Ilerde sorun yaşarmıyız bu durumdan dolayı..
ben üniversitede okuyorum sevgilim lise mezunu sizce bu çok büyük bir sorunmu?
ben üniversitede okuyorum sevgilim lise mezunu sizce bu çok büyük bir sorunmu?
ne kadar komik ya ne sorunu
kaçıncı yüzyıldayız nasıl bir zamandayız bir düşün
artık üniversite okuyanla belki okul okumayan arasında fark kalmadı nerdeyse ...
alt tarafı bi kaç sene bi binaya girmiş çıkmış birilerinden bir şey dinlemiş not tutmuş diye kendisini üstün mü sanıyor bu üniversite mezunlartı :):)::):):):):):):):):):):):):)
XPER İM YETSEYDİ DE YOUTUBE DAN STAR TV NİN ÜNİVERSİTE MEZUNLARININ NE KADAR BİLGİSİZ OLDUĞUNU GÖSTEREN HABERLERİN VİDEO''LARININ LİNKİNİ VEREBİLSEYDİM ...:):):):):)
Benim gördüğüm bütün örnekler ayrıldılar. Hatta birisi yakın zamanda nişanlandı ve yaza evlenecek..
eğer erkek arkadaşın 'erkekliğini' gösterme çabasında ise sürekli ileride senin ondan daha yüksek basamakta durmanı kaldıramayabilir. hele ki sen 'ben yaparım ederim, sen karışamazsın, benim param ben kazanıyorum vs vs' diye adamın başının etini yersen adam da kompleks yapar
Üniversite mezunu çok boş adam var kendini geliştiren biriyse asla sorun olmaz
Cevap
4Cevap
Bence büyük eksiklik, ailen seni okutmuş güzel bir hayat yaşaman kültürlü insanlarla tanışman için. Gidip kendinden daha düşük seviyede birini mi tanıştıracaksın?.
bence olmaz..ama o ilkokul olsaydı olabilirdi..ama lise mezunu...yani bir çok konudan birbirinizi tamamlarsınız...zaten okulun evliliğe bir etkisi yokki..kıdem yarışdırmıyorsunuz evlilikde.
Bence olmaz bir sorun...kafa denginse yeterli, bunu neden sorun ediyorsun ki?
sevgılınede unıversıte okut ozaman
adam lisemezunu dıye ilkokul mezunu degıl ya bastan kabul ettıysen sımdı sıkayet etme okumakıçın okumasından okumaması daha ıyıdır
Sacma, olmaz kafa dengeniz uyuyorsa bir sorun yoktur
sorun olmaz sen seviyorsan oda seviyorsa sorun yoktur
çok sorun yaşarsınız ayrı dünyaların insanısınız siz
şimdi sorun olmaz.ama ileride sosyal statü denen gerçek sizi ezer geçer
koca zenginse no problema:D
bence olmaz önemli olan aile kültürü
yok bebeğim ya ne sorunu..
olur her koşulda.
riskli.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar