hepinize hemşirelik lisansında hemşirelik diplomasıyla "bu hastane benim" "en kral benim" havasını da mı veriyolar yani hastanede olduğum sürede o üzerinizde üniforma gibi olan tüm hemşirelerin egosundan havasından epey bıkmıştım onun nedeni ne yani neden
yok ben bir istisnasını bulsam türk filmlerindeki gibi ağır çekimde koşup boyundan sarılıcam hepsi aynı hipiniz iynisiniz doktorlar da o kadar insanla uğraşıyorlar fakat onlarda aynı durum yok hemşirelerin maşalaaağı var yani
Tembellikten dostum puan iyi olmayınca özel lise kayıt oldum neden hemşirelik her türlü bir işim olacak, açıkta kalma şansım yok ünide insallah hukuk yönelicem yönelemezsekte garanti bir mesleğim var
Ahaha sen onu benim külahıma anlat. Ygsyle meslek lisesiyle ggirdiğin işte nerde benim en az on yıllık emeğimle yarışcaksın aferdersin de sen kim köpeksin
Aynen böyle konuşuyorum yerinizi ve haddinizi bilmeden doktorculuk oynamaya devam ettiğiniz sürece sadece böyle bir platformda değil meslek hayatınızda hep aşağılanacaksınız. Benim ameliyat hemşirem böyle cerrahcılık falan oynamaya kalkcak, onu değil salonumdan hastaneden kovdurturum. Yerinizi bilin asabımızı bozmayın
İyi ozaman ama daha ogrenecegin cok sey var ilac doz ayarlamasi filan tip mesleginin hamalligidir hemsirelik ayak islerini yaparsin doktor ilac yazar uygulamasi sende olur hastaya doktor vizitede bakar sen gun boyunca bakarsin :)
Hepsini biliyorum şükür, sağlık lisesi okuyacağım hemşir olacağım anlamına gelmiyor, hemşireliği aşağılayıp hastanede hemşireye muhtaç olmakta ayrı tabi :)) bu ülkenin torbacıyada ihtiyacı var tabi, haklısın😅
Benim kardeşim sağlık lisesinde bu sene yeni başladı ben polis akademisinde öğrenciyim hemşirelik istemiyorum onu belirteyim , ama kardeşim çok istiyorda sadece hastanın bezlerini falan hemşire hemşir mi değiştiriyor?
Benim kuzenim erkek hemşire o anestezi bölümünde şimdi işini yapıyor , aklıma geldi onu doktor sanınca hiç bozmuyormuş kendini doktor gibi konuşuyormuş bir cerrah la kahve içmişler diyoki öyle bir havaya girdim ki 😂😂 o da baya ünlü bir cerrahmış
En İyi Cevaplar