Merhaba arkadaşlar, Mezunum ve bu sene 3. kez hazırlanacağım. İlk senemde dershaneye gittim acemiydim, tembellik ettim ve hocalarda pek ilgili değillerdi. İkinci senemde evde hazırlandım yine hedefime ulaşamadım ve bazı günler öğleye kadar uyumaya başlamıştım ayrıca evde bir takım sorunlar olmuştu bunlardan da etkilenmiştim. Bu sefer diğer seneler gibi olmasını istemiyorum beni disiplinli bir şekilde sınava hazırlayacak bir yer arıyorum ama gittiğim dershaneler pek ilgili değil acaba yurtlara mı gitsem diye düşünüyorum. Çünkü dershaneye gidersem günde en az 2 saatim yollarda geçecek ve eve gelince yine bazı sebeplerden dolayı pek çalışamayacağım. Sizce dershaneye mi gitmeliyim yoksa yurda mı ya da ne yapayım? Beni en iyi şekilde hangisi sınava hazırlar, tembellik yapmamı engeller, benimle birebir ilgilenir? Ve bana önerebileceğiniz İstanbul veya çevresinde bir yurt var mı mümkünse cemaat yurtları olmasın?
Cevabın nedir?
+1 yılBen de dersaneye gitmeden evde çalışarak üniversiteyi kazandım, tabi ben ilk yılımda kazandım ama yine de seni anlıyorum. Askerkadar disiplinli değilsen evde çalışmak zordur. Tek başına çalışmak ayrı bir zor ama ben sevdiğimden dolayı süper eğlenmiştim. Sana tavsiyem, kendin çalışmayı dene ama evde çalışmak yerine kütüphaneleri kullanabilirsin veya üniversiteleri kullanabilirsin. Bir diğer nokta da sana samimi olarak akıl verecek insanlarla konuşman, bu seni rahatlatır ve hedefine odaklanmanı sağlar yoksa normalde sıkılırsın ve hedefinden koparsın.
33 Yorumla- +1 yıl
ne kazandın nası çalıştın
Soran+1 yılYa kutuphane iyi hosta sorularimi cozdurecek kimse yok
- +1 yıl
Boğaziçi bilgisayar müh mezunuyum ben ama bayağı oldu tabii, valla mal gibi çalışmıştım. Evet sorularının çözülmesi ayrı bir olay tabii, ben sadece evde disiplin yönünden dedim. Yapamadığın sorulrın felan çıkıyor teknik olarak eksiklerin çoksa bu durumda işler değişir tabii.
En İyi Cevaplar
+1 yılValla kazanan dershanesiz yurtsuz da kazanıyor. Cahilsen cahilsindir akıllıysan bunu kendin kullanıp geliştirebilirsin. O yurt dediklerin aynı fetullah gibi diğer tarikatlara bağlı hepsi. İstisnasız mutlaka bir tarikata bağlılar sonra ağlama ben ne yaptım diye. otur evinde çalış al test kitaplarını bol bol test çöz.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen baktim heo bir cemaatr bağlılar ya da tayyipin. Evde de sorularimi cozdurecegim kimse yok ondan olmuyo evde
- +1 yıl
Gençleri yetiştirelim sadece amacımız parlak nesiller yetiştirmek olsun diyen bir dershane yok malesef. Hepsi birer ideoloji yayma temel tabanlı projelerle kurulmuşlar. Tayyipte aynı ne farkı var oda tarikat. Sonuç olarak allah yardımcın olsun.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyni kafadayiz :) benim de son senem. Evde calisamiyorum ortamim yok ve sorularim oluyo. yani yapamıyorum. dershanede istemiyorum en son bir dusunecem onu. ama Şu an butik dershane ariyorum. İstanbul a geçici olarak geldim burda aklima yatan cok guzel bir butik dershane buldum. etut falan bos bence burasi cok guzeldi. Siniflari falan ferah sistem guzel. Butik ara yani:)
111 Yorumla
Soran+1 yılBiraz bahseder misin butik dersaneden ve genel fiyatlari ne kadar sayisallar icin
Cevap sahibi+1 yılBende sayisalim gittigimde 4 ya da 4 bucuk demisti tam hatırlamıyorum. Ama fiyati iyi yani. Butik dershane şöyle. Mezunlarla son siniflar aynı dersi goruyorlar. Hafta sonu 2 gun altışar dersler. Hafta içi 2 gün dersler görüyorsun. Haftada 1 kez birebir aliyosun. haftada 5 gun oluyo ama bu 12. Siniflar icin. Mezunlar icin bilmiyorum onlar daha cok gidiyordur. Çünkü finale sormustum etüt merkezine 4250 tl 12. Siniflar haftada 3 gun mezunlar 4 gun gidiyordu
Soran+1 yılHmm anladim peki sag ol
Cevap sahibi+1 yılcanim fiyati 3600 mis bu arada bilgin olsun :)
Soran+1 yılYa hangi şehir olduğunu sorsam peki?
Cevap sahibi+1 yılİstanbul
Soran+1 yılÇok teskekurler :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)
+1 yılSen kendini tanıyorsun ne ile yapabilirsen ona git. Başarmak isteyen evde de hazırlanır. Ben evde hazırlanacağım matematik fizik felan özel ders alacağım. Dershane, yurt gibi şeyler sana sadece destektir. Tüm şey sen de biter. Ama yurt daha dsiplinli tabi demek ki evde düzen kuramıyorsun
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
27Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHedefin var en azindan ve kendi kendini motive etmek senin elinde. Guzel bir dersane bul ve gerekirse ozel derste kal.
Kendine bir plan yap. Ve ne olursa olsun o planindan vazgecme. Joga yapmani tavsiye ederim hem beynini hep zihnini acar ve fiziksel olarakta avantaji var.
Cunki yurda da gitsen motivasyonun kendine inancin yoksa bosa tamsn kaybi.
Inan kendine basaracagindan emin ol10 Yorumla
+1 yılÖzel ders al ama disiplinini kendin kuracaksın. Ben özel ders almıstım dersler bitene kadar acayip bir disiplin havası vardı bende o sıra getir sınavı ful çekerdim neyse sonra dersler bitti ben telrara dönüyorum falan ama çok sıkıcı gelmeye basladı artık herseyi biliyorum daha ne çözecem diye düşünüyordum bütün disiplin falan gitti dersleri salladım sonracıma şu an istediğim bölüme giremedim ama çok güzel fırsatlar var yinede önümde. Kendin calıs bir hoca yardımıyla daha iyi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDersane en fazla ne yapabilir ki zaten seni odaya kilitleyip çalıştıramaz bu senin hatan emnim onlar çabalamışlardr sen boşlamışsın ama ne tür sorunların var bilemem tabi bendede dikkat dağınıklığı var. Bu sene dersanye yazıldm bakalım nasılmış inş kazanırız.
11 Yorumla
Soran+1 yılDersane herkese aynı soru sayısını veriyor al çöz diyor bu mu çabalamak? Dersanem kötüydü ama bende iyi değildim belirttim zaten.
Eğitim & Kariyer konusunda 854 cevap paylaştı. Ne dershaneye gittik nede yurda benim sınıfımda ki 30 arkadaşta benim gibi free adamlardı, zaten okulda öğretilen konular soruluyor o saydıklarin tamamen ticari bir oyun, günde 2 saat test çözerek mühendislik bitirdim. Toplum şartlar ogrencileri devletin bedavaya verdiği dersleri 2-3 bin Tl verince kavrayacakmış gibi şartlar ve yeni nesilin zekası git gide düşer inşallah istediğin bölümü kazanirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılSeni sormadık ama biz değil mi?
Okulda sayisalci değildim daha sonra sayisala gectim yani okulda ders görmedim el mahkum bu kurslara. O yeni nesilden doktor çıkıyor senin bahsettiklerin yıllar önce de vardı.
Sana gelecek olursak yazsam bana da muhendislik çıkardı önemli olan hangi unide okuduğun bunla hava atma şimdi.
Soran+1 yılEyvallah
Uzun süre yurttakalmıs ve dershaneye De gitmiş biri olarak söylüyorum iş hiçbirinde degil tamamen sende bitiyor. Onlar sadece araç. Nasıl kullanacağını bilmezsende sana vakit kaybettirmekten başka bir işe yaramaz
12 Yorumla
Soran+1 yılIyi kullancamda eve gelince calisamiyorum
- +1 yıl
Orta okul ve liseyi yurtta okudum ben ama ne etüt e indim ne ders adına baska bir aktivite ye. Cok rahat davrandım eve geçincede aynısını yaptım sonuç değişmedi tabiki. He 4 yıllık iyi bir bölüme girdim orası ayrı ama dediğim gibi evde calısmayacaksan dershane sana aman aman bir fark yaratmaz
+1 yılkendin çalış illaki bir hedefin bir hayalin vardir bunları dusün dershane bos iş kasinti hic sevmem bazilari sana engel oluyosa seni etkiliyosa sende onlara bir şemsiye aç görme duyma sen hayllerine uastiktan sonr onlar sna ulasmak isticek zateb azmedersen kazanan sen olursub pes etme!
10 Yorumlabenim gittiğim dershanede ki hocalarım çok iyidi hem dershanede hem sivilde. zerre çalışmadan ilk 30 bine girmiştim hem ygs hem lys
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnereyi kazanmak istediğine göre değişir bende 2. kez okumak için hazırlanmayı düşünüyorum matematik altyapım sıfır araştırıyorum şuanda tonguç akademi falan vidyolardan biraz bakınıcam birde pekiştirmek lazım dersleri temelini kavrarsak gerisi gelir de o zamana kadar sabır lazım işte allah yardımcımız olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılHedef İstanbul tip fakultesi
Temelin sifirsa imkansiz yukseltemezsin en basitinden yapamadığın sorular elinde kalır ve her kaynağı çözemezsin
Cevap sahibi+1 yıltemelim sıfır evet ama hiçmi şansım yok yani ben başarabileceğimi düşünüyodum. umarım hedefinize ulaşırsınız. o kadar deniyormuşsunuz biyerlere geleceğiniz kesin
Soran+1 yılİnşallah sende hedefine ulaşırsın ama çözümlüyor soru bankalari al madem yoksa diğer kitaplar elinde patlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam yurt işine bulaşmazdım , bulaşmadımda. O yüzden bence dershane ye devam et. Ama bu sorunun en net ve doğru cevabını sen verirsin. O yüzden sen düşün.
20 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 323 cevap paylaştı. Sorun gittğn gideceğn yerlerde değil ki sende kendine bir sistem olusturmalsn bak ben meslek lisesi çkşlym ve sadece evde çalıştım kurs dershane olmdn ve kazandım yani bu anlttklarnla ilgili değil
01 Yorumla
Soran+1 yılIyide bende kazansam kazanırım hedefim yüksek itf istiyorum. Ayrıca kazanamama nedenlerimi yukarıda belirttim. Ben sen değilim neticede ve tembelim diyorum evde kendimi disipline sokamıyorum ve evde çalışacağım ortam yok.
Kendin çalış yeter otur evde ve dershane boş iş hazırlık yurdunu bilmiyorum zaten okuma isteğin varsa kendin başarabilirsin elinin altında internet var gir ders videoları izle test çöz dershane hiçbir işe yaramaz bende demesi
04 Yorumla
Soran+1 yılYahu iyi hos diyon da ben gecen sene bu dedigini yaptım zaten ve detayada yazdim "EVDE HAZIRLANACAK ORTAMIM YOK" ve sorularimi evde olunca cozdurecegim kimse yok
- +1 yıl
Bende diyorum ki ev den başkası yalan soruları İnternetten cozdurebilirsin yüzlerce WhatsApp facebook grubu var soru çözümü yardımlaşma diye az gayret etsen başarırsın bir kere dershane boş iş illa 2-3 ay gidip ayrıldıktan sonra boş iş olduğunu anlama şimdiden anla o 450 500 puan yapanlar evde öküz gibi çalışmaktan yaptı o puanları
- +1 yıl
Şimdi dersin ama hepsi dershaneye gitmiş o yüksek alanlar diye o dershaneciler ilk deneme sınavı yapıyor il genelinde en başarılı olanları dershanesine bedava alıyor hatta burs bile veriyor çünkü yüksek dereceli kişiler dershanemden çıksın diye ve dershanem ün kazansın amaçlı az kafayı çalıştır böyle olmaz bu sınav çalışma işleri evde istesen öyle bir çalışırsın ki annene babana bağır şöyle bana bulaşmayın diye az korkut daha da bulasmazlar bu yüzden ısrar ediyorum dershane halk eğitim boş. Boş. Boş Mart ayında anlarsın beni
Soran+1 yılO wp gruplarina face gruplarina bu sene katıldım zaten ama bir soru atyorum çözen olmuyor sonra başka grup aramaya başlıyorum ona atıyorum soruyu onlarda çözemiyor al sana döngü. Sonra bir bakıyorum saatlerim çöp olmuş.
+1 yılBen YGS-LYS ve diğer sınavlarda özel ders veren birisiyim İstanbul'da, en iyi verimi özel derste alıyor öğrenciler diyebilirim.
Ama disiplin sende olacak. Bu sınavları kazanmak için millet kütüphanelere gidiyor. Sen de gidebilirsin, sabaha kadar ders çalışabilirsin.
İstanbul üniversitesi Merkez kütüphanesini kullanabilirsin. Ya da Orhan kemal halk kütüphanesini, ya da Taksim Atatürk Kitaplığını. Hem çevren olur hem soru çözersiniz birlikte. Yani kütüphane aliskanligi kazandir kendine20 Yorumla
+1 yılSende irade yoksa,
Kimse sana bir şey veremez.
Herkesin bir derdi var
Onu bunu bahane edersen olmaz.
Ben yıllar önce tek başıma dersaneye gitmeden kazanmistim. Her şey sende bitiyor kısacası...02 Yorumla
Soran+1 yılBende disiplin yok ve tembellik ettiğimide yukarıda yazmıştım. Ayrıca lisede sayisal değildim sonradan geçtim yani evde kitaplardan mf derslerini öğrenmek çok zordu ki geçen sene öğrenmeye çalıştım olmadı. Yani mecburum ya dersaneye ya da yurda.
Bahane bulmuyorum dersanem gerçekten çok kötüydü. İkinci senemde de evde problemler oldu ve çalışacağım ortam yoktu.
Dersaneye veya yurda gitmeden olmuyor cunku cozemedigim sorular kalıyor en basitinden- +1 yıl
Hazırlık için yurt olduğunu ilk defa duydum.
+1 yılÖzel ders yerleri var bayağı tutuyorlar orada seni konu + soru + anlamadığın yapamadığını sorarsın.
10 Yorumla
+1 yılkimse seni zorla çalıştıramaz. sen istedikten ve azimli olduktan sonra farketmez istediğin yere git.
21 Yorumla
Soran+1 yılIyide illa gidecem bir yere sorularimi cozdurecek kimse yok
nerede oturuyorsun mesaj atsana bana bende bus ene girdim ünv bir kaç önerim olabilir çünkü senin gibi olayları bende yaşadım. evde ders ortamı yok ve bende çok sıkan ve çabuk bırakan biriydim.
02 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılYurt daha iyi cunki yurtta sıkı egitim veriyolar sagini solunu donsen bile millet ders calisiyo yani motive olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisin
bence cemaate gitme, cemaatçileri de gördük yani , direk apart yurtlar var kardeşim onlara git hem kafan rahat olur hemde temiz
02 Yorumla
Soran+1 yılApart yurtlar nasıl oluyo ki ben jniye hazirlik yurdundan bahsediyoeum
+1 yılYurt ne oluyor?
Bence iş sende bitiyor. Başarısızlığını dersanelere bağlama. Sen istemezsen kimse sana birseyler öğretemez02 Yorumla
Soran+1 yılIyide ben istemiyorum demedim ki. Ya anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz cidden.
Diyorum ki dersanem herkesin önüne koyduğu soru sayısını benimde önüme koyuyordu birebir ilgi yoktu. Benim seviyemi bilip ona göre program yapılmasını ve benim motivasyonum düştüğünde hem cevrem hemde dersanem veya yurt beni motive etsin istiyorum.
İş zaten bende bitiyor ama dediğim gibi evde çalışabileceğim ortam yok dersanelerde ilgili değil disiplinli değil- +1 yıl
Yurt ne peki yurdu dene bir?
- Eğitim & Kariyer konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılNerde hazırlandığın değil de senin azmin önemli. Eğer çalışırsan dershane, yurt ya da ev hiç fark etmez.
10 Yorumla valla dershane bence bir işe yaramıyor ya arkadaş ortamına felan kapılıp ders çalışılmıyor yurt mantıklı gibi geldi ama sistem nasıl bilmiyorum tabi
00 Yorumla
+1 yılÜniversite hazırlık yurdunu ilk kez duydum. Dershane bana hiç faydalı olmamıştı sen bilirsin
10 YorumlaUniversite yurdu derken? Yani tercih mi yapixaksn anlamadim
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır üniversite hazırlık yurdu. Yani dersane gibi ama yatacağın yer evin değil yurt oluyor
butik dershane ne oluyor , bildiğiniz bu tarz yurtlar mı acill?
00 Yorumla
+1 yıliçinde varsa tembellik, en iyi yere gitsende yapamazsın. az istekli ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim arkadaşım bir üniversitenin kütüphanesinde çalışıyo kendi
saat belirlemiş o saate kadar orda disiplin var sonuçta01 Yorumla
Soran+1 yılO kendi disiplinini uygulayabiliyormuş ama bem bunu yapamadım maalesef
Yurtta ders çalışman zor olur, kendi yaşıtlarınla takılırsın, en iyisi dershane ama yeterli olmaz evde çok çalışman lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbir destek almadan kendim evimde planlı bir şekilde çalıştım. 2. Senemde kazandım
05 Yorumla
Soran+1 yılİste benim evde çalışacağım ortam yok bende bu sene evdeydim ama 1 yılım çöp oldu. Ve kendimde düzen kuramadım
Cevap sahibi+1 yılKendine haftalık ders çalışma planı hazırla. Kendine 2 saatlik zaman ayır. Kitap oku bu paragraf çözerken hızlı anlamana yardımcı olacak. Konulara çalışırken anlamadığın konuları not defterine yaz. Videolar izle derslerle ilgili. O konuyla ilgili farklı kaynaklardan sorular çöz. Konuları çalışırken farklı farklı kaynaklardan çalış. Çok örnek çok soru soru çeşiti görmeye çalış. Anlamadığın soruları sana yardımcı olacak ve o konuyu iyi anlayan kişilere sor.
Cevap sahibi+1 yılUykunu düzene sok (ben 11 de yatıp 7de uyanırdım). En önemlisi kendinle yarış. Hergün kendine bir hedef belirle. Şu konulara çalışacağım ve şu kadar soru çözeceğim diye. Bende senin gibi çalışamam derdim. Ama isteyince oluyo. Kendine bir hedef belirle. Ben ilerde şu konumda olmak istiyorum şu okulda şu bölümü okumak istiyorum diye. Emin ol isteyince oluyo. İstek olmayınca istersen en iyi kurslara git en iyi hocalardan ders al hiçbir işe yaramaz. Benimde evde çalışacak ortamım olmazdı çoğu zaman ama ben ortam yaratırdım kütüphaneye giderdim
Soran+1 yılAma işe sorularimi cozdurecegim kimsem yok sadece evde calisamam yani
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin o zaman. İyi bir kurs bulursan git
Gizli Üye(25-29)+1 yılDersanede iyi hazırlanamadığını düşünüyosan yurda git
11 Yorumla
+1 yılDershaneyi önermem. Hiç bir verim alamamıştım zamanında.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYurt yoktur bence sanmıyorum. Üç sene olmuş kazan artık hedefin neydi
03 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul tıp fakulteside ne bu "kozon ortok" demeler?
Cevap sahibi+1 yılÇok olmuş çünkü
Soran+1 yılEvet napim
+1 yılbaşarmak istedikten sonra hepsi olur yeter ki çaba göster
00 Yorumla
+1 yılokuyarak bir bok olmuyor buna inan
02 Yorumla
Soran+1 yılŞurada tıptan bahsediyoruz ablacim
- +1 yıl
E konu Tıpsa değişir. 10 sene okumaya degerrr..
Üniversite hazırlık yurdu bence
01 YorumlaKafa çalışıyorsa fark etmez. hangisine gittiğin.
02 Yorumla
Soran+1 yılKafa çalışıyor
İçte yoksa cevher zanaatkar bulsanda nafile
01 Yorumla
Soran+1 yılAllaha şükür içimde cevher var. Yalnız sorum bu değildi
+1 yılHazırlık yurdu ne bee
12 Yorumla
Soran+1 yılYatılı dersane gibi
- +1 yıl
Gitme öyle yerlere fetodan farkı yok başka cemaatler onlarda tayyip beyin vakıfları
+1 yılHedefin ne merak ettim
01 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul tıp fakultesi
Yurt senin için daha iyi
10 YorumlaNe yaptın dershane mi yurt mu?
00 Yorumla
+1 yılEvde kendin çaliş daha iyi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvde olmuyo dedik ya detayda
- +1 yıl
O kadar sabirli degilim
Gizli Üye(30-35)+1 yılboğaziçi , otdü olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
Soran+1 yılOgrenmissiniz bir boğaziçi odtü (otdü değil bak odtü onu da yanlış biliyorsun) diye sürekli bunları söylüyorsunuz. "Üniversite yazan bir soru mu var yapıştır boğaziçi, odtu'yü" ulan biraz okuyun şu soruyuda detayida be. Gerçi sen okusanda bilgi veremezdin bu konulardan anlamadığın apaçık ortada.
Cevap sahibi+1 yılcanım
Dersanenin disiplini olmali bence
00 Yorumla
+1 yılhazırlık yurdu neymıs ya
01 Yorumla
Soran+1 yılYatılı dersane gibi
+1 yılFinal dershanesini tavsiye ederim.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılButik dersane¿
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu da düşünüyorum bir konusucam
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜniversitesi hazırlık yurdu.
00 YorumlaKanka yurt bulabildin mi
00 YorumlaSenin durumundayim ve hazırlık yurdu en mantıklısı
01 YorumlaBence yurt
00 Yorumla
+1 yıldershane
00 Yorumlahazırlık yurdu
00 YorumlaDershaneye git bence
00 Yorumla
+1 yılKendin caliscaksın.
04 Yorumla
Soran+1 yılTek olmuyor sorular kaliyo
- +1 yıl
Ozaman ek ekipmanlar var.
Soran+1 yılO ne oluyor
- +1 yıl
Yani dua edeceksin ilk , ondan sonra sessiz bir ortam, ek kitaplar, ders çalışmak için her fırsatı değerlendirmek lazım.
Evde kendin calis
04 Yorumla
Soran+1 yılEvde olmadığını yazdım ya ne hala didiniyosunuz ev ev diye
Soran+1 yılDüzgün okusan düzgün olduğunu anlardın.
Yurtta kal
00 Yorumla
+1 yılYurt bence
00 Yorumla
+1 yılYurt bence
00 Yorumla
+1 yılÜniversite HK
00 Yorumla
+1 yılYurda git
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Dershane mi, üniversite hazırlık yurdu mu? Hangisi üniversiteye en iyi şekilde hazırlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler