Sizce Tiktok kapatılmalı mı?
Kapatılmalı
Kapatılmamalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne hesap açtım, ne de kullanıyorum. Kapatılması veya engellenmesine karşıyım. Her platformda olduğu gibi, TikTok üzerinde de değişik veya kaliteli içerikler var. Siz ne izlemek isterseniz, platform ona göre içerik gösterir size. Bu yüzden yasaklanmak yerine kötü örnek oluşturması muhtemel içeriklerin denetilmesinden yanayım.
Eger gercekten , yararli bir uygulama oldugunu dusunsem , normal de hayir der ve tartisirdim bu konuyu , ama uzulerek sunu belirtmek istiyorum ki;Saçma sapan videolar görüp, içimiz bayılacağına bence kapatılsa daha doğru olucak.. Dikkat çekmek adına, bu kadar insanın kendini ne hale getirdiğini görmek gerçekten beni yoruyor , hoş değil 😌
Yasaklarla dolu bir hayat istemem istemeyen bakmasın ama nerdeyse 1.5 milyar kullanıcısı var eminmisiniz bakmadığınıza 🤔 kimi görsem elindeki telefonda tiktok açık. YouTube çok büyük vergilere tabi oldu bu konuda tiktok iyi su anda. saçma şeyleri izlemezsin olur biter. Instagramda reels'te öyle ona bakarsanız
Cevap
18Cevap
Kapatılmasının istenmesi tamamıyla saçmalık.
İsteyen kullanabilir
Normalde yasakçı bir zihniyete sahip değilim ama elimde olsa TikTok uygulamasını gerçekten kapatırdım.
Aslında böyle sosyal platformların kapatılmasına karşı değilim ama, abi tiktok paylaşımlarını görünce harbi diyorum ne gereksiz bir uygulama
kapatılmamalı neden kapatılsın ki? rahatsız olan bakmasın
hayir sacmalamayin size ne siz kullanmiyorsaniz kullanmayin
Eeee o zaman Elektrık direğine manitası çarptı diye elektrık direğini dövenler olmayacak mı?
Niye, insanlar parasız kalsın, eğlenemesinler diye mi?
Kapatılmalı pakistanda kapatıldı burada da kapatılsın
Bence kapatılmalı diye düşünüyorum ben çünkü iyi bir ortam olduğunu inanmıyorum bu tarz ortamlar çocuklar için hiç iyi ortamlar değil en azından yaş sınırı getirilmeli diye düşünüyorum
İnsanlar iyice zıvana dan çıkmış çoluk çocuk unutulmuş durumda
Açık kalsın ki kızların kendi ifşalarını izleyelim. Yani yolda yürürken dekoltelerini çekeler. Ama tiktok ta frikik vermek için kendilerini parçalıyorlar.
Çok gereksiz bir uygulama
Kapatılmalı sacma ve gereksiz bir uygulama
Keske hepsi kapatilsa
Kapatılmalı ülke belki normale döner
Her türlü önyargıya karşıyım.
Kesinlikle kapatılsın abi gerek yok böyle saçmalık dolu bir platforma , aptal işi
Kapatilsinn neye yarıyorki
Kapatılmasın
Yasağa karşıyım
hiç girmedim
evet..
Evet
Keşke😀
Kapanmalı
Keşke
Kapatılsın
Güzel olur.
Kesinlikle evet