AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
191Cevap
İstanbul universitesi muhendislik fakultesi Elektrik Elektronik Muhendisliği mezunuyum
Psikoloji okuyorum. Daha dogrusu okuyacagim. Isteyerek sectim bolumumu, bu yil hazirlik okudum
Mersin Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik 2015 mezunuyum.
torpil varmış o işlerde. dersleri nasıl
torpil falan yok. derslerin bazıları gerekesiz. çalıştıktansonra geçersin rahat. uygulama dersleri zevklidir. haber yapımı, fotoğraf derlesleri falan
BSc. İstatistik
MSc. İstatistik
PhD. Biyoistatistik
ne demk istedin
lisans ve yuksek lisans istatistik. Doktora biyoistatistik
İnşaat Teknolojisi - Okudum
Maliye - Okuyorum
İnşaat Mühendisliği - Kısmetse bu sene başlıycam :D
Anestezi. Diğer bölümlere göre atama sayısı az ama en rahat bölümdür çok da seviyorum işimi.
2 yillik saglik bolumleri arasinda onerdigin var mı atamasi iyi kardesim icin?
@çeken_bilir Şu an herkes Paramedic'e saldiriyor ama onun da puani ucacak.
Siz bilirsiniz Anesteziyi oneririm. Ataninca en rahati budur
dersleri kolay diyosun
tıp okuyorum, b*k gibi bölüm, insanlara gerçekten karşılıksız yardım etmeyi sevmiyorsanız okumayın
sosyoloji okuyorum önemli bir bölüm okumakta fayda var
işsiz bırakıyormuş diyorlar
İnsan yapılarını öğrendikten sonra illa sosyoloji ile alakalı birşwy yapmana gerek yok içinde insan her sektör sana kapı açar
Ticaret yaparsın
Gıda mühendisliği okudum. Mesleğini yapamadiktan sonra okumanin bir anlamı yok. Cahil bir topluluk aşçı sanar falan.
iş imkanları var mıdır peki. komşum okudu onu iş bulmadı
Ben mezun oldum direk işe girdim şans meselesi hatta istifa ettim başka şirkete geçtim şanslıyım o konuda biraz :)
Selçuk Üniversitesi - Bilgisayar Programcılığı. Memnun değilim, tavsiye de etmiyorum aklı olan gelmesin Konya'ya.
neden
Cahil o. çocuklarıyla dolu ondan
Meteoroloji ve Hidroloji Mühendisliği ama anadal Meteoroloji ve Klimatoloji
bir de yarım kalmış Yüksek lisans bölümüm var
iş imkanı var mı? okuması zor mu
Harika bir bölüm ya hayalim deki meslek meteroloji mühendisliği 👏🏼
@blackwhite11 İnşallah kazanırsın İTÜ'de var sadece Türkiyede bu bölüm.
@soran, iş imkanı Türkiyede KPSS sonucuna göre Devlet Meteoroloji İşler Müdürlüğünde var ama bayağa yüksek puan istiyor diye araştırmıştım. Ama acemi maaşı bile 3 binden başlıyor. Yıllar içinde 10 bin liraya kadar maaşı olan bir bölüm. Ama işte tek üniversitede olan bir bölüm ve yüksek lisans da yapmak gerekiyor iyi bir kariyer için.
Çok ama çok güzel bir bölüm hayalimdi ama psikolog oldum
@blackwhite11 olsun, Psikoloji de iyi :) mesleğini sev :) en azından para kazanabileceğin bir bölüm var. Benim gibi ortada kalmazsın :)
Ortada mı bence çok iş imkanı var
@blackwhite11 ben yabancıyım. Şans yok benim için Türkiyede. Tek iş imkanı DMİG oraya da yüksek lisans diploması da istiyorlar bir de kpss. Başka da zaten bir özel şirket falan yok. Kendi ülkemde de maaş az.
Yüksek lisans çevre mühendisliği kazandım ama ona başlamak kısmet olmadı
Anladım azeri falan mısın?
@blackwhite11 evet.
Dokuz Eylül'de İktisat okuyorum. Gelmeyin abi yazık etmeyin kendinize
İnşaat Mühendisliği bitti çoktan. İşletmeden devam :)
Niye ki hocam, herkes insaati tavsiye ediyor arkadaslarimin hepsi yaziyor neredeyse. Gelen giden önce 1.5 2milyar maas aliyorlar sonra 5bin aliyorlar keyf ediyorlar diyor. Ama şu an kpss 85 den asagi alanin atanabilecegini sanmiyorum hele ben daha tercih falan yapcamda yani 4 sene sonra Allah bilir nerelere cikar. Yani sozum o ki, insaati tavsiye edermisiniz :) birde ilkogretim matematik ogretmenligi geliyor
@1Alexmisin224 valla çok detay vermicem ama inş. müh.'liğini yapmıyorum çünkü kendi işim var. Ama keşke yapsaydım diyorum. Bence öğretmenlik daha garanti gibi duruyor şu havada. Baya öğretmen açığı meydana geldi zaten.
Ben çok mutluyum İngilizce öğretmeniyim burdurda okudum
Burdur egitim fakultesi iyi mi?
tabi. köklüdür
Okul nasıl peki çevre nasıl burdurun olanakları nelerdir mütercimlik arasındaki artılar eksiler neler yardımcı olur musunuz :)
burdurda mütercimlik yok. çevre dersen burdurda pek olanak yok biraz sıkılırsın ama çevren iyi olur muhtemelen sonra ben gibi alışır gitmek istemezsin. ingilizce öğretmenliği ve mütercimlik arasındaki farkı mı sordun @blackateyes
Evet zaten dilde bölümler kısıtlı aslında size ulaşabilir miyim çok sorum varda yardımcı olabilir misiniz?
tamam gel mesajlaşalım
Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı okuyorum
Izmirde tıp okuyorum ne kadar zor olsa da idealimdi şikayet etmeden severek okuyorum ;)
Zonguldak Karaelmas üniversitesi, Alaplı MYO 'da işletme yönetimi okudum 2 sene
İlk ve acil yardım programı mezunuyum. Asla önermek ya da önermemek gibi bir davranış içerisine giremem. Cünkü insan istediği işi yapmalıdır.
AÖF kamu yönetimi mezunuyum ve şu an da AÖF sağlık kurumları işletmeciliği okuyorum 2 yıllık :)
ay ben bişey sormak istiyorum bende açıktan 4 yıl okumak istiyorum ama 2 2 okumak istiyorum yani mesela 2 yıl adalet okuyup geri kalan 2 yılı kamu okumak istiyorum ama dgs kalkmış öyle bir şansım var mı yoksa direk 4 yıllık mı seçeyim
2 yıllık okuyup açıköğretim sonra da kamuya geçiş yapabilirsiniz ;-) DGS gerekmez çok arkadaş öyle yaptı ben de sağlık kurumları işletmeciliği nden sonra işletme yi tamamlamak istiyorum :)
aöf ile örgünü bir tutarlar mı
Yahu eğer ki örgün olarak kamu yönetimi ya da işletme okuyacaksan gerek yok bence açıköğretim oku ;-) fabrikada çalışıyorum lisans mezunuyum örgün okuyanlarla bir oluyorum no problem ;-)
Bankacılık ve sigortacılık okudum daha işe başlamadım ama stajdan memnundum
peki rahat iş bulabiceğini düşünüyor musun
Evet düşünüyorum
İngilizce, Almanca, Türkçe Mütercim Tercümanlık Şimdi 2. üni okumaya gideceğim vize alabilirsem yurtdışına :)
kimya okudum kimyagerim.. iyi bölüm iş olanağı çok ve zevkli işler
biyoloji nasıldır biliyor mjusun
okuması zor çok sözel ve latince iş olarakta yan dal bişiler yaparsan iş var yoksa bioloji öğretmeni olursun o kadar
ben kimyager okuyup ş olanağı çok diyen ilk kişi sensin herhalde
@ensorl haha nedenki? millet iş aramayı bilmiyo kimyager neler yapabilir bilmiyoki :)
Boğaziçi kimya okusam nasıl olur iş imkanı falan
İş sağlığı ve guvenligi uzmaniyim
Şu an sağlık yöneticiliği 4. Sinifta okuyorum merak ettiklerin olursa yanitlayabilirim iyi geceler :)
iş imkanı var mı
şu an İstanbul'da bir üniversite de beslenme ve diyetetik okuyorum
Memnun musun peki bende o bölümü düşünüyorum da atama sıkıntısı var diyolar ve bolum hakkında biraz bilgi verir misin?
@zekigirl11 bölümün önü son derece açık ve derslerden keyif alacağını düşünüyorum. Ben bu sene birinci sınıfı bitirdim çok fazla alan dersi almadım ve atamalarla ilgili kesin bilgi veremiycem ama son zamanların en popüler mesleklerinden biri ülke bildiğin öbez kaynıyo
Nihayet buldum beslenme ve diyetetik okuyan birini ☺
@nvraa buyur canım
Ben bu sene tercih yapicam da, Ege Beslenme ve Diyetetik yazmayı düşünüyorum ☺ Sence nasıl bir bölüm 😊 Üniversite hakkında bilgin var mı
@nvraa üniversite hakkında bilgim yok ama hem sağlık alanı olsun hem de rahat olsun popüler bir meslek olsun diyosan beslenme nin önü çok açık kesinlikle tavsiye ederim aç kalmazsın
Ay resmen duygu ve düşüncelerime tercüman olmuşsun 😊 Teşekkür ederim
Yabancı dil okumak istiyorum İngilizce inşallah nasipse
Karabuk University - Metallurgy and Materials Engineering %100 English :D
İyi bölüm mü önü açık mi
@Lavinya02 olabiliyorsan hemşire ol kanks
Olamiyomki muhendislik geliyo kimya metalurji falan
@Lavinya02 gel buraya yabancılık çekmezsin
Guzelmi bolum
@Lavinya02 kimya üzerine bir bölüm öyle söyliyim kimyayla aran nasıl?
Iyi kotu degil
@Lavinya02 ilk sıraya yaz bu tercihi ama %100 yazamazsın kaldırdılar türkçesini yazarsın :D
Guzel bolum mu peki is olanagi falan
@Lavinya02 mesaj at konuşalım
Sizce sağlıkmı yazmalıyım hesirelik falan yoksa malatya kayseri falan gibi bir yerde bilgisayar muhendisligimi?
Metalurji malzeme mühendisi ve aöf kamu yönetimi ve siyasal bilimler okuyorum
memnun musun? önereceğin bir bölüm mü
Kamu yonetimi nasil bir bolum
Malzeme mühendisliği geleceğin mühendisliği olacak memnunum
@Minnacikkkkk Kamu biraz ağırdır
ben çektim millet çekmesin kimse benim bölmümü seçmesin adını bile ağzıma alasım gelmiyor o derece örghh...
Bu sene mezun oldum. Ve üniversiteye bir yıl daha hazırlanacağım.
Ülkene iyilik yap ve sakın Türkçe dilbilgisi falan okuma...
cinsellik bölümü :)))) şu saatte başka birşey ile ilgilenemiyorum.
cocuk gelişimi okuyorum.
önermem
zor.
beceremeyen gelmesin.
Web programcılığı mezunuyum. Üniversite kısmına henüz geçmiş degilim. Bakalım, hayırlısı.
gazi üniversitesi elektronik müh. bitti iş imkanı en yüksek olan meslek ve Borusan (BMW) şirketine başlıcam.
Hocam sizce yazayimmi elektrik elektronik? Siralamam 120bin yani iyi universitelerin geldigini soyleyemem
Elektrik elektronik ölmeyen meslek iş imkanı oldukça iyi yazabilirsin
Özel eğitim öğretmenliği😇😇😇
Meslektaşlarıma selam olsun...
o nedir
sosyoloji okudum. isteyerek okudum. ama şimdi pişmanım pek iş imkanı yok. puanın yetiyorsa sağlık alanında oku.
İnşaat mühendisliği. Eğer girişken biriysen her türlü yolunu bulursun
Bu sene 4 yıllık uluslararası ilişkilere giricem ^^ Bu yaştan sonra ^^
ing işletme okudum İstanbul'da bundan 14 yıl önce girmiştim üniye..
Pc okuduk işletme bitiriyoruz meslek olarak katip. Okuduğum bölümle aram ortada :D
Bilgisayar müh. okuyacağım bu yıldan itibaren, en azından öyle gözüküyor.
okudum fen bilgisi ögretmenligi. fakat işte saglık okuyup sıkıntı çekmemek vardı
Bu sene yaşar üniversitesi hukuk gelecek büyük bir ihtimal :D
Fen bikgisi ögretmenliği son yılım bitse diyorum artık :/
Daha yeni lise bitti. Ankara'da son günlerim. Amerika'ya pilotaj okumaya gidiyorum
İnternet ve Ağ teknolojileri okudum. şimdi ise mühendisliğe hazırlanıyorum.
Tibbi görüntüleme teknikerliği okuyorum sonrasında lisans tamamlayıp sosyal hizmetler düşünüyorum
İş var mı goruntulemede
Olmaz olur mu devlet olmazsa özelde illa iş bulursun
Açıköğretim ilahiyat okuyorum ama bu yıl edebiyat ya da tarihe gidicem inşallah
Marmara Gazetecilik. Tavsiye etmiyorum. İş olanakları yok denecek kadar az ve büyük torpil gerektiriyor.
Radyo sinema ve televizyon ankarada okudum gayet de memnunum
iş bulunabiliyor mu
Trt zorlucam olmazsa özel kanallar
torpil çok var diyorlar böyle bölümlerde
Devlet istiyorsan cok var ama özel kanallara görebiliyorsun
Uçak, teknolojisi, işletme ve işletme yüksek lisans. Seviyorum ya
İnşaat mühendisliği bölümü okudum bitti çok şükür çalışıyorum
Nasil bolum hocam universiteyi okumasi ve iş imkanlari falan. Siz cok zorlandiniz mi işe girerken ve kpssden kac aldinizda atandiniz yoksa ozel mi :) birde parasi nasil :D yardimci olursaniz sevinirim
Tıp okuyorum. Babam özel bir hastanede baş hekim. Orda işimde hazır.
1-3,2-4 gibi lanet bir sitemi olan okulda okuyorum 😡
nedir
soruyla alakalı değil ama.
genetık muhendıslığı moleküler bıolojı zormudun puan durumu nasıl. tam ıngılızce
Tıbbi sekreter 80 puan olisan çok rahat atanır mis gibi maaşın olur
peki işe alım çok kısıtlı mıdır
Her sene değişir sağlık atamaları onuda sen takip etcn
İzmir üniversitesi Hukuk tu ama üniversite kapatılıyor 😞
karabük üni - enerji sis müh.
bölüm güzel de şehir kötü
Önü açık mı
Elektrik elektronik mühendisliği. Şimdiki aklım olsa daha hafif bir bölüm okurdum