anlaşıldı her insan hissediyor , en iyisi gece gündüz şimdiden çalışayım bir bok olacağım yok belli oldu :D
:DD
Bir kaç yıl mezun olduğum bölümü yapıp eşek çiftliği kurmayı düşünüyorum. Eşek sütü çok pahalı ya deli para var
inş , yoksa herkes güçlülük hissedip birilerine hizmet ediyor , inş yaparsında hepimizde hissedilen şey belki sende gerçekleşir :D
:D yoksa sende devlet bana bakmadı bahsaydı ben nasada astronot olurdum diyenlerden misin :D
Okursan sağlam bir bölüm kazanıcaksın. Böyle maaşı 6 7 bin olan 10 bin olan, hani okumaya değen bölümler.
Boş bölümler adamı okumaya pişman eder.
zenginliği bilemem ama güçlü olucağımı düşünüyorum :)
A diyen kızların %90'ı bunu zengin koca bulma hayaliyle işaretliyor 😁😂😂😂
Cevap
3Cevap
Zenginligin bi kurali yoktur. onceden planlanip yapilamaz. lan bunda cok para var diyip o ise girmenize gerek yok. zengin olacakasaniz o sizi bi sekilde bulur. hesap kitap yaparak bi ise girerseniz sadece rahat gecinirsiniz. etikete bakmadan alisveris yapacak kadar zenginlik istiyosaniz belli bi kurali yok. nasip
zengini bilmem ama yaşadıkça güçleneceğimi hissediyorum
Bende bitek bana öyle geliyo sanıyodum asd
:D vallahi ya bende öyle sanıyodum.
o yüzden sordum. Demekki bir bok olamayacağız normal insani his miş sadece.
Şimdiden eşşekler gibi çalışmaya bak kardeşim ben öyle yapıcam :D
Ya ailemin durumu iyi zengin sayılırız yani bende güzel paralar kazanırım orası tamamda ben baya baya sayılı zenginlerden olacam gibi geliyodu :D
sen ne diyosun ben , tüm sistemi yöneten tek adam olacağımı hissediyodum :D D
oha la bide sistem çıkarma başımıza :D
hep fakir kalacam :)
Ben xd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar