• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Eğitim & Kariyer

Sizce "İmam Hatip" okulları kapatılmalı mı, düşünceleriniz nelerdir?

_ŞİZOFREN_
_ŞİZOFREN_ Takip Et
Xper 2 Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Sizce
Edit: Kesinlikle kapatılmalı
Görüşünüz Nedir?
#ŞİZOFREN

Güncellemeler
+1 yıl
#ŞİZOFREN
Güncellemeler
+1 yıl
#ŞİZOFREN
#ŞİZOFREN
Sizce "İmam Hatip" okulları kapatılmalı mı, düşünceleriniz nelerdir?
Nedir Soruları Okul Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Bulut724
    Bulut724 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38 , eic 64%
    +1 yıl

Bence kapatmaya gerek yok.. şöyle geriye baktığımda, bende 2 sene kaldım ve oradaki huzuru başka bir yerde bulamazsın çünkü sürekli Allahın evindesin, ister istemez her vakit namazını klıyorsun, kuran oluyorsun, sürekli başında hocalar haramdan uzak tutmaya çalışıyorlar. Yani ben çocukken çok faydasını gördüm ve hocaların sayelerinde Islam dinimizi öğrendik, ve daha neler neler. Yalnız herkez bunu böyle yaşamış olacak diye bişey yok. Seveceksin Allahın evinde olmayi

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

bir rimam hatip mezunu olarak acilen kapatılmalı diyorum.
    secure.static.tumblr.com/.../...lr_static__640.jpg

3
    0 Yorumla
  • slnnz
    slnnz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 65%
    +1 yıl

Ülkenin imam hatiplere de ihtiyacı oldugu kadar fen liselerine, anadolu liselerine, meslek liselerine de ihtiyacı var. Son zamanlarda cocukların imam hatip liselerine gitmeleri neredeyse zorunlu hale geldi. Her yerde haddinden fazla imam hatipler acılması gereksiz. Dayatmacı olan sistem de dayatmacı insanlar da sacmalıktan ibaret.

3
    4 Yorumla
    • Rubutella
      Rubutella
      +1 yıl

Kimi göndermişler zorla örnek ver. Hangi maddede imam hatipe gönderin yazıyor?

Yorumla
    • slnnz
      slnnz
      +1 yıl

Yerlesim yerindeki cogu okul imam hatiplere donusunce cocuklara baska secenek kalmıyo maalesf

Yorumla
    • Rubutella
      Rubutella
      +1 yıl

Bu dediklerine kimse inanmaz 5 farklı yerde yaşadım 2 km arayla okullarımız var. Heryerde var. Hiç bir öğrencinin mağdur olmayacağı yakınlıkta

Yorumla
    • slnnz
      slnnz
      +1 yıl

Benim tanık oldugum cok olay var. ilkokul ve ortaokul ogrencilerini mahallelere gore okullara verdikleri icin imam hatip ortaokullarına gitmek zorunda olan kac cocuk var biliyo msn? Arastırsaydın gorurdun. At gozlugu takmıs toplumun sorunlarını goremeyen senin gibi cok kisi var. Belli ki bu konu hakkında yeteri kadar bilgin yok. O yuzden ne dersen he he deyip gecicem bu yorumdan sonra.

Yorumla
  • ÜmmüHureyre
    ÜmmüHureyre Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 53%
    +1 yıl

Kapatılmamalı. Zira bu da bir hak.
    Eğer zararlı olduğu düşünülüyorsa sayısı azaltılabilir belki, fakat tamamen kapatmak saçmalık olur.
    Çevremde imam hatip mezunu olup da çok iyi üniversitelerde, çok iyi bölümler okuyan arkadaşlarım var.
    Benim şahsi görüşüm bu.

10
    7 Yorumla
    • _ŞİZOFREN_
      _ŞİZOFREN_
      +1 yıl

Bu çok iyi universitelerde, çok iyi bölümler okuyan imamhatip mezunları illa ki imamhatip lisesi çıkışlı mı olmalı
      Yeterince din adamı veya imam yok mu bu ülkede?
      Son geriye, bilim ileriye götürür.
      Sözde müslüman bir ulkeyiz değil mi? Bu oran %90 larda.
      Buna en basit bir örnek vereyim. Bir arkadaşım yılbaşı kutlamiyor. Kendisi imamhatip mezunu. Nedenini sorunca yılbaşı "GAVUR" bayramı diyor. Ama ne hikmet ise gavur fasfood larını yiyor, gavur iciceklerini yudumluyor. Gavur üretimi telefon kullanıyor. Gavur üretimi araba kullanıyor. Bu ne periz, bu ne lahana turşusu.

2. olarak da yanlış anlama kesinlikle ama ne kadar dindar birini tanidiysam hep gözüm korktu, sapık çıktılar.

Yorumla
    • ÜmmüHureyre
      ÜmmüHureyre
      +1 yıl

Öncelikle ben iyi üniversitelerde, iyi bölümler okuyan insanlar sadece imam hatip mezunu oluyor demedim. Dikkatli okumamışsın. İnsanlardaki "imam hatip mezunları iyi yerlere gelemiyor" algısının yanlış bir genelleme olduğunu belirtmek istedim.

İkincisi; din adamlarının hepsi imam hatip mezunu mu sanıyorsun? Yahut imam hatip mezunu insanlar sadece din görevlisi mi oluyor sanıyorsun? Büyük yanılgı!

Üçüncüsü; kimin ne bayramı kutladığı, ne yaptığı, ne yediği yahut ne içtiği kimseyi zerre kadar ilgilendirmez. Adam noel kutlamıyor ama fast-food yiyorsa bunun sana ya da bana zararı ne? Yahu bizi ne ilgilendirir? Kişilerin tercihlerine saygı duymak bu kadar mı zor? Bahsettiğin bu nokta o kadar saçma ki.. Noel kutlamıyor ama fastfood yiyormuş, ne olmuş yani?

Son olarak senin karşına çıkan dindar insanlar ahlak yoksunu ise diğer kesimin suçu ne?
      Böylesine bir genelleme yapmak ne kadar doğru?
      Belli bir kesim yüzünden kalkıp koca bir topluluğu baz alarak konuşmak büyük hata olur.

Yorumla
    • _ŞİZOFREN_
      _ŞİZOFREN_
      +1 yıl

Hayır olaya çok farklı yaklaştın şu an. Bu bahsi geçen dindar şahıslar noel kutlayan kişilere müdahale ediyor. Her yeni yıl zamanı elinde afişlerle yılbaşını kutlamayın, günahtır diye gezinen sarıklı, sakallı kişiler geziniyor. Din geriye, bilim ileriye götürür insanı. İnançsız birisi değilim tabi ki.
      Sivas olaylarını bir araştır. Ben bir aleviyim. Geçmiş seneler de sivas da aleviler camiden çıkan gayrimuslim şahıslar tarafından AllahuEkber eşliğinde yakıldı, oteli ateşe verdiler. Maraş da aynı, dersim'de aynı.

Yorumla
    • ÜmmüHureyre
      ÜmmüHureyre
      +1 yıl

Bak kardeşim az önce de dedim, yine diyorum. Genelleme yapmak büyük hatadır. Senin dediğin gibi olaya yaklaşırsak bütün inançlı insanları aynı kefeye koyup, haksızlık etmiş oluruz. Ben de inançlı biriyim. Ne kimsenin hayatına müdahale ederim, ne tuttuğu oruca karışırım, ne kutladığı noele...
      Senin dediğin şekilde genelleme yapacak olursak benim başıma gelen bir başörtüsü olayı yüzünden bütün kemalist hanımlardan nefret etmem gerekirdi.. Ama öyle değil işte.

Yahu bu liselerde ana - baba baskısıyla değil, hür iradesiyle okuyan onlarca tanıdığım var. Şimdi kalkıp imam hatipleri kapatmak onlara haksızlık değil mi?
      Bu insanlar istediği okulda neden okuyamasınlar ki?

Yorumla
    • _ŞİZOFREN_
      _ŞİZOFREN_
      +1 yıl

Atatürk olmasaydı sen bu ülkede dinini yaşayamazdın mesela. Atatürk de dindar değildi zaten. Ve din yönünden bir cok kuralı kaldırıp, yenilikler getirdi. Onun kurtardığı bu vatanda, onun kuralları geçmeli. Din okulu okumak istiyorsan mesela saudi arabistan da okuyabilirsin. Bu ülke laik bir ülke. Ama baktığın zaman şeriat gelecek ulkeye. Her taraf dindar insanlar ile dolup, taştı.
      Çağdaş ve ileri görüşlü her insan benim gibi düşünür. Ilahiyat fakülteleri de kapansın mesela.
      Sonra ensar vakıfları çıkıyor meydana. Elinde kurân ile siyaset yapanlar çıkıyor. Bu din adamlarına "Bedenimi bile verebilirim" diyebilen gözü dönmüş din sapıgı bir vekilin karısı çıkıyor. Zikir adı verilen tuhaf hareketler çıkıyor. Tv de program yapan hocalar çıkıyor. Resul buyurdu, resul şunu yaptı derler dururlar. Ama resulun zalimden mazlumun hakkının nasıl alındığını anlatamazlar. Resulun insanları sömürmediğini, eşit bir insan olduğunu anlatmazlar. Genelleme yapma diyosun da %80 niz böyle.

Yorumla
    • ÜmmüHureyre
      ÜmmüHureyre
      +1 yıl

Onun kurtardığı vatan diyorsun lakin bu vatanın her karış toprağında benim de dedelerimin, atalarımın kanı var. Bu vatan kurtulduysa bunda benim ceddimin de alın teri var. O yüzden beni bu ülkeden yollamak ya da "git başka yerde yaşa " demek ne senin, ne de başka birinin haddi değil. Öncelikle bunu anla.
      Madem bu kadar çağdaşsınız, bu kadar ileri görüşlüsünüz öyleyse insanların haklarını kısıtlamak bu ilkeye zıt değil mi?
      Ayrıca dediğin gibi bu ülkenin yüzde doksanı müslüman, haliyle din okullarının olması da tuhaf karşılanmamalı.
      Ensar vakıfları çıkıyor, ilahiyat fakülteleri kapatılsın diyorsun. Sanki tüm ilahiyat fakültesi mezunları yahut öğrencileri aynıymış gibi..
      O kadar yazık ki, cümlelerin hep insanları aynılaştırmaktan ibaret.. bütün dindarlar aynı, hepsi aynı kafada, hepsinin görüşü bir.. 21 yaşında böyle düşünmen ve gözünün önüne setler çekmen gerçekten acı..
      Diyecek bir şeyim yok. İyi akşamlar.

Yorumla
    • Rubutella
      Rubutella
      +1 yıl

Sen bir papağansın kardeşim. Bu söylediklerini tam 100 ağızdan duydum kelimesi kelimesine aynı şey. Kalkıp birde özgürlüğü falan savunuyormuş gibi yapma. Mk bize ne ne açılırsa açılsın insanlar cocuklarını nereye gönderirse göndersin. Normal okullar yokmu? Oraya gönder sen ozaman cocuğunu. Neymiş bilim ileri götürürmüş. Dinle bilimi nasıl kıyasladığınıda merak ettim doğrusu. Din ayrı bir din bilim ayrı bir din değildir. Din dindir bilim bilimdir. Saçma sapan kıyaslar şehir efsaneleri boş boş ezberlenmiş yaftalar. İsteyen cocugunu keraneye yollar ister camiye isteyen odtü ye ister imam hatipe. İnsanları rahat bırakın artık. Şimdi senmi özgürlükcüsün benmi?

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

15

Cevap

12

Cevap

• mycatTEKIR
    mycatTEKIR Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 32%
    +1 yıl

Bizim solcular akılsız yemin ederim. Imamhatipleri kapatırsın sonra iki katını açarlar. Halka güven vereceğinize yine korku veriyorsunuz.
    Bence şöyle olmalı;
    imam hatibe zorla göndrilmediklerine dair psikolog eşliğinde onay alınmalı çocuklardan.
    Ayrıca din konusunda baskıya uğrayan çocuklar devlet korumasına alınmalı

4
    3 Yorumla
    • mycatTEKIR
      mycatTEKIR
      +1 yıl

Ya da en mantıklısı kıyafet serbestligi getirilmesi. Düz liseyle imam hatip lisesi birleştirilmeli. Aynı sınıfta kız erkek açık kapalı birlikte okumalı. Seçmeli din dersleriyle isteyen çocuklara orta veya daha ileri seviyede din eğitimi verilmeli.

Yorumla
    • Rubutella
      Rubutella
      +1 yıl

Pardonda başkapama mecburiyeti yokki. Benim kuzenim açık okudu imamhatipi

Yorumla
    • mycatTEKIR
      mycatTEKIR
      +1 yıl

@Rubutella lütfen yorumuma karışma

Yorumla
  • Rubutella
    Rubutella Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 79%
    +1 yıl

Basit bir çözümüm var.
    İster açılsın ister kapansım. Zorla birşey dayatılmadığı sürece insanlar evlatlarını istediği yere gönderebilir. Memlekette imam hatip çok oldu diye göndermek istemeyen biri göndermek zorundamı kalıyor? Hayır. Herkes dilediğince dilediği tarzda yetiştirsin evladını. İster dinli ister dinsiz. Ama sen ve senin gibi insanlar sanki başka derdimiz acımız yokmuşcasına ülkenin tek sorunu imam hatipmişcesine davranışlarınızdan miğdem bulanıyor. Din geriye bilim ileriye götürürmüş. Din bilimi yasaklamıyor bilim dinsizlikten doğmuyor. Benim annem onkoloji uzmanı babam diş doktoru ve çok dindar bir aileyiz noldu? Bilimle din birleşince doğanın dengesimi bozuldu

3
    1 Yorumla
    • _ŞİZOFREN_
      _ŞİZOFREN_
      +1 yıl

Okuma gereği duymadım.
      Teşekkürler ilginize
      Iyi Akşamlar

Yorumla
  • Bırakpeşimi
    Bırakpeşimi Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 36%
    +1 yıl

Kapatilsin kapatilmiyorsa da referandum yapip kapatilmasini istemeyenlerden vergi alindi ufurukcuye vergi vermek istemiyorum ben..

O zaman nasil kapaniyor bak.

2
    0 Yorumla
  • jesuisintelligent
    jesuisintelligent Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 42%
    +1 yıl

Zaten devlet okullarında zorunlu din dersleri var, isteyen seçmeli olarak da seçiyor, o yüzden bence kapatılmalı

3
    0 Yorumla
  • eastnbull
    eastnbull Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

Kesinlikle kapatilmali cunku memleket olarak imam hatiplilerin elinde ne hale geldik gelecegimizi onlara birakamayiz daha fazla

3
    0 Yorumla
  • CoLLapSe
    CoLLapSe Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 55%
    +1 yıl

Ya kıyafet serbestliği getireceksin okullara olacak, bitecek. İmam-Hatip'den amaç kıyafet ya. Bir anlayamadınız gitti! Ne devlet yanaşıyor buna ne de geri kafalı halk.

1
    2 Yorumla
    • mycatTEKIR
      mycatTEKIR
      +1 yıl

Benim fikrimde olan bir kişi gördüğüme sevindim.

Yorumla
    • CoLLapSe
      CoLLapSe
      +1 yıl

@mycatTEKIR Çok az insan var malesef çözümü gören ve konuşan. Herkes sadece sorunu söylüyor.

Yorumla
  • tatlış123
    tatlış123 Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

size ne oluyor yaa karışmayın dengesız mısınız sankı sızın gorusunuzle kapatılcak ılkokullar bıle ımamhatıp oldu naberrrrrrrrrrr :D bende ımamgatıp okudum ılahıyat mezunuym

0
    0 Yorumla
  • SexualChocolate
    SexualChocolate Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 59%
    +1 yıl

Naparsalar yapsınlar bana ne. Sizlerin kapansın demenize de acayip kılım; size batan ne kardeşim? gitmezsin olur biter.

1
    0 Yorumla
  • izmirkızı_35
    izmirkızı_35 Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl

Kapatilsin isteyenler üniversitede ona gore bolum secsin

2
    0 Yorumla
  • Hamit12345678
    Hamit12345678 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

herkes özgürlükten bahseder ama ne kadar solcu gorduysem hicbiri başörtüsünü özgürlük olarak kabul etmez

3
    0 Yorumla
  • bazen_kırılırsın
    bazen_kırılırsın Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 48%
    +1 yıl

kapatılmamalı isteyen çocuğunu göndermez ben kardeşimin dini egitim almasını istedim gönderiyorum memnunum bu da kimseyi alakadar etmez daha gusül abdesti almayı bilmeyen insanların Burda böyle ahlâm kesmesi ne komik.

2
    4 Yorumla
    • _ŞİZOFREN_
      _ŞİZOFREN_
      +1 yıl

Babam daima der ki
      Din geriye, bilim ileriye götürür.
      Dindar insanlar sapıktır der. Ama harbiden de nerde bir dindar gorsem konuyu gusule getiriyor
      Buda bana sapıklık çagrıstırıyor. Galiba haklı

Yorumla
    • bazen_kırılırsın
      bazen_kırılırsın
      +1 yıl

sen 21 yaşındasın o baban senin onun gibi olmak zorunda değilsin ayrica baban müslüman değilse bilemiyorum tabi ben müslümanlar için söylüyorum. evet konuyu gusle getirdim bu en basit örnek çünkü düşün yani bu bilmeyenler var. sapıklık insanlarda dinde değil

Yorumla
    • _ŞİZOFREN_
      _ŞİZOFREN_
      +1 yıl

Ama neden bütün tanıdığım dindarlar sapık çıkıyor
      Bir de bu tarikat olayı var rack sanatçıları gibi salliyorlar başlarını
      Kurânda da böyle bir şey geçmiyor mesela
      Ben cahil, cühela biri degilim. Babam müslüman elhamdülillah. Ama biz sunni değil, aleviyiz. Insan ayrımı yapmayız. Zaten iki abim de sünni yengelerim ile evliler.
      Bende dış hekimi öğrencisiyim gazi üniversitesinde. Amacım kesinlikle seni dışlamak değil, hor görmek degil. Görüşün her ne olursa olsun kardeşimsin.
      Yani her şeyi göz önünde bulundurur isek şu an yaşanan din, islam
      Yaşanması, olması gerektiği gibi mi?
      Neden fabrikalar kurup binlerce insana iş kapısı açıp, ıstihdam sağlamak yerine her sokak başı camiler ile doldu bu ülke?
      Bilmiyorum bu kadar cami, imam, imamhatip okulları gereksiz geliyor bana.

Yorumla
    • Rubutella
      Rubutella
      +1 yıl

Bütün dindarlara sapık yaftası yapıp hakaret edip söylemediğini bırakmadıktan sonra gerçektenninsan ayrımı yapmadığınıza inandık evet

Yorumla
  • Desuyonee
    Desuyonee Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Sığır yetiştirdikleri için kapatılsın.

2
    2 Yorumla
    • _ŞİZOFREN_
      _ŞİZOFREN_
      +1 yıl

Eig!

Yorumla
    • CoLLapSe
      CoLLapSe
      +1 yıl

@Desuyonee Her imam hatipliye sığır diyen biri hangi okulun mezunu olabilir? Sığır olmak için imam-hatibe gerek yok bunu görüyorum yorumunda. Bir de eig demiş soran kişi. Yazık ya! Cidden zihniyetsizsiniz. Ben de imam-hatiplerin gereksiz olduğunu düşünüyorum ama böyle bir düşünce şekli gerçekten ayıp. Sonra bu dindarlar niye kindar?

Yorumla
  • clark_kent
    clark_kent Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 396 cevap paylaştı.

Kapatılmasın ama daha fazla da açılmasın. Türkiye İmam Hatip Liselerine doydu.

1
    0 Yorumla
  • Myyworld
    Myyworld Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 37%
    +1 yıl

İsteyen istediğini yaşayabilsin

3
    0 Yorumla
  • NazorellaSchulz
    NazorellaSchulz Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

İmam hatipler kapatılsın bro 🌺

4
    3 Yorumla
    • Yiddish
      Yiddish
      +1 yıl

يمام حاتيپلر قاپتيلسين

yazdım :D

Yorumla
    • NazorellaSchulz
      NazorellaSchulz
      +1 yıl

@Yiddish peki 🌺

Yorumla
    • astalavista41
      astalavista41
      +1 yıl

Seni takipten çıkıyorum

Yorumla
  • Linnnna
    Linnnna Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

#İmamHatiplerKapatılsın

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Tayyip erdoğan gibiler çıkacaksa daha fazla açılsın

1
    0 Yorumla
  • Fatihann
    Fatihann Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43
    +1 yıl

şu insanları kahrolası kutuplaştırma hastalığından kurtulun devlet açmış sananeeeeee

1
    4 Yorumla
    • _ŞİZOFREN_
      _ŞİZOFREN_
      +1 yıl

Bir yaşa baktım
      Bir konuşma şekline
      En doğrusu susmak. Saygısızlık yapmayayım
      Benden büyüksün, abim yaşındasın
      Teşekkür ederim görüş paylaştığın için abicigim

Yorumla
    • Fatihann
      Fatihann
      +1 yıl

bu insanlar uzaylı değil insanların yaşantılarına ve görüşlerine saygı duymayı öğrenmelisin spru sormadan önce!!!

Yorumla
    • Linnnna
      Linnnna
      +1 yıl

sanarsın 15 yaşında :D gerçi bananeeeee

Yorumla
    • Fatihann
      Fatihann
      +1 yıl

sende komadan ossurma salak

Yorumla
  • sezginkara
    sezginkara Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

#İmamHatiplerKapatılsın tabiki

2
    0 Yorumla
  • Sexwithartemis
    Sexwithartemis Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

#İmamHatiplerKapatılsın

3
    0 Yorumla
  • Sonsofanarcy
    Sonsofanarcy Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl

İsteyen İstediği Liseye Gitsin

1
    4 Yorumla
    • mycatTEKIR
      mycatTEKIR
      +1 yıl

Aileler gönderiyor. Hangi çocuk ben imam hatibe gideyim der.

Yorumla
    • Rubutella
      Rubutella
      +1 yıl

@mycatTEKIR yetişkin olmayan bir birey yasalara göre kendi kararlarını veremez. Daha çocuk tbiki ailesi yönlendirecek mal mal konuşmayın

Yorumla
    • mycatTEKIR
      mycatTEKIR
      +1 yıl

@Rubutella mal sensin haddini bil

Yorumla
    • Rubutella
      Rubutella
      +1 yıl

@mycatTEKIR tabi cevap yok

Yorumla
  • gulenmadamx
    gulenmadamx Takip Et
    Guru Yaş: 27
    +1 yıl

kapatılmalı.

3
    0 Yorumla
  • Endless49
    Endless49 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27
    +1 yıl

#İmamHatiplerKapatılsın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kapatılmalı

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Zorlamı okutuyorlar lan sen *

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kapatılmamalı.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hayır

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Sizce "İmam Hatip" okulları kapatılmalı mı, düşünceleriniz nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Okullar kapatılmalı mı sizce arkadaşlar? 48 cevap verildi
İmamhatipler kapatılmalı mı? 14 cevap verildi
Çocukların son hafta okula gönderilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? 9 cevap verildi
Sizce genelevler kapatılmalı mı? 125 cevap verildi
Üniversitenin kapanması kararına niye bu kadar tepki var? 0 cevap verildi
İmam hatipler kapatılmalı mı sizce? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siyah giyinmenin cazibesi var mı?
  • Erkekte prenses tavırları ne kadar normal sizce, böyle birine erkek denir mi?
  • Boş ver her şeyi, gel seninle burada dertleşelim ne dersin?
  • Hayatınıza giren insanlar size neyi öğretti?
  • Kolay manipüle olur musunuz?
  • Hangi burçsun size hangi yaz çiçeği çıktı?
  • Yorgunluğu kahve ile mi atarsınız, size iyi gelen ne oluyor?
  • Tartışırken kendini frenleyebiliyor musun yoksa patlar mısın?
  • Güncel flörtünüz var mı?
  • Tenhaları sever misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨