Uzaktan eğitim derslerinde sadece kitap alıp evde mi çalışıyoruz?

Öyle ama vize internet üzeri sınavı finallet ise başka birsehirde sınava giriyorsun. vizeler senden once biri sinava girdiyse sorulari aklında tutup 100 alabilirsin yanında biri varsa yardım eder ama final vizeler yüksek olduğu için zor olur ve diğer sinavdan düşük alırsan dersten kalabilirsin. Ücretleride yüksek olur uzaktan egitimin
üniversite okuyorsun da hepsi mi uzaktan yoksa bazıları mı?
mesela ben universite okuyorum. örgün egitim. ama sadece 3 dersim uzaktan. hocalar okulun sitesine video atıyor. her haftaki dersin videosunu. girip izleyebiliyoruz. yani kitap filan almıyoruz. ama seninki tamamen uzaktan egitimse kitap alman ve evde çalışman gerekir.
2 dersim uzaktan. Teşekkürler bilgi için :)
rica ederim 😊
Bilgisayar üzerinde sanal bir platform oluşturuluyor orada kamera ve ses ile hoca dersini anlatıyor isteyen görüntü ve ses ile soruları cevaplayabilir sonra bu videolar sisteme kaydolur sisteme girmeyenler daha sonra izleyebilir yıl sonunda silinir
Mesela o gün videoyu izlemedim başka zaman izledim o zaman yok yazılıyor muyum?
Uzaktan eğitim dersi. Notları var çalışıyorsun ve zamanı gelince sınavını oluyorsun bu kadar.
Cevap
13Cevap
Bilgisayardandı bizim. Konu anlatımı galan da ekampüstendi yoklama da vardı. Vizd ve quizler de bilgisayardandı. Sadece final okuldaydı
finaller ne oluyor sene bitmeden bir kez mi yapılıyor yani 1 senede 1 kezmi finale giriyorsun
@napacan1234455 hayır dönem sonu birkez oluyor. Bizim eğitim fakültesinde 2 quiz bir vize ara sınav demek bir tane de final oluyor, ödev falan da var işte yüzdelikli ayrılıyoe. En çok yüzde finallerde. Bir dönemde bir dersten bunkadar not var
sizin bölümünüz ne ayrıca şimdi ben bölümümü okuyorum diyelim bitirdikten sonra dışardan bilgisayar üzeriden bölüm okuduğumuz zaman her dönem sonu o şehire gidip finalemi girmemiz gerekiyor vize quiz vb için gitmiyoruz demi sadece dönem sonunda final vermek için gidiyoruz 4 yıl okuncak bir bölüm için 8 dönem var diyelim 8 kere şehir dışınamı çıkmak gerekecek
Bölüm neydi
@Gökkkuşağıııı matematik öğretmenliği
sıralaman kaçtı
@napacan1234455 55.000 60.000 civarı bişeydi mf kaçla gitiliyodu ben 3 e geçtim de
mf 1 ile gidiliyor senim mf4 ve mf 3 nasıldı mf1 ri iyi olanın diyerleridemi iyi olur onu çok merak etmişidmir
şimdi ben bölümümü okuyorum diyelim bitirdikten sonra dışardan bilgisayar üzeriden bölüm okuduğumuz zaman her dönem sonu o şehire gidip finalemi girmemiz gerekiyor vize quiz vb için gitmiyoruz demi sadece dönem sonunda final vermek için gidiyoruz 4 yıl okuncak bir bölüm için 8 dönem var diyelim 8 kere şehir dışınamı çıkmak gerekecek
@napacan1234455 onu bilmiyorum. Bizde sadece bazı dersler uzaktan eğitimdi. O da internet üzerinden ingilizce edebiyat vs işte. Dediğin şeyi bilmiyorum araştırsana bir
tamam saol sence odyolojimi hukuk mu
@napacan1234455 odyoloji şu kulak işitme denge falan demi. O bölüm hakkında bir fikrim yok iş olanakları vs. Hukuk dersen bana göre değil hani tmciysen o zaman hukuk da iyidir özelde okuycaksan hukuku okuduğun üniversiteye dikkat et siyasi görüşlerine falan
fizyoterapi hakında ne düşünüyorsun
İnternetten canli dersler varmis ama ben acamadim soru sordum mail atip cevap bekliyorum
İnternette canlı dersleri oluyor. Bazen. Bide sınavlara gidiyorsun okdr
internette hoca canlı yayın ders açıyor, vizeleri nette sen oluyosun finalleri okulda oluyosun
Netten gir üninin sitesinden hepsini onaylandı işaretle çık
unıversıte ıcınmı soruyosun
Evet cevabımı aldım sağol :)
dersler sana baya uzak yerlerde yapılıyo
Aggahejw😂😂😂😂
Evet öyle oluyor, ya da internet üzerinden.
kitapları alıp çalışıyorsun baştan sona
Okula gelip gitme veya internetten ders alma gibi bir şey yok değil mi?
Sanal video konfrrans bağlanıyorsun
sıteye gırıp takıp edıyorsun
Evet
İnternetten hangi okul
online işte
hangi üni?
hiç bana göre degil
intereneten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar