Eğitim & Kariyer Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bölümü önerir misiniz iş imkanları nasıldır ve işsiz kalma olasılığı yüksek mi? Sıralamam çok rahat yetiyor hukuk bölümünü de istemiyorum bu bölümü önerir misiniz? Güncellemeler+1 yıl Hdkcl Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler? Cevapla Üniversite Soruları İş Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Papatya97 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Öyle bir üniversitede her şey iyidir tabikide cok mezun var bilmem ne diuolar takma bence herkes giremez oraya 0 0 Yorumla
BerkayGnd Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl hiç tavsiye etmiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sebep Yorumla BerkayGnd +1 yıl link veremiyorum youtube gir geekyapar uluslararası ilişkiler yaz ne kadar boş bir bölüm olduğunu gör Yorumla
Seliin35 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl dilini geliştirirsen iyi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Boğaziçi mi burası mı peki Yorumla Seliin35 +1 yıl farketmez ikiside iyi senin tercihin Yorumla
En İyi Cevaplar