Mühendislik okuyanlar olarak gelin sarılalım. Alttan almayı ben mühendislikle öğrendim 4 yıldır okuyorum alttan ala ala bir türlü normal döneme ulaşamadım. Mühendislik güzel meslek hem seviye hem maaş bakımından ama neden bu kadar zor? Derslere çalışıp geçmek için mühendis kardeşlerim bana tavsiye verin 😀😀
Bizde zamanında adına kandık. Gittik 6 yılda bitirdik. Sadece adı var mühendisliğin. Ne iş ne de para var benden söylemesi.2 yıldır adam akıllı bir iş bulamadık tüm arkadaşlar. Çalışan tüm arkadaşlarım arasında maksimum maaş 2500. Allah yardımcın olsun.
napıyım abi burası norveç değil ki herkes sevdiği işi yapsın kuzenim ege makine mezunuydu sordum yazıyımmı mühendisliği diye 1500 lira alıyorum dedi vazgeçtim direk
açıkçası bro daha dün kalan dersler yüzünden intihara bile meylettim şimdi iyiyim de çalışsakda çalışmasakta iş biraz da sınavdaki şansa kalıyor o da bende yok bakalım 2. dönem ne bok yiycem
Durumum o kadar vahim ki 4. Sınıf normal dönemim ama 2 kere 1.8 olayına takıldım hala 1-2 dersleri alıyorum ve okuldan atılıcam bu gidişle. Hocalar da yardımcı olmuyo. Sonumuz hayrolsun
atılmazsın bro da benimkide çok farklı değil bu dönemki tüm dersler yattı verimli çalışmadığımdan değil sınav kağıtları hard tecavüz ediyorlar her sene bıktım bu hocaların egolarından
En İyi Cevaplar