Çıldırmak üzereyim. İş arıyorum hangi iş ilanına baksam tecrübeli personel istiyor, hepsi tecrübe isterse biz nasıl tecrübeli olacağız anlamadım ki. Bir tane de adam akıllı, dürüst, hak yemeyen personel arıyoruz diyen yok. Varsa yoksa tecrübe. Tecrübeli ol istersen adamları dolandır. Valla psikolojim bozuldu artık 2 aydır iş arıyorum.
Cevabın nedir?
bu maalesef bizim ülkemizin acı gerçeği herkes tecrübeli eleman istiyor kimse anasının karnından tecrübeli doğmuyor ama insanlara bir şans verin ki tecrübe ve deneyim elde etsin vardır elbet ama bulmak zor ayrıca her insan ilk başladığında işe güven vermek çok çalışarak göze girmek ve işlerini zamanında yapmak ister iş şevki yüksektir ancak aradan geçen yıllar mı desem aylar mı desem biraz iş yerinin şartlarından gerek çevreden dolayı o iş şevki kırılır ilk halden pek eser kalmaz monotona döner her şey sıkılmaya başlar. İş konusunda işiniz umarım rastgider ve iyi bir yer bulursunuz...
01 Yorumla
Soran+1 yıl100 taneden 1 tanesi belki tecrübe istemiyor onu bulana kadar da insan umudunu kesip aramayı bırakıyor. Bu kadar mezun işsizin sonu ne olacak hiç düşünen yok herkes kendi menfaatine göre hareket ediyor. Bu kadar üniversite açıp barajı geçeni üniversiteye almak yerine istiflenmiş mezunlara bir çözüm sunsalar olmaz. Teşekkürler, umarım.
En İyi Cevaplar
+1 yıleğer kendini tecrubesiz hissediyosan hayata atilmamissin demektir.. artik 0 dan baslayacaksin... beni yanlis anlama ama insanin her istedigi olmuyo gerekirse en dipten baslayip istedigin yere oyle geleceksin, sadece sen degilsin uni mağduru olan. Allah her seyi gönlüne göre verir ins. ne diyelim.
09 Yorumla
Soran+1 yılHissetmekle ne ilgisi var bunun. Ben öğretmenlik mezunuyum gereken formasyonlarımı aldım, geçen yıl çalıştım ama yetmiyor. İstiyorlar ki 5 10 yıl çalışmış ol. Kimse tecrüben az ama iyi bir çalışan olabilirsin demiyor. 24 yaşındayım ve evlilik düşünüyorum, ailemin durumu iyi değil neye baştan başlayayım? Benim kaybedecek zamanım yok artık, adam akıllı bir işim olsun yoluma bakayım istiyorum tek isteğim bu.
- +1 yıl
tamam haklisin bende sana yanlis düşünüyosun demiyorum zaten.. ama ülkenin durumu belli maalesef bu şekilde yürüyo işler... farkli meslek gruplarina yönelip ordan çalışmaya basla bence, mesela polis aliyolar şu an gir sinava polis ol hem stres yapmazsin hemde hayata baslarsin dolgun bir maaşla 😉😉
Soran+1 yılDenemediğimi kim söyledi
Diyorum ki artık seçim yapmıyorum düzgün bir iş olsun belli bir maaş olsun başka bir şey istemiyorum. Polislik sınavına katıldım ama boydan elendim.- +1 yıl
himmm... askeri sinavlara gir ya da shil guvenlik sinavlarina. eger hepside olmuyosa yazil bir partinin gençlik kollarina ordan yürümeye bak.. yapacak bisey yok savaşta herşey mübahtır...
Soran+1 yılAskeri sınavlarda da boy şartı var. Sahil güvenlik sınavlarına bakmadım hiç. Her partiden yürüyemiyorsun ama, bir tanesinde yükselme şansı var.
- +1 yıl
tamam işte git kayit ol orda görün devamli sonra gelir hepsi sirayla 😉😉😉 yapacak bisey yok sen kendini dusunmezsen kimse düşünmez seni
Soran+1 yılDesteklemediğim bir partinin kuruluşuna üye olmam.
- +1 yıl
ya sende haklisinda hemde sonuna kadar ama devir boyle yapacak bisey yok😳😳😳
Soran+1 yılÇıkarlarıö için kendimden nefret edeceğim bir hale dönüşemem. Allah hayırlı bir yol çıkarsın karşıma.
aynen oyle bende aynı durumdayım bıde sacma sacma pozisyonları sısırdıkce sısırıyolar kıytırık mesleklere bıle dil istiyolar çekilmez oldu bı ulke artık
18 Yorumla
Soran+1 yılDil konusu zaten çığırından çıktı. Ben iki dil biliyorum ama kendime güvenemiyorum artık ileri düzeyde istiyorlar konuşamam diyorum artık güvenimi yitirdim.
Soran+1 yılÇok ileri seviyede bilmiyorum ama senden çatır çatır konuşmanı bekliyorlar.
Soran+1 yılEn az 30 yere başvuru yaptım 2 yer dönüş yaptı. 2 aydır durum böyle dil bilmekte yetmiyor.
Soran+1 yılNefret ediyorum bu sistemden.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
20Cevap
+1 yılbabamın şirkete bir çocuk gelimişti öyle insan kaynakları ile görüşüyordu görüşmeye şahit oldum bizim müdür tecrübesiz iseniz olmaz dedi çocuk çıldırdı bu ne ya dedi mühendis olmuşum herkes aynı şeyi söylüyor ben nasıl tecrübeli olacağım o zaman diye lafa bir girdi sonunda işi kaptı çıktı :)) bence sende dene mantıklı bir yol
111 Yorumla
Soran+1 yılHer yerde sökmez o. Yüz yüze görüştüğüm zaman olurdu da ben internet üzerinden yapıyorum genelde :D
- +1 yıl
sende internet üzerinden not düş ve yaz birşeyler :)) ciddiyim çok etkili olur genelde iş verenler girişimci açık sözlü ve çalışkan olacaklarına inandıkları insanları işe alırlar. yani onu hissettir iş senindir ;)
Soran+1 yılİşe yarayacaksa yazarım.
- +1 yıl
yarar kesinlikle yarar. Herşeyin ilkki özgüven ve bunu karşındakine yansıtabilmen.. İşe girersen bir yemek ısmarlarsın artık :)))
Soran+1 yılDeneyeceğim bakalım. Yemek sepetinden gönderirim :D
- +1 yıl
olmaz başbaşa olacak :D
Soran+1 yılYok o zaman taktiğinde senin olsun 😁
- +1 yıl
bak ya aldı taktiği senin olsun diyor bide :D
Soran+1 yılYapacak bir şey yok
- +1 yıl
sağlık olsun :)) umarım girersin kurumsal bir firmada işe
Soran+1 yılTeşekkürler, umarım.
+1 yılsana bir şey söyleyeyim mi is tecrübesi hakkında bir işi istiyosan ve bu işi kismi biliyorsan ben bu işi biliyorum ve tecrübem var diceksin cunki ben öyle yaptım 6 yıl önce ve kazandim
099 Yorumla
Soran+1 yılÇalıştığın yeri ve referans istiyotlarsa ne olacak?
- +1 yıl
çok kolay
- +1 yıl
sen ne is yaptın daha önce illaki bir is yapmissindir
- +1 yıl
yaptığın işi şahsi olarak degerlendir
- +1 yıl
is görüşmesine gittiğinde tecrübem var diceksin artik hangı dalı biliyosan az cok
- +1 yıl
cunki sana is yerinde yardımcı olacak birileri oluyo her is yerinin prensibi farkli
Soran+1 yılTamam anladım da ben daha önce bir yerde çalıştım o da bir yıl sürdü tarih istiyorlar genelde hangi tarihler arasında çalıştın diyorlar, bu durumda yalan söyleyemem.
- +1 yıl
işte bundan kaybedersin
- +1 yıl
yalan şöyle demiyorumki sana
- +1 yıl
bana şöyle bakım sen yakın zamanda ne is yaptın ayrıca alternatif ne is yaptin
Soran+1 yılÖğretmenlik yaptım geçen yıl. Ondan önce birçok mağazada satış personeli ve kasa personeli olarak çalıştım.
- +1 yıl
guzel
- +1 yıl
şimdi napıcaz bak dediklerimi yapcan tamam
- +1 yıl
en son işten çıktığın tarih soyle
- +1 yıl
yani kac ay
- +1 yıl
oldu
- +1 yıl
en yakın tarih neyse onu söyleme ben şu an çalışıyorum diceksin
- +1 yıl
ve bir arkadaşının yardımını isticeksin
Soran+1 yılAnaldım mantıklı ama çevrem çok geniş değil torpil falan yapturamam yani.
- +1 yıl
torpil değil bu
- +1 yıl
şimdi yakın zamanda bir is görüşmesine gidecekmisin
- +1 yıl
gidersen ve yakınların da biri yoksa
- +1 yıl
bana bulunduğun iki ilçeyi soyle
- +1 yıl
sana yardımcı olurum
Soran+1 yılHayır şu anda görüşmeye gideceğim bir iş yok. İstanbul'da yaşamıyorum ama.
- +1 yıl
İstanbul'da yaşıyorsunuz ünv olarak hangi ünv bitirdiz
- +1 yıl
bölüm ne ve ya lösemi sadece
- +1 yıl
bakın size yardımcı olmak babında kendimle alakalı küçük bir şey yazacam
- +1 yıl
Benim yaptığım is tir soforlugu
- +1 yıl
benim bu alanda inanın hiç tecrübem yoktu
- +1 yıl
daha doğrusu büyük arac kullanmada tecrübem yoktu bir gün ist esenyurtta bir is buldum gazeteden ve aradim is yerini gelmemi istediler gittim inanın esen yurttan kiraca yürüyerek gitmiştim parasizliktan
- +1 yıl
ve is yerini buldum bana dediler bu arabaları kullanacaksın 10 teker kamyon hiç bilmem kullanmadım cunki
- +1 yıl
adam bana kullanabilirmisin dedi evet dedim kullanirim
- +1 yıl
ama normal taksi gibi aracı kaldırdım ve 2.3 gün acemilikten sonra ogrendim
- +1 yıl
şimdi sana bunu neden anlattım sogukkanlilik ve kendine öz güvenin olasun
- +1 yıl
sende bak öğretmenlik yapmışsın kasiyerlik yapmışsın sen is güvenliği ve ondan kaynaklari gibi bir şey olabilirsin
- +1 yıl
referans isterlerse onunda kolayı var
Soran+1 yılÖğretmenlik okudum, ileri seviyede olmasa da 2 dil biliyorum. Siz iyi başarmışsınız ama her şey öz güvenle bitmiyor. Hele ki dilci olduğum için dil isteyen işlerde çatır çatır konuşmamı bekliyorlar o kadar yeterli değilim yani burda öz güven işe yaramıyor.
- +1 yıl
bakın siz eyer siz kendinize güvenirseniz inanın başarabilirsiniz biraz pratik yaparsınız boş zamanlarinizda
- +1 yıl
ben ist size is araştırırım isterseniz gider görüşürsünüz kafaniza yatarsa
- +1 yıl
calisirsiniz
- +1 yıl
sizi bir yakınım diye tanıtıyım
Soran+1 yılNe işi, nerede?
- +1 yıl
işte bu sorunun cevabını siz yazın hangi sektörde hangi semler size uyar
- +1 yıl
ben araştıracam arkadaşlarıma bir akrabamin olduğunu soylicem ama bir sorum olacak hepsinden once
- +1 yıl
herhangi bir sendika veya kuruluşa bir üyeliğin var mı
- +1 yıl
yani çok özür diliyorum bunu sormak zorundayım feto örgudu falan gibi cunki is yerlerinde bunu araştırıyorlar ve problem olur obakimdan
Soran+1 yılHayır hiçbir sendika ve kuruluşla ilgim yok. İstanbul'da yaşamıyorum zaten ama fark etmez zaten neresi olursa kalacak bir yer bulmam gerekecek. İş ne tam olarak peki?
- +1 yıl
siz hangi sektörde is istiyorsunuz
- +1 yıl
önce o onemli
- +1 yıl
ve nerde istiyordunuz bursa mi ist ankarami
- +1 yıl
ben bursada oturuyorum
- +1 yıl
ist arkadaşlarım var çocukluk arkadaşlarım arastirirlar
- +1 yıl
liseden arkadaşlarım var
- +1 yıl
siz karar vermeniz gerek önce ne isler yapabilirsiniz
Soran+1 yılSizin düşündüğünüz sektör nedir? Ben daha öncede demiştim öğretmenlik ve mağazacılık yaptım diye. Ankara olması benim için en uygunu olur sanırım.
- +1 yıl
yeminli tercüman olsaydınız hemen is bulurdum bursada ingilizce rusça uzerinden
- +1 yıl
ankarada araştırırım ama orda kalma yerin var mı
- +1 yıl
neresinde mela
- +1 yıl
Ankara büyük bir sehir ve çok pahalı bir sehir
- +1 yıl
ama siz bilirsinzi
- +1 yıl
bursada olmuş olsaniz
Soran+1 yılİngilizce, Almanca biliyorum tercüman olacak kadar bilgim yok. Ankarada akrabalarım var yeri çokta önemli olmaz zaten kendim kalacak yer bulurum ona göre.
- +1 yıl
ben burdan her şekilde arastirabilirim
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
o zaman
- +1 yıl
ben ankaradan araştırırım gidersin gorusursun
Soran+1 yılDediğim gibi fark etmez her yer olabilir önemli olan yapabileceğim bir iş olması ve maaşı
- +1 yıl
referans olarakta ben numara veririm
- +1 yıl
evlimisin çocuk falan var mı
- +1 yıl
veya bakmak zorunda oldugun kimse
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim. Hayır sözlüyüm sadece.
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
ben burdan yazarim
- +1 yıl
sana bursa olursa gelirmisin
- +1 yıl
buraya
Soran+1 yılTamam. Kesin olursa gelirim evet.
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
Benim adım abdurrahman bursada oturuyorum
- +1 yıl
burda işini bulurum ins ama alabileceğin maaş ilk zamanlar az verirler
- +1 yıl
1500 1800 arası olur tahminimce
Soran+1 yılO civarda birkaç iş ben de bulmuştum ama yetmez diye düşünüyorum
- +1 yıl
ama başlangıç olur böyle verirler
- +1 yıl
zaten sözlüyüm diyorsun
- +1 yıl
evlendiğinde eşinle çalıştığında daha çok alirsiniz
- +1 yıl
daha farklı ssektörlerde de olur
- +1 yıl
ama sen öyle yerlerde sıkıntı yasarsin
- +1 yıl
cunki seni tanımıyorum kişiliğini bilmiyorum zaten eşinde izin vermez
Soran+1 yılBaşlangıç ne kadar sürecek bilmiyorum ki benim ödemelerim olacak. Eşimin işi olacak zaten öğretmen şu anda da.
- +1 yıl
evlenevetiniz eşiniz öğretmen se görev yaptığı yerde is bakalim
- +1 yıl
bak ben tir şoförüyüm 3500 4000 arası alıyorum mesela
- +1 yıl
eşiniz olacak kişide o kadar aliyo
- +1 yıl
yani evlendigibizde pek ihtiyacin kalmicak çalışmaya evlerseniz daha iyi olmazmi
Soran+1 yılErzurum'da o. Benim derdim başka benim evlendikten sonra değil şu anda paraya ihtiyacım var
- +1 yıl
ne kadar para ihtiyacin var
- +1 yıl
sözlüm yardımcı neden olmuyo
Soran+1 yılKyk kredi borcum var, aileme yardım edeceğim ihtiyaç her zaman var yani. Neden olsun ki ben ondan para istemiyorum
- +1 yıl
anladim
- +1 yıl
şimdi çalışmaya bursada is bulursam kalmaya yerin var mı yoksa ev mi turcan burda
Eğitim & Kariyer konusunda 3b cevap paylaştı. 28 yaşıma geldim daha hiç işim olmadı çalışmadım parasız yaşıyorum mesleğim yok özgüvenim hiç yok asosyalim ve yaşama hevesim kalmadı bunalımdan çıkamıyorum işsizlik çok kötü gerçekten
014 Yorumla- +1 yıl
@tubaaa72 ben çalışıp para kazanmak çok istedim evde çürümeyi hiç istemedim ama hayata atılamadım özgüvenim cesaretim yok içime kapanık kaldım dışarı bile çıkamıyorum hiç gezmedim param olmadı bunalımdan çıkamıyorum kim bile bile böyle yaşamak ister ki? Meslek bile edinemedim okumadımda yani tamamen kişiliğim engel oldu hayatıma böyle yargılaman yanlış insanları anlamak lazım
Soran+1 yılİş bulamayınca zaten kendine güvenini de kaybetmeye başlıyor insan, gitgide çöküyor psikolojik olarak. Yaşıyorum ben de bunları.
+1 yılPiyasa ne kadar tecrübeli olduğuna bakılmıyor kendini pazarlayabiliyor Musun.. tecrübeli felan değiller yanı
01 Yorumla
Soran+1 yılİnternetten başvuru yapınca kendini pazarlayamıyorsun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı şeyi bende hep düşündüm. Sanki genel müdür alıcaklar sıradan bir satış danışmanlığı için bile tecrübe istiyolar. Erkeklerde askerlikte var bide zor yani özelde bile iş bulamıyoruz.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzeli kamusu kalmadı artık ikisinde de iş yok.
Cevap sahibi+1 yılGarsonluk veya kasiyerlik yapmadıkça aynen öyle ikisindede iş yok.
İşte güzel ülkemin en zayıf yanı... Tecrübe nedir? Nasıl kazanılır? Daha kelime anlamını bilmeyen insanlar tecrübeli eleman arıyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılBir de prezentabl personel aradıklarını yazıyorlar aranan özelliklere. Bunu yazanların yüzde kaçı bunun anlamını biliyor acaba.
+1 yılİşsizliğin kaynağı tek devlet değilmiş öyle değil mi? :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle bir şey demedim zaten.
- +1 yıl
Anlayan anlar sen alınma ;)
Soran+1 yılBenim sorumun altına yazıp kimin alınmasını bekliyorsunuz.
- +1 yıl
Soruyu senin sorman toplumun sorunu sana ait olması anlamına gelmez...
küçük bir yerde çalışacaksın ilk başta sonra gideceksin
06 Yorumla
Soran+1 yılEn küçük yerde bile tecrübe isteniyor, büyük yerler desen en az 3-5 yıl tecrübe istiyorlar. Küçük bir yerde eşek gibi çalışıp 1000 lira maaş alıyorsun yine de yetmiyor.
Soran+1 yıl1 sene ezildim ama yetmiyor
Soran+1 yılBeklemekten bıktım. Çevremde abc bilmeyen insanların sürekli iş bulamadın mı diye beni yargılamalarından sıkıldım.
Bu ülkenin genclere yaptigi hicbrsey yok
012 Yorumla
Soran+1 yılTepedekiler üstümüze basa basa yükseliyorlar gitgide.
Soran+1 yılÖğretmenlik
Soran+1 yılYabancı dil
Soran+1 yılÖzel ders verdim daha önce ama sürekli değil sonuçta ona bel bağlayamam, başvuru yapıyorum zaten sürekli öyle yerlere ama sonuç çıkmıyor.
Soran+1 yılİnternet üzerinden genelde. Yüz yüze yaptıklarım da oldu.
Soran+1 yılBir tanesi bir hafta içinde döndü. 1300 kişi içinden 1 kişi alacaklardı beni de görüşmeye çağırdılar, görüştüm henüz sonuç gelmedi. Bazıları da neredeyse bir yıl olacak dönüş olmadı.
+1 yılNasil bir iş istiyosun
17 Yorumla
Soran+1 yılHiç fark etmiyor artık. Borçlarım var belli bir maaşla yapabileceğim her işi yaparım.
- +1 yıl
a101 bim gibi yerlere başvur oralar tecrube istemiyor
Soran+1 yılOralarda ben çalışmak istemiyorum asgari ücret bile vermiyorlar benim borçlarım var.
- +1 yıl
nasil vermiyorlar kız 1300 den yukari aldigin bile olur duşun sen bunu
Soran+1 yılÜniversite mezunuyum, mağazacılık alanında tecrübem var, öğretmenlik yaptım bir yıl, çok ileri seviyede olmasa da iki dil biliyorum. Şimdi öyle basit bir işte çalışmak istemiyorum, çalışsam da diğer işlerin önünü kapatır görüşmeye çağırırlar daha iyi bit işten gidemem.
- +1 yıl
ha öyle desene fark etmiyor deyince ondan dedim
Soran+1 yılGeçici olarak olabilir ama dediğim gibi diğer işlerin önünü kapatır diye düşünüyorum.
+1 yılHayat paradokslar denizi kürekleri kalbimde.
00 Yorumla4 yıl esnaflık yaptım tecrübe sayılırmı :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmem iş verenlere sormak gerek.
aynen ama çıkar merak etme
00 Yorumla
+1 yılÜcretsiz staj yapmalısın
09 Yorumla
Soran+1 yılOkulumu bitirdim neyin stajını yapayım ücretsiz.
- +1 yıl
Öyle okulu bitirmekle herşey hallolsaydı keşke
Soran+1 yılTamam da neyin stajını yapayım? Öğretmenlik mezunuyum stajımı yaptım, 1 yıl çalıştım.
- +1 yıl
Dalın ne hangi ildesin
Soran+1 yılYabancı dil. İş için fark etmiyor iyi bir iş bulsam şehir sorun değil
- +1 yıl
https://www.ahsemsml.com/is-basvurusu-2/ başvur bakalım yeni açıldı benim evin karşısında. Isparta Merkezde
Soran+1 yılTeşekkür ederim, başvuracağım.
- +1 yıl
Olumlu haberini bekliyorum
Soran+1 yılUmarım.
Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı. kasma kendini.1 yıldır işsizim ben
01 Yorumla
Soran+1 yılNe mezunusun?
+1 yıltecrubeliyim de takma sonrasini
01 Yorumla
Soran+1 yılO tecrübeyi nerede, nasıl, ne zaman kazandığını irdeliyorlar.
Nasıl bir iş arıyor sun il neresi
019 Yorumla
Soran+1 yılİl fark etmiyor belli bir maaşla düzgün olan her işe varım o raddeye geldim.
Soran+1 yılOlabilir zaten tecrübemde var o konuda ama maaş düşük geçici olabilir.
Soran+1 yılPrimlerle 2500 olan öyle bir iş duymadım hiç.
Soran+1 yılHangi firma bu hiç duymadım gerçekten. Ben daha önce kurumsal bir mağazada çalıştım hiç o kadar almadık.
Soran+1 yılBen kurumsal firma olarak de factoda çalıştım 3 yıl kadar part time çalıştım ama full çalışanlar en fazla 1600 civarında alıyorlardı prim dahil.
Soran+1 yılKonya'da dediğiniz ne işi?
Soran+1 yılHangi firma, sektörü ne?
Soran+1 yılBilindik bir marka mı, maaş ne kadar? Böyle soruyorum ama bilgi almak için.
Soran+1 yılPeki mesaj atıyorum.
+1 yılevde tecrübe kazanacağız
02 Yorumla
Soran+1 yılHerhalde bunu istiyorlar. Üniversite okumuş insana bile iş yok lanet olsun bu sisteme.
- +1 yıl
maalesef bu ülke böyle...
+1 yılHangi bölüm
06 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmenlik
- +1 yıl
Bütün işlerde öyle asgari ücretle bile iş bulamıyorsun
Soran+1 yılAsgari ücret bulabilirim ama o ücret beni tatmin etmiyor tecrübelerim de var yani öyle basit bir işte çalışmak istemiyorum.
- +1 yıl
Kendini geliştirmeden iyi iş bulamassın mühendis olsan bile çok iyi okuldan mezun değilsen 1500tl veriyorlar
Soran+1 yılBuna nasıl fırsat bulacağımı soruyorum zaten ben de. Her yerde tecrübeli personel istenirken biz nerde tecrübe kazanacağız? Benim var ama o bile yetmiyor.
- +1 yıl
bu yüzden işsizlil yüzde 11
yalan de sende
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yalan diyeyim?
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİşkur a git.
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşvurum var zaten.
+1 yılkendi işini kur
05 Yorumla
Soran+1 yılHangi parayla?
- +1 yıl
kredi çek
Soran+1 yılGüvencem olmadan neden kredi versinler bana, hem garantisi yok iflas etme ihtimali var
- +1 yıl
mikro kredi veriyor belediyeler bayanlara faizsiz
Soran+1 yılBen hiç duymadım onu
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçma dünya
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Bütün işler için tecrübe isteniyor biz nasıl tecrübeli olacağız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler