Cevaplarınızı bekliyorum 🦋
Kapatılmalı
Açık kalmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kafeleri, lokantaları, AVM’leri, dükkanları, mağazaları kapatsınlar ama eğitime dokunmasınlar. Keyif yapılmasa da olur oralarda ama eğitim olmazsa olmaz okullarda. Özellikle ilkokul çağındaki çocukların vaktinden çalmasınlar mümkünse. O yaşlar onların öğrenme yaşı ve o tren bi kere kaçtımı daha onlar açısından toparlanma olmaz. Umarım kapanma gibi bir şey söz konusu olduğunda kapatmayacakları tek nokta eğitim kurumları olur. Toplumun geleceği için de ülkenin geleceği için de eğildiğim alanları çok önemli. Umarım şu hastalık belasından da kurtuluruz da Dünya olarak rahat nefes alabiliriz maskesiz olarak.
Para harcanacak her yer açıkken eğitimi bu kadar basit gören bir millet olmamız gerçekten içler acısı.
Eskiden tanıdık büyüklerim ne zor şartlarda okuyup mezun olup bir şeyler yapmaya çalışmışlar.
Hatırlarsanız geçen yıl internet problemi nedeniyle kilometrelerce yürüyüp,
Karlı taşlı yollarda internet'in çektiği yere varıp ders çalışmaya gayret eden öğrenciler haber olmuştu.
Sadece birkaç kurala riayet etmesi için çocuklarımızı eğitmek bu kadar mı zor bir durum.
Aileler maalesef bu konuda çok duyarsız olmaya başladı.
Yazık 2 yıl zaman kaybı olan çocuklar var ve maalesef bu eğitim telafi edilemeyecek.
Bak bak hele trole bak hele. Demiyor ki kardeşim evinde niye internet yok. :D Varsa yoksa duygu sömürüsü!
Ben zannetmiyorum okullarda gerekli tedbirlerin alındığını dolmuşlar tıka basa dolu otobüsler desen öyle. Varmıdır maskesi bütün gün kapalı gezen hadi liseleri geçtim ortaokul ilkokul öğrencileri illaki maskelerini indirecekler çocuk bunlar oyun oynarken koşarken hem kendileri rahatsız olacak hemde etrafındakiler bence okullar kapatılmalı
Cevap
29Cevap
Her yer kapanabilir ama okullar kapanmamalı. Uzaktan eğitim tamamen kopmaktan iyi ama özellikle ilkokul çocukları için yüz yüze eğitimin yerini tutmuyor.
Bence gerekli tedbirler alınarak okullar açık tutulmalı.
2 senedir kapalı zaten değişen bişey olmadı milyonlarca insan ekmek yiyor okullar sayesinde devlet bunları karşılarım diyorsa kapatılsın tabi ki
Okulların kapatılması taraftarı değilim uzaktan eğitimi asla verimli bulmuyorum, kapatmak yerine tedbirler alınmalı ama o da yok
Tatil yerleri konserler maçlar kapatılmayıp okullar kapatılırsa saçma olur.
Kesinlikle kapatılmalı dolmuşlar tıka basa dolu gidip geliyor virüs kol geziyor
İmkanı yok aşı vs.. diyorlar hayal
Kesinlikle kapatılması gerekir ufacık çocuklara virüs bulastirilip etkilenmelerini istemem
sen okula gitmek istemiyorsun diye neden kapatılmasını isteyelim.
Kapatılmalı, vakalar cayır cayır artıyor. 1 kişinin virüs getirmesi yeterli.
Okullar kapanmaz arkadaşlar bu saatten sonra kişilerin eğitimden geri kalmaları dezavantaj olur.
Bazı kısıtlamalar olabilir ama tam kapanmak akıl karı değil
Mahmut sayesinde virüs kaptım agalar kapatılmalı ölüyommm 2 yıl sonra beni buldu 😩 sıra arkadaşımdan kapmışım
Çocukalr gidiyor geliyor hasta büyğklerde aynı düzenlemiyoruz çünkü sürekli sürekli okuldan hastalık geliyor kaptsınlar artık
vaka sayısı bu kadar artmisken kapatılmalı otobüsler dolmuşlar tıklım tıklım dolu
Kesinlikle açık kalmalı uzaktan eğitim diye bişey olmaz olamaz. İleride faturası büyük olur
Kapanır inşallah ohh niss
Virüsler çoğaldı git gide
Kapatsınlar rahatlayalım.
bir süre daha açık kalabilir...
Maalesef kapatılmalı.
ben riskin hala devam ettiğini düşünüyorum..
Kapatılsın ben sıkıldım artık
Ergenler okula gitmeli bence açık olmalı
21bende gidiyorum ergen miyim
Olabilirsin
Yaşlandık artık demi yolun yarısı görünüyor
Açık kalsın iş bulma sıkıntısı oluyor kapanırsa
Bu saatten Sonra kapanmaz
Açık olmalı. Gerekli önlemler alınmalı.
Neden okullari kapatiyorsun? onu anlayamadim?
kapanmasın yaaa
Açık kalmalı.
Kapatılmamalı
Kapatılmalı
Bence evet
Kapatılmalı
Hocalardan dinlemek bi başka oluyo ya
Açık kalmalı
Açık kalsın, hiç kapanmasın.
dolar 9 lira olmuş, kapatmazlar sanmıyorum :D
Tedbirlerle sorun olmaz
Acik