direk konuya giriyim sayısalım ygs ye hazırlanıyorum
Türkçe 32-33
Sosyal 25-30
Matematik 27-30
Fen 25-30
şimdi şöyle bir durum var ben mf 3 eczacılık istiyordum geometri önemi yok diye zerre geometri çalışmadım mat -2 iyi durumda ama geometriye asılırsam fizik kimya biyoloji sarkabilir mezuna kalmak cidden istemiyorum yoruldum
tek atımlık kurşunum var iyi değerlendirmem lazım
tm ye geçsem mat -2 zaten iyi geometri + edebiyat + coğrafya yapıcam
edebiyat 56 sorunun 23 ü ygs türkçe (dil bilgisi + paragraf zaten yapıyorum)
kalan 33 edebiyat sorusunu da bir zahmet abanıp 3 ayda bitireyim 24 coğrafyadan 10-12 şimdi yaparım üzerine biraz da coğrafya koyduk mu?
Ne dersiniz olur mu hayatımın dönüm noktasındayım etrafımdakilerin düşünceleri zerre umrumda değil yol gösterecek biri varsa sevinirim. (ne meslek istediğimi inanın bilmiyorum tek istediğim rahat yaşamak )
Türkçe 32-33
Sosyal 25-30
Matematik 27-30
Fen 25-30
şimdi şöyle bir durum var ben mf 3 eczacılık istiyordum geometri önemi yok diye zerre geometri çalışmadım mat -2 iyi durumda ama geometriye asılırsam fizik kimya biyoloji sarkabilir mezuna kalmak cidden istemiyorum yoruldum
tek atımlık kurşunum var iyi değerlendirmem lazım
tm ye geçsem mat -2 zaten iyi geometri + edebiyat + coğrafya yapıcam
edebiyat 56 sorunun 23 ü ygs türkçe (dil bilgisi + paragraf zaten yapıyorum)
kalan 33 edebiyat sorusunu da bir zahmet abanıp 3 ayda bitireyim 24 coğrafyadan 10-12 şimdi yaparım üzerine biraz da coğrafya koyduk mu?
Ne dersiniz olur mu hayatımın dönüm noktasındayım etrafımdakilerin düşünceleri zerre umrumda değil yol gösterecek biri varsa sevinirim. (ne meslek istediğimi inanın bilmiyorum tek istediğim rahat yaşamak )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer