Son sene çalışarak hukuk kazanabilir miyim?

Öncelikle herkese merhaba :) Ankara da yaşıyorum. Küçüklüğümden beri en büyük hayallerimden biri yazar diğeride avukat olmaktı. Ama kader ya önce babamın işi dolayısıyla yurt dışına gitmek zorunda kaldım. Daha sonra da sbs ye ( şimdi galiba teog oldu ) giremedim. Benim geldiğim sene ise düz liseler kalktı. Ben de kız meslek lisesine gitmek zorunda kaldım. Derslerimde orada da başarılıydım ama bir şeyler oldu. Staj yapamadım. Neyse buraları geçiyorum fazla sıkmak istemem.

Sonuç olarak şu an da temel lisedeyim. Açı'da okuyorum. Sınıf birincisiyim. ( Sınıf birincisiyim dediğime bakmayın henüz 50 net yapamadım. 47.50 da kaldım en son. Bizim sınıf düşük ) Yine de çok çabalıyorum. Baya çabalıyorum yani. Matematik den 3-4 tane kitap bitirdim. Sürekli çalışıyorum. Bundan sonra kendime daha sıkı bir disiplin uygulayacağım. Az bir zamanım kaldı. İçimden korku git gide büyümeye de başladı. Önceleri Hacettepe Hukuk istiyordum. Gözümü biraz fazla yükseklere dikmişim. Yani insanı kendini tanıması çok önemli. Ama ben şu an da her yere razıyım yani. Ankara da olmak koşuluyla. Özellerin %50 burslusuna bile razıyım. Çünkü hayalimdi. Evime çok yakın olan Çankaya Hukuk var %50 burslusu ilk 28.400 ile alıyormuş.

Ama içimde çok büyük korku var ya kazanamazsam.

Kazanmak için ne yapmam lazım?

Çok düzensiz çalışıyorum. Bunun da etkisi olabilir.
ben her şeyi yapmaya hazırım. Şu iki ay da her şeyi yaparım.

Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Not:Eleştiriye açığım ama lütfen kırıcı olmayın.
Son sene çalışarak hukuk kazanabilir miyim?