siz ne diyorsunuz?...
Travestiler ve transeksüeller hakkında ne düşünüyorsunuz?
siz ne diyorsunuz?...
travesti ameliyat görmeyenler, transeksüeller ameliyat görenler oluyor sanırım. bir de cd crossdresser denen gündüz erkek gece kadın kılığında gezenler var. Asosyal tipler, falçatalı magandalar. Acayip absürd makara insanlar, pis laf koyarlar :) Ben şahsen kendilerine bulaşmam zira toplumun bakışından çok agresif, hırçın, saldırgan oluyorlar. Nasıl böyle oluyorlar,
kendi tercihleri midir, garibanlıktan mı böyle oluyorlar. Oralara girmiyorum zira çok karışık işlerdir sanırım .
link
Oda Allahın yarattığı bir kul sonuçta ama üzerinde biraz modifiye yapılmış:) Ankarada bi travesti denk gelmişti, Onun travesti olduğunu anlayana kadar 'Vay arkadaş at gibi hatun felan demiştim :D acaip bir güzelliği vardı. İnternet sayfası var resimlerini koymuş. Yani resimlerde çükü görene kadar bişey yoktu :D:D kıyamet ondan sonra koptu :D:D
benim için herhangi bir sorun yok. cinsel bir fantazim yok transeksüeller veya travestiler üzerine, insan olarak ise herhangi bir olumsuz duygum yok; hatta böyle bir ülkede gösterdikleri cesaretten dolayı takdir bile ediyorum.
yanında bulunmamaya çalışmak gibi bir çabam olmadı asla özellikle yanlarında bulunmasam da. bir iki kez yolda birbirimize laf atıp şakalaşmışlığımız da vardır hatta ancak bunların hepsi de tamamen seksüel konuların dışında insani sohbetlerdi.
işleri güçleri olamıyor ki! evden devam ettirilebilir web master vs gibi işleri yoksa çok zor... bir travestiyi garson olarak alan bir cafenin sahibinin taciz edildiğini biliyorum. yine travestilerin bir araya gelip kurduğu el işi atölyelerinin camlarının taşlandığını ve resmen mahalle zoruyla kapatıldığını biliyorum. elbette kendi seçimiyle fuhuş yapan vardır ancak pek çoğunun başka şansı yok bu ülkede maalesef...
'öteki' olandan hoşlanmıyor bizim güzel ülkemiz maalesef...
tro dedınde aklıma bursa cocugu geldı alın sıze
https://www.youtube.com/watch?v=so1FZVIIXI0
yanlardakı abazanlarada dıkkat
:))
iyide nıye 12 gun sonra
düşünmen yeterli ya sağol :)) videoyu ızle ama :))
sende sağ ol...baktım baktım toplum olarak geldiğimiz nokta buymuş demekki...ayrıca neden bursa anlamadım...insanlar başka şehirlerden akın akın geliyorlar bursaya...bu durumda olan insanların % 99 başka şehirlerden...sanırım sosyo-ekonomik durum mu acaba...neticede bursa zengin şehirlerden bir tanesi...
bursada dogup buyumusse bursa cocugu olur:))
ist de olsaydı ist cocuguyum diyecekti :))
ayrıca ben onları hıc hor gormuyorum aksıne o kadar cok uzuluyorumkı onlar ıcın vıdeoda gordugun gıbı
yobaz lar cok
yok herhangi bir şehrin çocuklarıyla ilgili birşey demiyorum...bu eğilimdeki insanlar başka şehirlerden gelip bursaya yerleşiyorlar diyorum...ayrıca bende hor görmüyorum, yanlış anlaşılmasın...önceki size cevabımda insanların %99 derken ben o insan kelimesini bilinçli olarak yazdım...artık her ne yapıyorlarsa o kendilerine,beni işin o tarafı ilgilendirmiyor...insani tarafının sohbetini yapıyoruz..
yok yok ben zaten yanlıs anlamadımkı sızı
ama dert etme ve emın ol ıstanbuldakı kadar hıc bıryerde yoktur
helekı şişli taraflarında aman aman diyim ben sana..
ama sundan emınımkı bu hayatı onalr secmıyor eğilimleri o yone oluyor içten kalpten gelen bır ıstek cok uzuluyorum
keske herkes cınsıyetını yaşasa :((
sanırım iş filan verilse bu kadar ayağa düşmeyecekler...kendilerini toplumda eritemiyorlar diye düşünüyorum..aslında bizde bastığımız dalı kesiyoruz...onları dışlarken kantarın topuzunu kaçırıyoruz...tabii doğal olarakta duymaması ve bilmemesi gereken ailemizin küçüklerinin dikkatini çekiyorlar...
aynen öyle bastan sona katılıyorum ve iş konusunada aşırı katılıyorum
ancak kendi paraları olucak ve o sekılde kendılerıne iş kurabılırler ülkemizde
kimse onlara iş vermez ama lafa gelıncede cok guzel laf atarlar ki öyle guzel olanları varkı bır gorsen agzı acık kalıyor ınsanın
ne dıyım inşallah iyi olur sonları sevınırız bızde
yanii dileklerine katılıyorum...hatırlarmısın bir zamanlar ankarada bir tanesi cinayete kurban gitmişti...medya uzun zaman yazdı durdu...katilide 3-5 ay sonra çıktı...ayrıca büyük yerlerde ilişkisi filan var diye gazateler yazdı...hatırladınsa onu dışarıda görsem inan bayan olmadığı ben anlayamam...hatta bayağı bir güzel bayan gibi resimleride vardı...
yok onu atırlamıyorum ama bu travestılerın benı ara gıbılerınden kendılerıne ait siteleri var ve ınanamassın o ne guzellık oyle bıraz photoshop var tabıkı ama oyle bır bakım yapılarkı
ben bazen bırebır goruyorum ve kıçına bakmazsan anlayamıyorsun
ufak oluyor cunku erkeklerın popoları
o harıc tamamen bayanlar...
oyuzden bu tur olanları işe alabılırler aslında onu demek ıstıyorum
lakın daha toplumumuzun zamana ihtiyacı var
pek kabullenmıs değiliz bunları
evet haklısın...benim başımada şöyle birşey gelmişti...bir sonbahar günü akşamın ilerleyen saatlerinde 22.30-23.00 gibi bir taksici tanıdıkla sohbet ederken,önümüzden başka bir ticari taksi geçti ve arka cam aralığında 3-4 tane kadar kartvizit attıla önümüze...atanı görmedim ama o taksiden atıldığını gördüm...kartvizitte masör hülya veya masör alev gibi deyimin altında 7/24 arayabileceğiniz no diyede tel vermişlerdi...neyse taksici arkadaş ben tanıyorum bunu çok belalı biri aman dikkat demişti..
tabıkı bıraz belalı olabılırler sonucta erkeklıkten kadınlığa geçmişler psikojık sorunlarının yanında erkek gucuylede harmanlanmıslardır ..
ee ama belalıda olması ıcın bırsey yapman gerekır
ona dokunmayan yılanları sokarlarmı sokmazlar
Cevap
5Cevap
gecenin loş karanlıklarında barlar sokağında hep mini etekli naber canım durumlarında değerlendiririz onları .iş vermeyiz sohbet etmeyiz .dertleşmeyiz .ben elanocetin yaşım 33 sevgilim var ama durup dururken dur gidem travesti olam demem mesela kimse demez .bu doğuştan gelen bir eğilimdir ve onun suçu değildir.içinde patricia araujo ana mancini gibi dünya güzelleride vardır. o yüzden onları yollarda değerlendirmek değil.tanıyıp değerlendirmek gerekir
kendi seçimleri derim,
sonuçta herkesin kendi özelidir
Onlarda insan ve onlarında yaşama hakkı var tabikide... Onların hayatı kendileri seçmişler kimse karışamaz.. Ben rahatsız olmuyorum şahsen ama taksimde beyoğlunda falan giderken insanın önünü kesmelerine sinir oluyoruym:?
ben lez değilim ki. niye gece mi renklendirsin diye düşüneyim?
olsun. geçirsin geçirmesin sonuçta. dıştan baktığında bir kadını andırıyorlar. en azından andırmaya çalışıyorlar.
bizim herkese saygımız vardır
kimseyi yargılamak haddimiz değil ki
bende onlarda hepimiz kandan ve çamurdanız
valla dusunucek daha onemli seylerim var kendi hayatio kardesim ne isterse yapsin kimseye zarari dokunmuyorsa her koyun kendi bacagindan hesabi
toplumun ahlaki değerleri içine sızmadan çoluk çocuğun erişemeyeceği her rafta her mecrada hünerlerini göstersinler fun larına
sen kamyoncusun anladık :)bize niye soruyon ki gr işini agaa
Bazı arkadaşlar var fordçu :)) onlara sormak lazım bu konuları ama herkesin özel tercihi isteyen istediği gibi giyinir dolaşır o onun sorundur.
Midem bulanıyor.
niye yediğin bir şey mi dokundu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar