Hangisini seçerdiniz?
Savcı
Avukat
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ne saçma bir soru sen kendi isteklerini acaba hangisi kızlara daha çekici gelir diye mi yapıyorsun
bir muhabbet var o yüzden sordum illa bir tane gereksiz çıkacak
O gereksiz ben oluyorum anladığım kadarıyla. Gereksizlik ile alakası yok sadece seninde böyle buralarda abazaya dönüştüğünü görmek üzücü geldi.
Abaza mı? Yahu ben mesleğimi seçtim zaten madem beni tanıyosun bunu bilmen gerekirdi abaza ne alaka hangi kıza asılmışım?
Bildiğim tek şey varsa senin de burada takılmaman gerektiğin. Git gide değişiyorsun ve üzücü olan da bunun farkında olmaman. O koyduğun resim ne yani benim baklavalarım var demekten başka bir şey değil bu. Bırakta karizmatikliğini bizler görelim sen gözümüze sokma..
Avukatlar haddinden fazla çapkın oluyor bence savcı daha çekici
Savcı denilince akla 45-50 yaş karizmatik ama ciddi sinirli çatık kaşlı biri geliyor. Avukat denilince daha genç karizmatik aynı zamanda daha yakışıklı ve ciddi görünümlü olsa işinde ciddi görünümünde fakat sosyal çevresinde dinamik biri geliyor.
Savcı tabi
Avukat para için suçluyu bile savunuyor
Avukatlık yalan dolan en kötü meleklerden biri bence
savcıyı tercih ederdim
Avukat olucam, savcı olmak isterdim ama sonradan vazgeçtim...
Yine de savcı dedim
Savcı diyorum ama avukatlarında ayrı bir cekiciliği var hani😀
H U K U K L A N D I N
Hahah
hukukçulardan hoşlanmam...
ne olursa olsun, isini iyi yapabilen cekici
e yok artık meslekte bile mi çekiciliği düşündünüz
Bir daha söylüyorum, ben mesleğimi seçtim çalışıyorum sadece bir arkadaşla iddia gibi bir şeye girdik o yüzden soruyorum anladın?
saçma bir iddia
savcı çekici
profildeki herifte tam bir kro
avukATLARI HİÇ sevmiym
Avukat daha çekici diye düşünüyorum
Savcı yani
Hakim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar