Biriyle görüşüyorum. Üniversite de öğretim görevlisiyim dedi. Universite ortamini bilirim. Mezun olali daha 1 yil oldu. Bazi kizlar cok cüretkar giyinir. Mini etekler, siyah coraplar... okurken de bu erkek hocalarin surekli gozlerinin önünde böyle şeyler var, bunların karısı olmakta zor diye düşünürdüm. Yani illaki aklinda kalan, gece karisiyla yaparken falan gordugu kizlari gozunun onune getiren illaki vardır ya da o kizlarla karşılaştıran.
Yani bir sure sonra normallesiyor mu bu durum hocalar icin bilemiyorum. Tanıştığım kisiyle iyi anlasmama rağmen sirf mesleginden dolayi mesafe koyacagim sanırım. Ben o kadar kızın icinde olan biriyle yürütemem sanırım. Ki ben okurken eli yuzu duzgun hocalara, asistan hocalara falan gidip sohbet eden, etkilemeye çalışan kizlarda olurdu. Yok yok ben bunu kaldıramam. Yani bir yandan da iş kişide bitiyor diyorum. Kendini bilen bir erkek beraber oldugu kiza ya da evli oldugu karisina her turlu sadık olur diyorum ama bir yandan da erkek bunlar diyorum.
Yani bir sure sonra normallesiyor mu bu durum hocalar icin bilemiyorum. Tanıştığım kisiyle iyi anlasmama rağmen sirf mesleginden dolayi mesafe koyacagim sanırım. Ben o kadar kızın icinde olan biriyle yürütemem sanırım. Ki ben okurken eli yuzu duzgun hocalara, asistan hocalara falan gidip sohbet eden, etkilemeye çalışan kizlarda olurdu. Yok yok ben bunu kaldıramam. Yani bir yandan da iş kişide bitiyor diyorum. Kendini bilen bir erkek beraber oldugu kiza ya da evli oldugu karisina her turlu sadık olur diyorum ama bir yandan da erkek bunlar diyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer