İşten kovuldum ve çok kafama taktım?

Ya ben zaten takıntılı bir insanım. 2 aydır ofiste devremülk satışında çalışıyordum. İlk iş tecrübem sayılır. Ben genel olarak çok tembel depresif bir kızım. Annem mutfaktaydı evimize 10 dk uzaklıkta ana kız beraber çalışıyorduk. İlk zamanlar işe hevesliydim, ortamı çok sevmiştim aile gibiydi. Müdürü her ne kadar sevemesem de sanırım o da beni sevmedi. Zaten genel olarak yöneticiler beni pek sevmez öğretmenler dahil. Çekingen özgüvensizim. Bu satış işine de annem kendime güvenim gelir kişisel gelişim açısından güzel olur diye soktu. Vesselam performansımdan dolayı çıkarttılar. Haklılar mı evet çünkü bu işte müşteri sen bulacaksın araştırcaksın yırtık yüzsüz olcaksın işte anketlere gönderiyorlrdı tura aile bulcaksın arama yapıcaksın yüzyüze görüşme ayarlıcaksın tanıtım yapcaksın çekinmiceksin. Bana bunlar ters. Ben çok salmıştım kendimi. Ama ben hep annem var dank diye çıkartmaz şerefsiz diyordum. Gidip konuşmaya bile çekiniyordum kendisiyle çok kayırıyordu bana hiç yardımcı olmuyordu mesela. Benle hiç konuşmadan dank diye yetkiyi başkasına vermiş kendi bile görüşmemiş başka bir yetkili konuştu benle direk çıkışın verilcek dedi. Çok koydu ne biliyim ortamı sevmiştim ilk deneyimimde kovulmak kötü oldu. Haklı mıyım haksız mı? Ben yine gidicem tabi bugün gittim arkadaşlarımın bazılarını görmeye. Siz olsanız napardınız
İşten kovuldum ve çok kafama taktım?