+1 yılÖncelikle bu süreç senin için 3 yıldan az sürmeyecektir. Mutlaka ki iş bulabilirsin. Ancak resmi kurumlar ve kamu, eşcinsellere iş imkanı tanımıyor yani desteklemiyor. Ancak gizli gayler ya da lezler kimliklerini saklayarak kamuda çalışabiliyorlar. O nedenle özel sektörde iş bulabilirsin. Bu iş de mütemadiyen kimliğinin dikkat çekmeyeceği tarzda işler olabilir. Bar vs. gibi yerler olabilir. Normal mesaili işler de bulabilirsin ama uzun süre araştırman gerekebilir ya da eşcinsel kimlikli bir işveren desteği ile bir yerde çalışabilirsin.
Transeksüel değilsin henüz. Onun için ameliyat olmuş olman lazım.
Bu yola çıkan bir çok trans birey, zaruri olarak fuhuş yapmak zorunda kalıyor. Toplumda yer edinebilmek için büyükşehirlerde olanağını arttırabilirsin. İyi bir diplomada iş görebilir. Ya da kendi işini kurmak seni öne çıkarabilir.
Muhtemelen kolay olmayacağını sen de biliyorsundur ama sağlam bir plan yapmadan da acele adımlar atmamalısın.
Ailene açılma konusunda dürüst olman doğru olandır. Kayıp bir evlada ne olduğunu bilmeden yaşayan bir çok aile var ve hiç mutlu değiller. Çocuklar da yeni kimlikleri ile ailelerinin yanına dönemiyorlar ve kayıpmış gibi geziyorlar.
Ailende sağlık sorunları nelerdir bunlardan emin olmalısın. Belki bu haberi almak onlar için yıkıcı olabilir ve sağlık sorunu yaşatabilir. Ön hazırlık ile açılmak daha mantıklı. İletişim türü önemlidir yani.12 Yorumla
Soran+1 yıl2 Sene sonra okulum biticek, fizyoterapist olucam.(hastanelerde iş bulabilirim şu an çünkü erkek görünümündeyim bu benim için bir + ) Çalışırken yavaş yavaş feminenleştiririm kendimi, şu an saçlarım omuzlarımda 2 yıl sonra belime yaklaşırlar onları güzelce at kuyruğu yaparım dikkat çekmiycek şekilde :). Sonra burnumu estetik yaptırırım daha kadınsı bir burun, sonra lazer ile sakal, kıl, tüy hepsini hallederim.2 sene falan birikim yaparım. bu arada antiandrojen almayı düşünüyorum gizlice (erkeklik hormonlarını durdurmak için), kadınlık hormonu almadan önce çünkü östrojen aldığımda göğüslerim büyüyücek :).
Göğüsler büyümeye başladığında işe bir süre ara veririm ameliyatımı olurum.(anlaşılcağımı zannetmiyorum çünkü türk kadınının güzellik ortalaması malum zaten). Yani evet çok haklısın düzgün bir plan yapar ve mantıklı davranırsam (sabredersem şuanki halime) ileride en az zararla hayalime kavuşurum :). aile olarak sanırım reddedilcem :/- +1 yıl
Aşağı yukarı hemfikiriz. Ekleyecek bir şey yok sanırım.
Devlet memurluğu zor ben kolumdaki iki kesik yüzünden olamıyorum. İş verirlermi pek sanmıyorum ama sen çiçekçilik falan yapabileceğini sanıyorum. Bilmem hiç anlamamda daha doğrusu
05 Yorumla
Soran+1 yıldoktor olucam ama
Soran+1 yılyok inanmıyorum ateistim ben zaten.
benim tanıdığım birisi var, mesleğini kaybetmemek için cinsiyet değiştirmediğini duymuştum kendisi devlet memuru demek ki vermiyorlar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılZor bir durum ama devlet memuru olamassın iş bulman zoe olue
00 Yorumla
+1 yıliş vermezler sende taksimde ekmeğini pipden çıkarmak zorunda kalabilirsin :D ona göre
03 Yorumla
Soran+1 yılevet ama erkekler genelde pasif oluyolarmış travestilere :)
- +1 yıl
trolar bence acinacak durumdalar
Soran+1 yılnedenki talep varki oluyolar. d etrafta gizli güzel kardeşim kaynıo. d
Gizli Üye(30-35)1 yılKadın hormon tskviyesi wlacagina erkek hormon tskviyesi alsan daha kolay olmaz mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu ülke de zor
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılözel sektör de çalışır sın devlet memuru zor
Cevap sahibi+1 yılonlar normal insanlar gibi çalışırlar fakat ötekileştirme nefret seks işçiligi ne ityor onlar da memur öğretmen mühendis doktor hemişire olablirler
Cevap sahibi+1 yılyurdışında normal çalışanlar var doktor mühendis memur temizlik işçisi hemişire gibi normal çalışı yorlar
Cevap sahibi+1 yılsen yurt dışına gitmenin yollunu ara fransa almanya hollanda gibi
Cevap sahibi+1 yılburda trans fobi nefret var
Cevap sahibi+1 yılbence evlen kocan bakar sana
Soran+1 yılerkeklerden hoslanmıyorum ki
Cevap sahibi+1 yılanladım
Cevap sahibi+1 yılyok artık
Soran+1 yıl? ne
Cevap sahibi+1 yılboşver
Soran+1 yılboşvermem
Cevap sahibi+1 yılaz önceki güncelme
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği