Ankara siyasalda okuyorum sizce idari hakimlik kazanmam zor mu? İdari hakimler çok mu çalışıyorlar?
Sadece bilenler yazsın lütfen
Sadece bilenler yazsın lütfen
ben de siyaset bilimi okuyorum iibf den ve siyaset bilimi fakültesinden %20 lik kısım idarai hakim olabilir geriye kalan %80 i hukukçulara ayrılmıştır bu işlerde torpil dönüo bu nedenle. ben de idari yargı hakimliğini istiyorum çalışırsak neden olmasın diye kendime ümit veriyorum olmadı milletvekili olan beled, iye başkanı olan tanıdıklarım var geçsinler bir kıyak.
devlet personelleri 8 saat çalışır haftasonları resmi günlerde tatil yaparlar kpss a ya giricem sanırım biz kazanırsak en az 3700 lira alıyoruz diye duymuştum bir arkadaşımdan.
Benim kafamı karıştıan şu uzman yardimciligi da guzel ve görece daha kolay bir secenek, bunu kazanmak iicn ayri idari icin ayri calismak lazim bu nedenle ikisine de calisilmaz diue
öyle ama son senemde dershaneye gidicem mesela zaten tez filan yzıcaz yoğun olmucaz pek dershanede buna uygun bir program uygularlar diye umuyorum.
Hukuk okuyan birinin bile kazanması zor, çünkü 70 barajını aşman gerekiyor öncelikle. Üstüne bir de size açılan kontenjan düşük oradan da barajı geçenlerin arasından sıyrılman gerek. Onun dışında çalışırken her mahkemede olduğu gibi yoğun.
Çok mu yoğun ve zor? 70 baraji kpss de mi
Düzenli çalışmayı düşünüyorum tavsiyen var mı
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar