Son sene çalışarak üniversite kazanılır mı?

Herkese merhaba :)

Başlıktan anlamışsınızdır ama ben yine de söyliyeyim. 12. sınıfım. Ygs ye gireceğim. Bunda önce kız meslekteydim. Anlayacağınız temelim berbat. Çocuk gelişimi öğrencisiydim. Bu sene stajım vardı ama çeşitli durumlar oldu ve Açı Temel lisesine kaydoldum. Kız meslekte derslerim iyiydi ama kız meslek işte. Zaten daha öncesinde yurt dışındaydı sbs ye girememiştim. kısacası mecbur kaldım. Gel gelelim konuya.

Hacettepe Hukuk istiyorum. Hemde çok istiyorum. Tabi ki sadece oturup istemiyorum. Elimden geldiği kadar çok çalışıyorum. Hatta çok fazla çalışıyorum. Sürekli test çözüyorum. Antreman yapıyorum. Tek vakit kaybetmemeye çalışıyorum. Ama korkuyorum. Buca zaman temelim yoktu. Ya olmazsa diye? Genel olarak beni tanıyanlar başarırsın diyor fakat araştırdığım da son sene çalışmakla üniversite kazanılmaz gibi şeyler duydum. Kazanılırsa da temelimiz olması lazımmış.

Siz ne diyorsunuz? Aslında derslerim iyi. Sınıf birincisi oldum deneme de ama bilemiyorum. İçim içimi kemiriyor. Lütfen bir şey söyleyin. Ona göre kendimi ayarlarım.
Son sene çalışarak üniversite kazanılır mı?