Resimler sadece örnektir.. Sizce bu iki meslekten hangi kadınlar daha çekici? Hangi mesleğe sahip bir kadınla sevgili olmak isterdiniz? Şef / Aşçı kadın mı? Avukat kadın mı?
Şef / Aşçı
Avukat
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce hangi meslekteki bayanlar daha çekici? Şef mi avukat mı?
bana özgü bir durum var anlam veremediğim. şimdi benim eşim avukat. tamam onu anladık. ama instagramda falan takip ediyorum insanları. iki tane kız var takip ettiğim. yani sadece profil olarak muhabbet falan etmişliğim yok. tanımam etmem. kızların ikisi de öyle pek aman aman güzel değil bu fotolardaki gibi ama bana acayip çekici geldiler. neyse. zaman geçti. bir baktım başka fotolarına ikisi de avukatmış. var bir bokluk bende. bu kadar tesadüf olamaz. nedir çekici oldukları taraf deseniz onu da bilmiyorum. çok garip gerçekten.
Bir bayan Foto 1 deki gibi güzelse, foto 4 deki gibi şıksa her meslekte güzeldir. Bir çok mesleği sempatik yapan da estetik bayanlardır. Yani düzgün ve çok kapalı olmayan giyimli, düzgün saç modelli bayanlar, bulundukları meslek ne olursa olsun yakışırlar.
avukat cübbesi satan sitelerin resimlerinden almış sanırım :D bu kadar donuk bakış olamaz ama şeflerin yüzü gülüyor dediğim gibi bilinçli yapmış ola bilir
En İyi Cevaplar