Öğretmen fazla not verdi gibi sözler, çoğu zaman şehir efsanesidir. Her insan dinlenmek, ciddiye alınmak ister. Şurada yazdığınız yorumların bile okunmasını, beğenilmesini istiyorsunuz değil mi? Öğretmen de öğrencinin dersi ciddiye almasını, dersi dinlemesini, derse katılmasını ister. Öğretmeni sadece bu öğrenci tipi etkiler. Cinsiyet fark etmez.
Öğretmenliği ve öğretmenleri asılsız sözlerle küçültmeye çalışmayalım lütfen.54 Yorumla- +1 yıl
sadece paylaşım insanlar fikirlerini meydana getiriyor böyle bir olay başıma geldi benim notum kırışmıştı itiraz ettim fazladan not aldım adam cevabımı kabuletmiyor bildiğin
- +1 yıl
kız olsan onu yapmazdı işte
En İyi Cevaplar
araştırmalar güzel bayanların okul derslerinde gösterdikleri başarıyı ygs/lys/kpss gibi test sınavlarında gösteremediklerini ortaya koymuş.hocaların aynı cevabı veren güzel kız öğrencilere diğer öğrencilerden de daha fazla not verdiği ortaya çıkmış.
yani cevap: evet verirler :)22 Yorumla
+1 yılSevgilime sulanan kiz ogrencilerinden nefret eden kizlara laf sokmaya calisan surekli erkek ogrencileriyle yakinlasmaya cinsel muhabbetlere girmeye calisan sevgilimden ayrildigimi ogrenince kahkahalarla yanima gelen bir kadin ogretmenim vardi. Dershane isinden etmistim. Gram vicdanim sizlamadi ne yalan soyliyeyim hep erkek ogretmenlere laf atarlarda kadin ogretmenlerdende cikiyor bazen.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar okumuş kültürlü olmalarına rağmen erkek öğretmenler de hakiketten bir karakter düşüklüğü oluyor yani % 95 inde diyelim.
45 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılmıyorum. Öğretmen zaten öğrenciyi çocuk (küçümseme anlamında değil) gibi görüyor. Öğrencinin de ruhunu bilir. Yaptığınız hareketler, söylediğiniz sözler ne anlama geliyor, öğretmen çok iyi bilir.Şark kurnazlığı yapan bu öğrencilere taviz veren erkek öğretmen kolay kolay çıkmaz.
- +1 yıl
ben bir öğretmenim ve bu zaman kadar öyle bişey yapmadım ve yapmam da.. bir iki kişi böyle yapıyor diye bütün öğretmenlere bu gözle bakmanız çok yanlış...
Cevap sahibi+1 yılO zaman siz % 5 lik kısımdasınızdır.
- +1 yıl
ne okuması ya :)) o dallamaları ünv. tede ortamıma almazdım. hepsiyle aynı okulda aynı kampüste okuduk, moronun önde gideni çoğu :))
- +1 yıl
Mesleğimde ikinci okulumda çalışıyorum. Şimdiye dek %95 dediğin dilimden sadece bir erkek öğretmen gördüm. İngilizce öğretmeniydi. Hala konuşurum kendisiyle. Kızlarla çok sıkı konuşur eder ama sınav zamanı kimseye de taviz vermezdi. Dediğim gibi öğretmeni etkileyecek tek şey, öğrencinin ders içindeki gayreti ve derse önem vermesidir. Senin dediğin gibi olsa, kızlar güle oynaya tek kelime öğrenmeden lise-üniversite bitirirdi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılöncelikle öğretmen olduğumu belirteyim...namussuz öğretmeninin sapıklığı diyelim.bizde de lisede okurken bayan matematik hocası vardı.feministim derdi.hatta hamile kaldı ''erkek olursa doğurur musunuz *'' diye geyik olsun sormuştuk.ciddi ciddi hayır diyecek kadar da erkekleri sevmezdi.erkekleri sevmiyorsa niye evlenip çocuk yapmış orası bende de muamma karıştırmayın o tarafları..kızlara fazladan artı verirdi erkeklere hakettiğini verirdi.Ayrıca sapık beden eğitimi öğretmenimizde vardı kızları videoya çekerdi oynarken falan.mesleğe leke düşüren götverenler işte
21 Yorumla- +1 yıl
doğrudur hocam
aynen ya bizim mat.hocasıda yaşlıydı yazılıda 10 soru sorardı biri 20 alıcaksa 50 yapardı :D birde çok lay laydı ya...hiç böyle hoca görmemiştim cevap anahtarını masaya koyuyodu bnde ön sırada oturuyodum bikeresinde 90 almıştım :D
13 Yorumla- +1 yıl
o şimdi bakıyordurda ne pislikmiş öyle :)
- +1 yıl
sırf baksın diye gösterende oluyor :P
öğretmen erkek olduğunda sınıfın Yarısına kadar kız nüfusun sıralandığını. başka derslerde karman çorman oturduğumuzu bilir.. Etek boylarınıza dikkat etmenizi öneririm :D
Velhasıl..
işin şakası..
ama hakikaten sapık adam her meslekte sapıktır :D bunu bilir bunu derim. polisi askeri itfaiyecisi memuru çöpçüsü öğretmeni.. hatta geçen metroda bir kızla öpüşen metro şöförü gördüm.. hmm güzel fantezi. bunu yazıyorum dedim..
olur yani.. kadınlarda da var.. sadece erkeklere maletmeyelim.20 Yorumla
+1 yılAdamın karakterine bakar o, normal bir insan bu saçmalığı yapmaz.
Olmadı siz de bir dürtüverin :D :D15 Yorumla- +1 yıl
ahaha benim dürtme zamanım geçti artık gençler dürtü versin :P
- +1 yıl
:D :D O değil de bizim de bir kadın hocamız vardı erkekleri tutar, kızları atardı :D :D
- +1 yıl
kesin çirkin bir şeydir yalnızlık çekiyor olmalı :P acaba çocuklar onu facede dürtmüşmüdür
- +1 yıl
Yok onun face i yok ama kadın da çirkin değildi yaaani bildiğin bomba :D :D
- +1 yıl
okulda çıtır çocukları buldu tabi kaçırırmı :P
bazı karaktersiz hocalar (ki az da değil :)) lisede olduğu gibi üniversite de de oldukça fazla. bazı hocalar bayan öğrencilere ücretsiz özel ders bile veriyor, ama erkekler bişey sorduğu zman cevap vemek bile zor geliyor o karaktersizlere maalesef...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVeriyorlardır. Şahsen tanıdığım dershanede hocalık yapan hoca olmuş ama kendinden küçük öğrencileriyle aşk yaşayan dengesiz tipler çok günümüz şartlarında artık öğretmenim ben diyen her insana saygı gösterilmemeli çünkü hak etmiyorlar hay bunu öğretmen yapanın dediğim çok insan evladı var :( Yİne Öğretmen olmuş ama adam olamamış dediğim çok insan var.
20 Yorumla
+1 yılHer kıza vermiyolar en yakınaa örneğine sahibim en yakın arkadaşım
13 Yorumla- +1 yıl
güzellere veriyorlardır mutlaka pek seçiciler maşallah :)
- +1 yıl
Sınıfta çok daha güzel olanlar var ama onlara vermiyor :)
- +1 yıl
eee arkadaşın bayan öyleyse :)
+1 yılsadece erkek öğretmenler değil. mesela matematik öğretmenimiz bekar kadındı kızların sorularını çözmez bunu mu yapamadın derdi erkekleri toplar seksi seksi anlatırdı
60 YorumlaBizim de üniversitede bir hoca vardı. Hiç sınavları okumazdı. Erkeklere 80, kızlara 85 verirdi. Ancak çok yoğun olduğu için ve böyle sınavlı sisteme karşı olduğu için bunu yapardı. Adamın tarzı harikaydı.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim lisede mat değilde beden hocam baya bol not veriyordu, hafif tacizlerde bile bulunuyordu, sapıklık ruhu vardı adamda biraz, hatta sonradan doğuya sürüldü bildiğim kadarıyla
13 Yorumla- +1 yıl
üzülme bu durumu atlatabilirsin
Cevap sahibi+1 yılyok ben tacize rastlamadım adamın günahını alamam ama kız arkadaşlarım öyle diyordu
- +1 yıl
okulmu başka bir yermi belli değil adınımı değiştirmek lazım
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğrudur.
Şu andaki okulumda bile bu şekilde bir öğretmen var ve ne rastlantıdır ki o da matematik öğretmeni :D
Adam ortalaması 27 olan kızın notunu 45 yaptı benim 41'i 45 yapamadı.32 Yorumla- +1 yıl
el becerikliği yapar tabi :D
+1 yılBazen hocalar 80 aldığım sınava 90 diye veriyor.Erkek hoca olabilir
15 Yorumla- +1 yıl
yaz kızım tanık itiraf etti herşeyi :)
- +1 yıl
Açık ve net adeletsizlik cidden :)
- +1 yıl
erkek doğmakla hata yapmışız kız olsaydık sınıf 1. bile olurduk :)
- +1 yıl
Sınıf birincimiz erkek bizim.Hoca gay.
- +1 yıl
olabilir bak neden olmasın :)
bir puşt kurusu geometri ve matematik hocası vardı ders anlatmaz herkese 45 verir 2yle geçirirdi ama derste sesini çıkarmıcaksın kızlar adamın ağzına ederlerdi her şeyi yaparlardı sonra 5le geçerlerdi bedel olarak ne veriolardı malum :D
20 Yorumla
+1 yılyaparlar, öğretmen dediğin boktan, adil olmasını bekleme, olursada eğer takdir et.
21 Yorumlalisede kadın hocalarda bana verirdi fazladan.
hocam çantanızı taşıyayım
hocam buyrun çayınız
hocam çok şıksınız
hocam
hocam
hocam
hocam
hocam
hocam
hocam
...20 Yorumlaveriyorlar yaa ünivde bile veriyorlar sadece lise mi?
12 Yorumla- +1 yıl
oradan hiç bahsetme ooo bizi aşar :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizim fizik öğretmenımız bıızı one otutturuyordu sırf bacak ızlemek ıcın :D
34 Yorumla- +1 yıl
yapmaa ://
Cevap sahibi+1 yılbana onu yapması ıcın bıran g*t lazımdı :)
zaten bırkere zorla one oturttu babamlar altgeçitte yakalayıp dövdüler zaten sonra tekirdağa tayinini istedi :D- +1 yıl
itiraf edebilirsin gizli kullanıcı bakıyormuydu ? terbiyesiz :P çok çirkinim beni hep arkada oturturdu boyumdan sanmıştım ama kız arkadaşlarımın çirkin olduğumu söyleyene kadar :(
Valla erkek öğretmenlerin bazıları kızlara çok yavşıyo
20 YorumlaKesinlikle verir bizim lisede her gün kızlara puan veriliyor kızlara daha çok önem veriliyor mesele kızları hep en öne erkekleri hep en arkaya oturttururlar bide bizim okulda 1 kız 10 erkekten şikayetçi olsun mustafa hoca hepsini çekip erkeklerin azını gözünü kırar yani bizim okulda puğanı bırak her şeyde kızlar daha önde bende çok doğru buluyorum.
00 Yorumla
+1 yılgenç ve abaza öğretmenler verir hatta kızlarla çok konuşan arası iyi olan erkeklerin puanı bile düşerebilirler
20 Yorumla
+1 yılÇok boş ve çok gereksiz bir konu. Her zümrenin içinde sorunlu olanlar olabilir.
Erkek öğrenciler kadın öğretmenlere asılıyorlar sizce doğru mu?
Kız öğrenciler erkek öğretmenlere asılıyor sizce doğru mu?
Kadın öğretmenler erkek öğrencilere yüksek not veriyor sizce doğru mu?
Bunlar kadar gereksiz bir soru. Soranı da kendim dahil cevap vereni de kınıyorum NOKTA00 Yorumla
+1 yılolabilir bunu yaşamıştım kızın ing.2 idi ve kalacaktı içeri girip çıktılar karnede 5 gördüm
10 Yorumla
+1 yılkadın öğretmenler erkeklere fazladan puan verir mi*
11 YorumlaFazladan puan vermeyi bırak öğrencisiyle kaçan sözde öğretmenler bile var. Biraz karakter meselesi
25 Yorumla- +1 yıl
harbi öylesi var mı hiç duymamıştım ama birşeyler yaşayanları biliyorum yaşlı bir hoca vardı o hiç not vermezdi pili bitti diye herhalde :D
- +1 yıl
desene okula kızlarıda göndermemek gerek doğuda öylemi kız öğrencilere kız öğretmen :)
- +1 yıl
onu yaparlar o kesin :)
öğretmenın kısılıgıne baglı..
bende ogretmenım .. puanı cınsıyete vermıyorum12 Yorumlahepsine degilde belki arada gözüne kestirdiklerine olabilir :)
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 313 cevap paylaştı. erkek öğretmenlerden nefret ederim bir çoğu yalaka o.ç
01 Yorumla- +1 yıl
+++ sınıfta kız kalmamıştı :)
+1 yılBizim geometrici öyleydi erkek tayfaya 02 veriyodu sınavda kızlarda 1 2 soru yapıyodu 45 50 verip geçiriyordu
10 Yorumlaerkek hocanızı bilmem ama,benden çalışmayan adam not alamaz...fark etmez yani:))
10 Yorumla
+1 yılZannetmiyorum o kadarda vicdansız değildirler herhalde...
10 Yorumlakesin veriyorlar
bizden kırptıkları puanları kızlara sıvıyorlar22 Yorumla- +1 yıl
demee
Gizli Üye(30-35)+1 yılben liseyi evimde bitirdim ancak bu gibi durumlarda erkekse sessiz sakin bir öğrenci, kadınsa samimi olmak gerekir:)
10 YorumlaLisedeki psikopat fizik hocası itiraf etmişti kızlar daha sevimli oluyor elimde değil diye.
13 Yorumla- +1 yıl
Elinde değilmiş demek neresinde olduğunu tahmin etmek güç değil
- +1 yıl
Belki şaşıracaksın ama öğrenim hayatım boyunca kadın öğretmenler bana iltimas geçti hem de büyük bir çoğunluğu aslına bakarsan seksist yaklaşımda bulunmanın cinsiyet ayrımı yok.
- +1 yıl
Evet daha nadir aslında daha doğrusu kadın öğretmenler öyle insanların gözüne soka soka yapmıyorlar erkekler gibi pozitif ayrımcılığı bu da belirginliklerini azaltıyor radara yakalanmıyorlar. Kadınlar zeki yaratıklar vesselam :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılhıhıı iki kırıt 5 puan bir düğme 3 biraz etek bük 2
31 Yorumla
+1 yılGenelde her yerde bayanlara torpil yapılıyor.
21 Yorumla- +1 yıl
galiba öyle bir soru sormak daha doğru olurdu :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 yıllık yüzücüyüm yüzme dersinden 65 aldım.Yüzmeyi bilmeyen kız 90 aldı çok büyük haksızlık var
30 Yorumla
+1 yılValla veriyorlar bizim okulda
10 Yorumlabizimkiler erkeklere veriyodu genellikle.d
10 Yorumlarastlamadım ama her türlü verir. her türlü yani...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleavet hele güzel olanları 100 kanaat hepsinin mk :D
00 Yorumla
+1 yılO her okulda olan tiplerden :(
11 Yorumla- +1 yıl
desene büyük bir ayrımcılık var hani nerde kadın erkek eşitliği :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle puan olmaz olsun :D
11 Yorumla- +1 yıl
ahaha sen aldın sanırım :P
evet böyle öğretmenler var maalesef
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılabazaysa verir
20 Yorumla OLABİLİR BİZDEDE VARDI BÖYLE BİŞEY
10 Yorumlaneler gördük biz neler farkettik :)
10 Yorumla
+1 yılEvet böyle bir meyil olduğunu söylemek mümkün
04 Yorumla
+1 yılkaraktersizlerde oluyor
00 Yorumlaevet verebilir
20 Yorumlabazıları öyle :)
10 Yorumla
+1 yılsanmam
00 Yorumla
+1 yılVerirler inşallah. Erkeklere de 0 versinler
011 Yorumla- +1 yıl
hee oldu not yüzünden neler çektik öyle eteği bele kadar çekenleride gördük
- +1 yıl
:D
- +1 yıl
ya sabır çek çek nereye kadar gidecekse artık yakında o etekleri kazak gibi giyersiniz
- +1 yıl
kadın öğretmenler size puan vermiyor mu? vermezler tabi. kadın öğretmen, erkekler öğretmenler gibi olmaz
- +1 yıl
öğrenciler öyle olmasa olmazlardı herhalde dimi
- +1 yıl
Gay öğretmen bulursan sana da verir bol bol not. Ona küçük süprizler yaparsın :D
- +1 yıl
hiç gerek yok lise biteli yıllar oldu :) ama sen okuyorsundur en yukarı kadar çek 100 üzerinden 100 al :)
- +1 yıl
bitirdim canım :D
- +1 yıl
olsun üni yokmu ordada daha kısalarıda giyebiliyormuşsun elbise özgürlüğü denen birşeyvar :D
- +1 yıl
Bende edebinde ve adabında giyinirim. İçin rahat olsun
- +1 yıl
dilerimki öyledir herkes edebiyle adabıyla giyinir
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım