Üniversite öğrencisi için en iyi banka hesabı hangisi?
Para çekince vadesi bozulmayan hesaplardan da olabilir.
Para çekince vadesi bozulmayan hesaplardan da olabilir.
Öğrenciler için birçok banka avantajlı hesaplar açıyor. Öğrencilerin en çok kullandığı bankaları söyleyeyim;
Bu bankalardan hesaplı ve avantajlı öğrenci hesapları açtırabilirsin. Ben öğrencilik zamanlarımda Garanti Bankası'ndan hesap açtırmıştım. Birçok avantajı ile birlikte pişman olmadım kullandım.
Ziraat. Devletten burs yahut kredi alırsan otomatik olarak veriliyor. İçinde harçlık avansında oluyor, 350 lira -'ye iniyor. Aidatı yok. Yine aynı kartın kredi kartı özelliğinide açtırabiliyorsun 500 lira limitli.
Sana tavsiye eğer kredi kartı yadaa yüklü miktarda para varsaa cüzdanına dahil kilit tak elektronik cüzdan al parmak iziyle açılan varsaa🤔🤔
Yook leyy yani ne biliyim 500-600 tl ya da kredi kartı flan yani😉yanımda 5.000tl tasisam bndee okumam vallaa smdbdnd
Olsun 100-200 tl hatta 50tl varsa hatta bozuk paraa varsaa bile kiteee dolabına şifreli ya da ne biliyim kililit vurr 👍👍kıyafetler enn enn önemlisi👍tadbiri almak lazm
Yaaa insanlara güven olmaz hele kyk da kalmıyorsan cook kişiler sıkıntı. yarı özel kyk en fazla 3 kişilik her kesin çalışma masası var oda büyük hani onlari iyi tanırsin zarar gelmez. ama 6-8kisilik odalar sıkıntı yani
ziraat hacı öğrenci olduğunu bildir otomatikman hesap işletim ücreti kesilmeyecek senden ve en güzel yanıda eksiye inebiliyorsun bakiye olarak
Bence en iyisi iş bankası. Hem atm derdin yok. Sistemleri çok hızlı. İnternet bankacılığı anında güncelleniyor. Vs bir sürü rahatlığı var
Cevap
19Cevap
YapıKredinin play para kartı vardı. 26 yaşına kadar hesaptan işletim ücreti alınmıyordu.
Garanti bankasının harçlık hesap denilen bir sistemi var. 5 yıl boyunca hesap işletim ücreti almıyor. Vakıfbank hesap işletim ücreti alıyor diye biliyorum. Ziraat bankası da 2 yıl önce hesap işletim ücreti alıyordu. Hem garanti bankasının her yerde atm si var para çekerken sıkıntı çekmezsin.
ziraat devlet bursuda ordan alirsin her okulda subesi var
Hocam vadesiz hesaplar aşşağı yukarı hepsinde aynı.
Bence öncelik olarak ATM bolluğuna bakman lazım :)
Mesela İş bankası, Akbank, Ziraat bizim civarda en çok ATM ye sahip bankalar.
iş bankasından düşünüyorumda yinede bir soriyim dedim. :D
Herkes aynı bankayı yazmış zaten. Ziraat Bankası ve İş bankası. Kart alırken gene de belirt sen öğrenciyim diye
ziraat yapma. okulda atmlerinde kuyruk oluyor hemde otomatik ödeme talimatı yapmazsan 3 ayda 1 20 lira para kesiyor
Kart ücreti olmayan banka kartlarını tercih etmelisin. Tabii ki havale EFT ücreti olmayanlardan..
EFT ücreti olmayanlardan hangisi?
Ben Albaraka kullanıyorum, EFT havale ücreti vs kesmiyor. Kredi kartı world kart ve işletim ücreti vs almıyor.
teşekkürler
Önemli değil.
Yapı kredi ya da ziraat ama ziraat olsa daha iyi her yerde kolayca bankamatik bulabilirsin
İş bankası şahsi fikrim hiç iyi bir banka değil ben Teb ve Finans derim sorun yaşamadım
Enpara var, gerisi yalan. :D
Ziraat veya iş bankası
ziraat iyi işte üniversiteli iyi
ziraat dhdjd hala 2 senedir kullaniyorumd dhhdhdhd
Garanti paran burda degerli 😂
Kaldı -1 @aytül5556 😃😂
Garantideki beygir, benim beygir 😃
Tavuk kimin ise artık 😃
İNG BANK TÜRKİYENİN EN İYİ BANKASI BENCE.
Her yönden vadeli hesapda faizi yüksek. para çekince vade bozulmuyor işlem ücreti yok vs vs cok iyi ing kendini cok geliştirdi
Enpara super
tartışmasız enpara hiç bir ücret ödemiyosun kart aidatı eft havale falan
garanti bank bence
her yerde bulunuyo flan iyi bir banka müsteri hizmetleri de iyi öğrenci hesabı aç zaten
İş bankası işte üniversiteli.
Banka kartı alırsan kredi borcu batağına düşmessin
İş bankası öğrenci belgenle git masraf çıkmaz
iş bankası
Ziraat bankası
Ziraat iyidir
vakifbank ya da ziraat bankası :)
ziraat
ben kyk çıkınca aldımda bankaya gidince yardımcı olurlar öğrenci hesapları aidatsız ondan yaptırırsın
rica ederim
Ptt en iyisi olabilir var mı bilmiorm
ziraat ve iş bankası
Halk.
ziraat
ziraat
Garanti
Ziraat
Ziraat
iş...
fınans galıba
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?