Hangi mesleği seçmeliyim, hangisinde iş bulma ve maaş oranı iyidir?
Moda Tasarım
Tıp
Hukuk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bana kalırsa tıp en iyisi çünkü işin hazır maaşı da iyi. Hem uzmanlık istemiyorsan sınavına da girmek zorunda değilsin ama tabi ki yeteneklerde çok önemli içinden hangisi geçiyorsa o mesleği yap derim. Maaş oranlarını da merak ediyorsan internetten araştırma yapman en mantıklısı.
Neden moda tasarımını başa yazdın?
Hay sırasını da mı takıyorsunuz? Öyle denk gelmiş
Evet aslında onu daha çok istiyorum, kafama daha yatkın :D
o değil de tıp hukuk moda tasarım nedir ya mf tm error.. kafan bulanık kardeşim önce bir sayısal sözel eşit ağırlık hangisini seçeceğini kafanda bir belirle sonra mesleklerini düşünürsün
Bu nasıl bir anket? moda tasarım ve tıp bir arada. Böyle bir anket yaptığına göre hayatta tıp ve hukuk kazanabilecek bir durumda değilsin anlaşılan :) hadi bakiyim moda tasarıma sen.
Yok ya genel olarak sordum, alanlardan hangisi diye
Cevap
6Cevap
Herkez tıp diyor bıktım artık yetenegim olsa moda tasarım okurdum. Ama yetenek yok :(
Bende onu düşünüyorum, güzel bir meslek :D
tabiki de tasarım! biz kızız ince ayrıntılar bizim işimiz
bu senin istedigine ve yeteneğine bağlı bence once sen ne istiyosun cünkü cok farklı dallar yani once yapabilicekmisin, seviyomusun ona bak
Aslında bunlar sevdiklerim ve yapabileceğimi düşündüklerim. Aralarında karasız kaldım
bence o zaman tıp ve hukuk yani 2sinde birini seç ve oku cunku moda tasarım okumadanda yapab bir sürü insan var zevkli ve çevreside var ya da tasarladıkları cok güzel ve bu işi yapıyolar fakat tıp ve hukuk okumadan yapılamicak bölümler
Tıp garanti iş.
Hukuk sıkıntı.
Moda tasarım seviyorsan sorun yok.
tabikide tıp çünkü tıpın kendine has bir havası var
Ben moda tasarimi secerdim cunku kucukluk hayalim ama tioa gir is var hep
Tıp harici ikisi yalan 😂
Neden ki
İş onda
Bunları böyle dizmek kolay
Yeteneğim var?
Çok bağımsız meslekler bu ne be 😄
Alanlarıyla ilgili sordum zaten