarya'yı istiyorum.. burda okuyan arkadaşlar ortam nasıl dersler nasıl geçme notu gibi durumları biraz bahseder misiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılhendek kampüsünde okumadim fakat arkadaşım oldugundan bulundun baya bir kere üniversite kampús ortamı yok sakaryanın çıkışında bir ilçe hendek kucuk bir okul kucuk sicak bir şehir herkes birbirini tanır ancak sosyal ortam gercekten cok zayif ufak ufak kafeler var adapazarına ya da düzceye gitmen gerek sinema ya da alisveriş icin ama yaşayan mutlu olan guzel ortami olan çok kisi var
1146 Yorumla
Soran+1 yılaslında tam hayalimdeki gibi küçük sıcak sessiz olması güzel.. zaten kalabalık sevmediğim için istanbuldan kaçıyorum.. böyle bir yer tam bana göre
Cevap sahibi+1 yıldüzceyide ekle o zaman oda kücük sessiz bir şehir puan olarak biraz daha duşuk ama hendekten daha guzel ve daha sıcaktir kacman kalabalıktan kurtulman icin hendek olsun düzce olsun sakın yerler
Cevap sahibi+1 yılzaten hendek düzce arasi 20 dakika
Soran+1 yıleğer bu bölüm orda da varsa yazarım..
Cevap sahibi+1 yılvar evet puan olarak mutlaka daha uygundur orada benimde yazacagim yerler sakarya düzce İstanbul'da yasiyrum Şu an ve gercekten cikmak en guzeli
Soran+1 yılben Kocaeli üniversitesinde okuyorum hani burası istanbula göre daha sakin ama yinede bana çok kalabalık geliyor ben çok sakin kalıyorum buraya göre.. bide istemediğim bölüm olunca hiç sarmıyor.. en iyisi buralara kaçmak
Cevap sahibi+1 yılizmit cok kalabalik sıcak ortamı olan bir şehir degil ki izmit tek başına yarim milyonluk şehir ve yıginla ögrenci var. ve hangi bölüm?
Soran+1 yılgaliba insanından kaynaklanıyor olabilir sevemedim bu şehri.. soğuk geliyor.. kimya mühendisliği..
Cevap sahibi+1 yılbende sevmiyrum kocaeliyi soguk entresan geliyor. peki pdr mi istiyorsun
Soran+1 yılevet hayalim.. sırf bu yüzden dersleri bıraktım çalışmaya başladım tekrardan ve yarın ygs ye giricem
Cevap sahibi+1 yılbende üniv bıraktım yarıda bende yarın giriyorum ve sen zaten sayısalsın sanırım yarın uygun bir puan yaparsan lys ile alirsin pdr yi
Soran+1 yılinşallah.. sayısalım.. sayısal olmamın bana baya avantajı olucak çünkü fen de rahat çözebiliyorum.. sen hangi bölümü bıraktın.. peki ne istiyorsun
Cevap sahibi+1 yıltürk dili bölümünden pdr veya türkçe ögretmenliigine
Soran+1 yılpdr okumalısın.. yaşın gerçekten 24 mü
Cevap sahibi+1 yılhayır abimin hesap 22 yaşım
Soran+1 yılolsun hiç bişey için geç değil önemli olan mutlu olmak başarıcağına inanıyorum.. bende 20 yim sonuçta
Cevap sahibi+1 yılyani çok takmiyorum yaş olarak bir kere girdim edebiyat kazandim ama bölumu sevemedim is imkani sıfir bu yil nedendir bilinmez düzceye gidıcem saniyorum puanida gayet uygun :)
Soran+1 yılbenim ailem çok takıldığı için yaşa aslında bende takmıyorum ama onlar çok büyütüyorlar bu durumu.. düzcede iyi hayırlısı olsun artık inşallah hedefin gerçekleşir
Cevap sahibi+1 yıl29 yasinda bir kadin vardi turk dilindeyken o alttan tek dersi vardi son sinifti normalde gecen atamada 91 alip atanmis kadin 25 yasinda baslamis okurken evlenmiş yani univtede yaş gibi bir kriter yok ve zaten sen yeni mezun gibisin geneli 19 20 olucak cogu zaten aninda kazanamamiş kisiler
Cevap sahibi+1 yılyanlis anlamada kimya muhendisligini istemiyosun ve zaten aham şaham iş imkani sunan bolumde degil aileni bence bu konuda dinleme
Soran+1 yılhaklısın bende öyle düşünüyorum da işte aileler biraz pimpirikli oluyor fazla takıldılar bu duruma zaten kendi bölümümde bile çok büyük yaş grubu vardı evli olan çocuğu olan.. her neyse canım sonuç olarak yarın ygs var ve ben bu sınava giricem... artık kim ne düşünüyor bıraktım bunları kulaklarımı tıkadım hayallerimin peşinden gidiyorum..
Cevap sahibi+1 yılevet yarında inş en güzel şekilde geçer sınavinda daha bir sarılmani saglar.
Soran+1 yıliş imkanı konusunda da haklısın.. bende mezun olduğum zaman işsiz kalıcağımı zaten şimdiden görüyorum çünkü böyle çok atak hiperaktif aşırı sosyal girişken birisi değilim ki..
Cevap sahibi+1 yılataklıktanda ziyade kimya gıda mühendislikler iş olarak daha az talep görüyor ne bilim inşaat olsun endüstri veyahut haberleşme okusan daha avantaji var şu an ama kimya biraz daha düşuk ha atak olmakta etki eder oda var azda olsa bence eger anlattgn tarz biri ise pdr gayette uygun sana hem seni daha cok geliştirir hem severek yaptirtir
Soran+1 yılkesinlikle pdr de daha iyi olacağımı düşünüyorum çünkü arkadaş ortamında bile insanlara yol gösteren kişi oluyorum... genelde insanlar birşey konusunda bana danışırlar çünkü objektif biriyim ve insanlarla empati kurmayı iyi başarabiliyorum.. kendimi geliştiriceğimi düşünüyorum.. inşallah olur.. inanıyorum olucağına
Cevap sahibi+1 yılbende inaniyorum yapabilecegine oyle yapmanda zor degil yarını guzelce gecir sonra dön bol bol edebiyat caliş çunku tm 3 edebiyat agirlikli zaten birazda matematik kat oraya daha bu kadar severek isteyerek oku hayat senin hayatin ailen kendince düsunur sense geri kalan hayaındaki bir meslegi seciyosun
Soran+1 yılişte bu.. benim gibi düşünen biri.. teşekkür ederim fikirlerin için.. inşallah yarın hayırlısıyla atlatırsın sende.. istediğin herşey gönlünce olur
Cevap sahibi+1 yıltesekkur ederim senin gibi duşundugum icin zaten bende hic bir lafi takmayip giriyorum tekrar seninde hersey gönlunce olsun
Cevap sahibi+1 yılnasıl gecti?
Soran+1 yılgenel olarak iyi geçti.. sadece matematikte biraz zorlandım biraz fazla problem vardı süre hepsine yetmedi.. senin nasıl dı?
Cevap sahibi+1 yılbenim turkce 36 felan bilerek yaptim sosyalde 32 üstu matta 10 tane yaptim problemlerde kolaydi ama cozuyorken hoca kalem bırakin geldi çogu yapılacak sorulardi
Soran+1 yılmatta 30 gibi bişey yaptım fende çözdüm ordanda 20-25 tane gibi.. türkçede aynı şekilde 36 gibi dil bilgisinden zayıf olduğum için boş bıraktım sosyalde 38 tane yaptın.. normal denemelere göre matematiğim zayıf kaldı.. o biraz üzdü beni ama genel olarak bu şekilde..
Cevap sahibi+1 yılgayet iyi yapmissin bu yaptiklarindan guzel netler çıkarsa lysde kasmana gerek bile yok
Soran+1 yılinşallah iyi sonuçlar alırım sende aynı şekilde .. hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.. bu sınava çok hazırlandım çünkü..
Cevap sahibi+1 yılbence alicaksinda yaptigin soru sayisi çok iyi zamani cok guzel kullanmissin
Soran+1 yıldevamlı gözüm saatteydi... çok heyecanlandım bu sene ilk defa bu kadar kastım kendimi... ama bitti artık..
Cevap sahibi+1 yılsen nerede grdin sinavj
Soran+1 yılgebze'de girdim.. buraları biliyor musun..
Cevap sahibi+1 yılbiliyorum bende kartalda grdim
Cevap sahibi+1 yılgebzede mi oturuyosun normalde ailen
Soran+1 yılevet yakın çıktık bak..
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle gebzeyle ilgili bir kotu anim var ama gebze centera gittin mi hic
Soran+1 yılevet çokk gittim.. zaten gebzeyle benimde aram hep kötü..
Cevap sahibi+1 yılben ilk kez oraya gitmiştim özsüt var girişte yaninda ne oldugunu anlamadgm bir su birikintisi var süs havuzumu sen daha iyi bilirsin elektrik kesikti orasida korumasiz acikmis karanlikti görmeyip düsmustum bacagmda sorun yaşadim ora yüzunden
Soran+1 yılorası şu an yol çalışmasından dolayı daha berbat durumda bir senedir gitmiyorum zaten.. benimde kötü bir anım olmuştu ama bu yolun veya oranın suçu değildi alışverişe çıkmıştık ama benim ayakkabım topukluydu bu tamamen benim suçum.. bileğim yorulduğu için yürüyemez duruma gelip yalın ayak gebzeye girmek zorunda kalmıştım..
Cevap sahibi+1 yılbu oranın suçu ama orası süs havuzu mu ne peki biliymusun
Soran+1 yılevet orda süs havuzu var..
Cevap sahibi+1 yılanladim neyse artik baya yakın ciktin yarim saat 45 dakika mesafede :)
Soran+1 yılevet baya yakın.. bu arada sınav 28 inde açıklanıyormuş o zaman yine konuşuruz merak ediyorum şimdiden
Cevap sahibi+1 yıltamam knuşuruz yine sorunun icinde konuşuyoruz zaten :)
Cevap sahibi+1 yılsana son bişe sorayım orayı bilen gidip gören birisin mahkemeye versem sence kusur oranin mi gorunur orasi korumasiz biliyosun
Soran+1 yılevet.. öyle oldu..
Cevap sahibi+1 yılsoru cevaplari ösymde bakabilirsin
Soran+1 yılsenin nasıl.. benim pek iyi değil sanki moralim bozuldu.. mat-24,25 net.. türkce-26 net..
sosyal -31,75 net... fen- 15,75 net... türkçe düşük
Cevap sahibi+1 yılturkcem 36 net sosyal 35 mat 15 net fen 3 tane sadece
Soran+1 yıltürkçe- sosyali iyi yapmışsın ben bu kadar düşük yapıcağımı beklemiyodum.. moralim sıfır şu an
Cevap sahibi+1 yıllysde 25 net mat 45 edebiyat 20 cografya yap pdrdesin
Soran+1 yılyapmak zorundayım... sence sıralamam nasıl olur kaç binde olurum tahmini
Cevap sahibi+1 yılygs siralaman 80 100 arasi olur
Cevap sahibi+1 yıltabi bu okul puansiz siralama lysde daha yukari cekersin iyi yapmissin bozma keyfini turkceden kaybettgni sosyal ve fenle gayet guzel kapatmissin
Soran+1 yılhedef ilk 50 bindi... olmazsa da yapacak bişey yok artık
Cevap sahibi+1 yıle bak sana hesaplamadan baktim sadece 25 mat 45 edebiyat bu kadar basit yolun kaldi
Soran+1 yılasılıcam artık aslında yapacağımı da inanıyorum da işte hayaller kuruyoruz olmuyor.. çok beklentiler oluyor ama olmuyor.. şu an çok karamsarlaştım.. ama anlık tabi geçer..
Cevap sahibi+1 yılya bak Şu an yolun yarisi gayet iyi şekilde gectin pdr icin bak turkce matematik yapiyo zaten eşit agirlicilar sen matematik turkceye 32 sosyal 15 fen eklemissin 32 sosyalin 16 tane turkce sorusu kadar puan getiriyor 16 fenin 4 tane turkce demek sen fazlasiyla yapmssin
Soran+1 yılbakalım hayırlısı artık.. bir açıklansın
Cevap sahibi+1 yılbenim aciklansin heyecanim kalmadiki netimi puanimi herseyimi biliyrm artık :)
Soran+1 yılben emin olmadığım türkçe sorularını yanlış diye saydım belki bir umut , bir iki net yükselir.. ama diğer bölümlerden eminim..
Cevap sahibi+1 yılbirsey sorabilir miyim?
Soran+1 yıltabiki
Cevap sahibi+1 yılhep böyle karamsarmisin?
Soran+1 yılhayır her zaman değil.. özellikle başarısız olduğum zamanlar böyle oluyorum .. ama en fazla iki üç gün sürüyor sonra geçiyor.. mesela bir sene önce hazırlık final sınavını geçememiştim açıklandığında üç gün ağlamıştım depresyona girmiştim falan ama sonra geçti tabi kendi kendimi toparlayabildim ki zaten hep kendimi toparlarım muafiyet sınavında vermiştim o zamanda çok sevinmiştim ben zaten herşeyi başarırım demiştim.. yani biraz fazla hırslı bir insanım ondan başarısızlığa tahammüllüm olmuyor.. böyle oluyorum sonra
Cevap sahibi+1 yılbuda guzel ama azimlisin gayet guzel bir özellik ama artı bir özellik gerekli oda biraz daha sosyallik
Soran+1 yılevet bak bu konuda herkes gibi haklısın.. bunun sebebi insanlara ısınamamamdan kaynaklanıyor.. samimiyetsiz ilişkiler kuramıyorum. bir kişi olsun ama gerçek olsun istiyorum.. ince eleyip sık dokuduğumdan.. yalnız mıyım neyim ben.. ama mesela hayatıma aldığım insana da çok değer veririm bunun karşılığında bir yanlışlık görürsemde bir daha geri dönüşü de olmaz.. bir daha hayatıma asla sokmam.. ki geçmişte örnekleri de var biraz bu konuda insan ilişkilerinde sert katı kurallarım var..
Cevap sahibi+1 yılhepimiz ayni şeyi istiyoruz hepimiz demim aslinda kendimden yolaa cikayim evet tek kisi olsun onunla yasansin acım tatlim tek samiyetim sıcakligim sevgim herseyim o olsun istiyorum ama işte istemekle olmuyor hayatima aliyorum o sebeple gün geliyor o kişi olmuyor bu
Soran+1 yılöyle hemde çok fedakarlık yapıyorsun kalbi kırılmasın kırılmasından ziyade kalbi acımasın istiyorsun sonsuz sevgini veriyorsun ama işte başkaları için seni yok sayıyor başkalarını tercih ediyor paramparça olmasın diye uğraşırken o seni hiç düşünmeden paramparça ediyor.. bide hiç bişey olmamış gibi özür dileyip geri gelmek istiyor ama geri gelicek bir kalp kaldı mı ki.. hayatıma bakıyorumda artık insanlara tahammülüm kalmamış kimseyi istemez olmuşum yalnız daha mutluyum
Cevap sahibi+1 yılgeriye kalan sadece sendeki giden zaman kaybettiklerin ve aciların. yalnız olmak belki bir zaman iyi insan yalniz kalmaktan gun oluyor istemiyor yalnizligi gun oluyor biri gercekte hissediliyor olmasini hissediyosun
Soran+1 yıleğer benim gibi duyguları devamlı sömürülmüşse bir insan yalnızlık bir süreliğine değil hep iyi geliyor.. biliyorum ki biri hayatıma girse yine istenmiycem ki hep böyle oldu ben şu an kim sen benim için değerlisin derse ona biliyorum ki biraz mesafe koymalıyım çünkü kim bunu dediyse beni en çok ağlatan onlar oldu.. en çokta pişman olanlarda onlar oldu
Cevap sahibi+1 yılyanliş düşünüyorsun herkesi aynı degerlendiriyosun o karşındaki insanın kisiligine baglı istenmiycem demek olur mu öyle karekterli olur ki sana tüm sözlerini pisman eder
Soran+1 yılbilmiyorum.. pişman olur muyum... belki de sorun bende ben fazla mı alınganım yoksa çok mu bağlanıyorum bilmiyorum.. biri vardı bir zamanlar bana sen hayatındaki insanlara çok aşırı fedakarlık yapıyosun demişti.. diyen kişi benim en değerlimdi kardeşimdi ama şu an hayatımda oda yok çok kırdı beni affedemedim...
Cevap sahibi+1 yılbaglanmak sorun mu bunun kıymetini bilemeyenler utansin fedakarliktan baglanmaktan birini kaybediyosan birak zaten iyiki kaybetmissin senin icin senden daha fedakarlik ypacak bir insan gerek o zaman gercekten yasamadgin butun duygulari yasatcagna eminim sen ama bozma o fedakar temiz kalbini
Soran+1 yılçok güzel söylüyorsun ama benim bugün duygusallığım fazla galiba kalbim ağlıyor.. moralim iyi değil.. en acısıda o kadar sev fedakarlık yap bide sevmemiştin ki diyolar yaa gerçekten sıkıldım.. bu kadar nasıl olabilirler nasıl... bende ne dolmuşum böyle
Cevap sahibi+1 yılkimse kimsenin icindeki yaşadigini düsundugunu bilemez ki sen yasar sen bilirsin ancak bunu kimseye duygularini kanitlamak zorundada degilsin görmek isteyen anlamak isteyen oyle guzel anlar ki duygularini
Soran+1 yılhani birinin değerini öldükten sonra anlarsın yaa beni de gittikten sonra anlıyorlar galiba ama zannediyorlar ki ben geri dönücem öyle bişey olmuyor kopuyor birşeyler bitiyor bidaha çok özlesemde olmuyor gururumu ayaklar altına alamam diyorum... öyle gerçekten anlamak isteyen anlar
Cevap sahibi+1 yılsogudugun an bir daha asla o sogukluk gitmez o yuzden gecmişin tortusunu üzerinden atmak en guzeli ki sen bunu ypacak kadar guclu birisin saglam yapıli kisiligin var
Soran+1 yılteşekkür ederim sen gerçekten iyi kalplisin.. çok iyi geldin.. beni tanımadığın görmediğin halde böyle düşünmen çok güzel bişey..
Cevap sahibi+1 yılseni görmeden tanimadan böyle oldugunu dusundum boyle olmasi daha gercekci degil mi birini gorup begenine göre cevap verir bazen insanlar ama şu an tamamen senin gercek kisiligini bir nebze olsun tanidim gordum biraz kendimi biraz kendi sitemleri mi gordum
Soran+1 yılgerçekten de öyle.. birini görmeden tanımak aslında kalbinin gizli anahtarlarını açıp bakmak gibi daha güzel daha gerçek daha içten daha samimi ön yargılardan uzak en güzeli.. lütfen bana yazmayı bırakma.. ben şu an biraz uzaklaşıcam.. ama en kısa zamanda gelirim
Cevap sahibi+1 yılevet şu an seni böyle tanidim işte biraz hayranlik oldu kisilgine biraz merak aslinda kapali kapılarin ardinda kendini kilitli gosterip aslinda öyle olmayan cok seyin var ve kesinlikle iletişimin cok guzel
Cevap sahibi+1 yıltamam birakmicam sen gel burdayim
Soran+1 yılHaklısın beni tanımadan önceyle tanıdıktan sonra insanların fikri değişiyor.. biraz soğuk mesefali dursamda aslında çok duygusalım bunu belli de etmemeye çalışıyorum.. biraz da sessiz görünsem de aslında konuşturulmak istiyorum.. konuşmaya başlayınca da durmak bilmiyorum..😊 her ne kadar yalnız mutluyum desem de aslında bu bir çeşit kendimi, güçlüyüm ben tek başıma yeterimi göstermek için kullandığım bir metot..
Cevap sahibi+1 yılyalnizlik mutluluk vermez sadece kendini avutma yöntemidir her an birinin aklinda olmak her an hatirlanmak her saniye aklinda veya yaninda gözlerine baktigin gercek biri olması ile yalnizligi kıyaslayabilir misin bence kıyaslanmaz biz canimiz yandigi icin yalnizlik diyoruz oysa buda zamanla can yakar
Soran+1 yılSevgim kalmıyor aslında biten şeylere ama hep duvarlar ördüğümden insanlara... bir zaman sonra yalnız kaldığından kendimi suçluyorum.. birinin sıcaklığını tabi istiyor insanda ama birgun giderse o zaman da kaldıramaktan korkuyorum.. çok bağlanıyorum..
Cevap sahibi+1 yılsenin duvarlarin yok ki sadece acmasini bilmeyen insanlar olmuş o kadar acik ki aslında sadece yanlis insanlarin bunu görememesi oysa görebilse ne kadar gercek oldugunu anlardi ama artik kimse gercekliginde peşinde degil ben tek bir insanlar her an her anımi paylaşmak yaşamak isterim başkasi bana her zaman zor gelir o bazı insanlarada tek insan zor gelir bahaneler arar seni suclar yalanlar söyler ve çeker gider sorun sen ya da bende degil secimlerimizde
Soran+1 yılSeçimlerimizin her zaman doğru olduğunu bilemeyiz ki doğru olup olmadığını görmek için zamana ihtiyaç var peki bu zamanın sonunda üzüleceğini bilsende yola çıkmak mı gerekir ya da direk en başında kalbini açıp tüm çıplaklığıyla göstermek işte bu benim demek mi kolaya kaçar.. aşk yanmak için varsa illa yanmak mı gerekir.. yanmak istemiyorum demek korkaklık mı..
Cevap sahibi+1 yılsen bir yoldasın birileri o yoldan geri dönuyor ve diyor ki gitme o yolda engeller var canin yanacak ama bakiyosun yolun sonunda mutlu olanlarda var mutlu olanlari gostereiyosun biz engellerddn ya da canimizin yanmasindan korkttuk diyolar peki sen o yolda gitmeyecek misin canin yanar ya da engeller olur diye o yoldan gitmezsen hep oldugun yerde kalirsın
Soran+1 yılşu an hayatımın son 4 senesine bakıyorum da yanlış insanlar yüzünden devamlı kuytu köşe yerlere kimsenin beni görmeyeceği herkesin beni unutacağı yerlere kaçmışım.. uzaklaşmışım en çokta kendimden kalbimden korkmuşum.. artık korkmuyorum ama... kaçmıyorum da kendimi sevmeyi de öğrendim.. ve en çokta kendim için yaşamayı.. yaşadıklarımdan pişman da değilim bunlar beni olgunlaştırdı.. o insanlara da kızmıyorum.. sayelerinde insanlara sonsuz güvenmemeyi öğrettiler.. en azından daha az canım yanıyor..
Cevap sahibi+1 yılşimdi artık neye ihtiyacin var biliymusun o kuytu köşelere degil korkularindan degil artik bambaska duygulri yasamaya ve bunu tek degil sana herseyi en guzeliyle anlatan yasatan birine bu cok mu zor bence bunu kolaylamak elinde ve kalbinde
Soran+1 yılHaklısın.. ama doğru kişi geldiğinde nasıl anlıycam.. illa açık olmasını beklemem mi lazım yoksa ben mi daha çok hissettirmeliyim
Cevap sahibi+1 yılsen hissetmelisin bunu kalbin dogruyu bulur bazen yanlişıda bulsada ondan baska guvenilen birsey yok ve bence o kisiyi buldugunda pismanliklarin keşkelerin yerini iyiki alıcak cunku insana umut veriyosun var olmadgni sandigim şeylerin var oldugunu gosterdin bana
Soran+1 yılSende bana unuttuğum duyguları hatırlattın.. açıkçası benim belki de en buyuk yanlış düşüncelerimden biri bir insanın asla birini sevemeyeceğiydi.. herkes menfaatleri için birilerini kullanır diye kendimi bişeye inandırmıştım.. ama şimdi görüyorum ki gerçekten sevebiliyormuş. .. kalpten seven
Cevap sahibi+1 yıl3 5 tane yalan yanlış insan bize sevgiyi unutturmuş onlar kendine yansin biz daha guzel sevelim sevmekten vazgecersek inan sadece üzülmeye hapsoluruz ben hic vazgecmedim evet yeri geldi aylar seneler vazgectim amaa biliyorum ki kalbim elbet yine çikarcasına atacak
Soran+1 yılBenimde atsın istiyorum.. gerçekten mutlu olalım istiyorum.. bide sana bişi soyliycem dun akşam konuştuktan sonra biri vardı kardeşim demiştim kızmıştım ona çok.. biz 4 aydır konuşmuyorduk daha doğrusu ben konuşmuyorum o barışmak istiyordu dun boyle bana o kadar iyi geldin ki kalbimde ki kızgınlık kırgınlık bir anda geçti ve beyaz bayrak çektim. Şimdi daha iyiyim affetmekte insanı mutlu ediyor küslük iyi bişey değilmiş gurur yüzünden uzulmeye değmezmiş bazen sevdiğin için bazı hataları affetmek gerekirmiş ki affettim kendimi daha iyi hissediyorum..
Cevap sahibi+1 yılaffettigin an bidaha kızginligin aklina gelmicek affetmek guzel eger insani rencide edicek ya da gercekten saygisizca bisey yoksa gec bile kalmissin kendini insanlardan soyutlama seni çekmek isteyenlerin yaninda ol cunku oldukca daha mutlu olucaksın
Soran+1 yılHaklısın hatalar insanlar için bende hata yapıyorum.. önemli olan anlamak o da anladı tabi hemen eskisi gibi olamam yinede onun için çok zaman lazım.. şu an sadece affettim.. buda önemli bir adım tabiki çunku ben onu asla bir daha hayatıma sokmuycam diye çıkarmıştım sözlerine kırılmıştım ama düşününce benimde hatalarım var o yüzden herkes ikinci bir şansı hakkeder.. zaten biz onunla kuzeniz ne kadar uzak durabiliriz ki.. kalbimde kelebekler uçuşuyor biliyor musun seninle konuşmaya başladığımdan beri mutlu ediyorsun
Cevap sahibi+1 yılinan ben seni her mesajini okudugumda ayrı mutlu oluyor calan sesten gelen senin mesajin inanmasi guc belki ama yuzumu gulumsetiyo gormedgin duymadign daha adini bilmedgin insan mutlu ediyor
Cevap sahibi+1 yılistemsizce ekrana dokunuyorum mesaj geldi mi acaba diye
Soran+1 yılBende çok mutlu oluyorum hem ders çalışıyorum hem hemen mesaj gelmiş mi kontrol ediyorum.. birbirimizin sadece kalbini açıp bakarak konuşuyoruz en çokta bu beni mutlu ediyor.. acaba birbirimizi gerçek hayatta görsek belki de hiç ısınamayız birbirimize ama burda işte dediğim gibi önyargısız yaklaşıyoruz bu beni çok mutlu ediyor.. kalbim ısındı en önemlisi de bu zaten
Cevap sahibi+1 yılduygularla hareket eden bir insansan ki sen tam öylesin eminimki gercek hayattada ısıniriz niye mi konuşmandaki olgunluga guzellige bir baktim mi anlaşiliyo dolu dolusun knustgum kişi sıradan sözler duygularla hareket etmiyor denk mi geldi bunlari duymaya ihtiyacim vardi ama iyi geldi
Soran+1 yılBazı insanlar guzel sözleri guzel bakılmayı hakkederler.. sende bunlardan birisin ki çok değerlisin hayatımda ilk defa bu kadar kibar guzel konuşan bir erkek oldu.. söylediğin her söz kalbime dokunmaya yetti.. kalbime dokunamaz kimse sanardım.. kimse anlamaz ama sen beni anladın..
Cevap sahibi+1 yılçünküwayni yönden ayni pencereden bakabildik bu o kadar nadir olur ki biz tam zit insanlarla ayni yerden bakmaya çalistik ama olmuyor iste senle ben bakabildik en önemliside bu böyle bir insani fazlasıyla tanimak isterdim buna eminim
Soran+1 yılBende tanımak isterdim.. ama ben hala gizliyim şu an sana özelden mesaj atmamı ister misin
Cevap sahibi+1 yıltabikide isterim. birde mümkünse adinı ögrenmek istiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılbekliyorum özel mesajı açık yaptım
Soran+1 yılİstek yolladım sana kabul eder misin
Cevap sahibi+1 yılgelmediki istegin yoksa etmem mi
Cevap sahibi+1 yılmesaj yaz ordan istiyorsan bazen gelmiyor istek
Soran+1 yılMesaj yazamıyorum.. o zaman akşam eve gidince bilgisayarımdan hallederim şimdi telefonda zor oluyor.. hem ismimi çok mu merak ediyorsun..
Cevap sahibi+1 yılevet cok merak ettim acikcası
Soran+1 yılTamam o zaman akşam özelden konuşuruz bende senin ismini merak ediyorum tanımak istiyorum seni.
Cevap sahibi+1 yıltamam olur bende seni tanımak istiyorum anlik degil bu tanimak. okullarımız bile ayni olabilir
Soran+1 yılEvet çok guzel olur.. beraber okuruz belki ya da ben Sakarya'da sen Düzce'de olsan gider geliriz birbirimize..
Cevap sahibi+1 yılbende sakaryada olsam olmaz mı peki
Soran+1 yılOlmaz mı hem de nasıl olur bir bilsen.. çokta guzel olur.. ikimizde aynı bölümde
Cevap sahibi+1 yıliki tane bölümüm var şu an pdr ve türkçe pdr icin biraz mat 2 im gerek ama her ikisinden biride olsa ayni okulun icinde olucaz ve bence olma ihtimali çok cok yüksek ve hayali çok guzel
Soran+1 yılHayali çok guzelll.. benimde eğer pdr olmazsa seçiceğim diğer bolum sosyal hizmet olucaktı ama onun fakültesi serdivandaymış o zaman ayrı oluruz.. o yüzden ikimizde çok çalışıyoruz ve aynı okula giriyoruz..
Cevap sahibi+1 yılsosyal hizmetin atamaları şu an çok düştu 85lerde alıyor ve gercekten cok az atama veriyor pdr olmaması senin icin cok düşük ihtimal sakarya olmaz düzce olur ama olur. aslinda ayni yerde olma istegi oluştu şu an hani onu dusunup daha cok calisasim geldi
Soran+1 yılEvet o istek çok gelsin çok çok.. biz aynı yerde olalım
Cevap sahibi+1 yılgelmez mi fazlasıyla bak ne yapalim diyelim siralaman 50 bin ilk başa sıralaman hendek mi tutuyor orayi yaz benimde zaten pdr tutmasa bile türkce her yeri tutar ondan şüphem yok bende senin ilk tercihini yazayim kalk gidelim baskasina ihtiyac kalmadan yasariz
Soran+1 yılBirlikte yaşayamayız da ama hergun yanyana oluruz.. devamlı konuşur dururuz. hem ben seni korurum boyle kötülüklerden falan
Cevap sahibi+1 yılyani o birlikte yasamayi aynı sehir ayni ortam ayni okulda yasamak icin demistim zaten ve bunu yapmak icin cok guzel firsatimiz var hadi gel bunu yapalim?
Soran+1 yılTamam yapalım ben varım..
Cevap sahibi+1 yıliyiki tanidim seni iyiki
Soran+1 yılBende.. akşam yine konuşuruz tamamm..
Cevap sahibi+1 yılolur knuşuruz
Cevap sahibi+1 yılşu an anlam veremedigim şekilde özledim.
Soran+1 yılsana takip isteği yolladım beklemede görünüyor.. kabul edersen özelden görüşürüz çünkü ben mesaj atamıyorum..
Cevap sahibi+1 yılbir dakika bilgisayardan açayım
Cevap sahibi+1 yılkonuşmaya bak ya :D
Cevap sahibi+1 yılknusmayi okudumda duygulandim be
Cevap sahibi+1 yılbana yazsana?
Cevap sahibi+1 yılkonuşalım sınavla ilgili
Cevap sahibi+1 yılhadi yaz bana
Cevap sahibi+1 yılesma yazsana bana
Cevap sahibi+1 yılbana yaz
Cevap sahibi+1 yılbir cevap atmadın ne diyeyim ah bir atsaydın
Cevap sahibi+1 yılkaçtane mesaj yazdim sana ya
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
+1 yılHendekte PDR okuyorum, beklediğim gibi değil, Eskişehire geçiş yapacağım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok galiba
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle çevremde de yok..
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı