Veya diyetisyenlik okuyan?
Bu mesleği tercih etmeyi düşünen var mı? Neden istediğinizi, okuduğunuzu da yazar misiniz
Bu mesleği tercih etmeyi düşünen var mı? Neden istediğinizi, okuduğunuzu da yazar misiniz
ben varım, ama dırek dıyetısyenlık okuyamayacagım, lys sıralamam ıle ıstedıgım bolume gıdemeyecegım oyuzden dırek 2 yıllık ascılık okuyup oradan yatay geçişle dıyetısyenlıge gecmeyı dusunuyorum
diyetisyen iyidir birkaç hazır diyet kağıdıyla iyi maaş alırsın :)
Tanıdığın bir diyetisyen var galiba
İsterdim eskiden, bazı nedenlerle vazgeçirildim. Son dkda tercih listem baştan sona değişti. Keşke öyle kalsaydı.. Zaten hiç bir zaman istediğimi okuma konusunda özgür olamadım
Üzülme, çok birşey kaybetmedin
Bu mesleğe şu an gereken değer verilmiyor. Bundan dolayı bu tepki diye düşünüyorum 😊
Ben sizden meslek hakkında bilgi almak istedim fakat geri dönüş yapmadınız.
Tercihler ne zaman? Vakit bulabilirsem bence yazayim. Şu an ben bu bölümü tavsiye etmiyorum
Tercihler 26 Temmuz'da başlıyor. 2 Ağustos'ta bitiyor. Diş hekimliği, eczacılık, diyetisyenlik gibi meslekleri kazanabiliyorum. Diyetisyenlik için seansı 150 tl dediklerinde cazip gelmişti. Hem bir bayan için tatlı meslek. 😞
Cevap
0Cevap
aslında tercih yaparken düşünmedim değil ama ben obez birisiydim ve psikoloji okumayı daha çok istiyordum diyetisyenlik sadece obezitemden kaynaklı bir istekti ama psikolojiye daha lisenin ilk yıllarından deri büyük bir ilgim vardı
Bnce rahat bir meslek, maaş olarak da iyi, biyoloji de severim 😄
Kuzenim istiyo. Aslında doktor olmak istiyo ama kan tutuyo o yüzden diyetisyen olucam diyo.
hayir
Neden?
ilgi alanim bir meslek degil cünki
Tamam
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar