ÇOK GERGINIM NE YAPMAM LAZIM?

Aylardır çalışıyorum artık üç asagi beş yukarı ne yapacagimi biliyorum calismayi bıraktım kafamı rahatlatip rahat girmek için uğraşıyorum ama çevremde herkes çok olumsuz ve ben "yapamazsın, yapamiyicaz, olmuyucak" gibi şeyler duyduğumda tek soru çözemiyorum moralim bozuluyor ygs kelimesi bile beni geriyor artık kötü düşünmeyin olumsuzu çağırmayın ben kötü oluyorum dememe rağmen ısrarla barajı gecemezsek nolur kazanamazsak biteriz demeye devam ediyorlar ve artık bu akşam hıçkıra hıçkıra agladim sadece gerginim diye anlattılar diye çok kötü etkilenmeye başladım kimseye derdini bana anlatma da denmez ama bogazim düğümleniyor, kalbime bişey oturuyo sanki, tutamıyorum. kendimi ağlıyorum eger o gün stres yaparsam sınavdan önce, sinavda, hatta önceki gecesi bile aglayabilirim sbs de de çok aglamistim ve bu beni çok kötü etkiler. Ben ne yapmalıyım dayanamıyorum artık herkes gergin herkes sinirli nasıl sakinlesicem
Güncellemeler
+1 yıl
Dünyanın en salak cevaplarını aldım tesekkur ederim ks ve ks nin sorumu ve sorunumu zerre sallamayan ve doğru düzgün okumadan yazmak için yazan halkı daha fazla cevaba gerek yok dahada soru sormam gidiyorum
ÇOK GERGINIM NE YAPMAM LAZIM?