hangisinin eğitimi daha iyidir
il açısından hangisi daha tercih edilesi
il açısından hangisi daha tercih edilesi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Samsunda okuyorum il olarak kesinlikle tartışmasız samsun. Eğitim kalitesi olarak değil hangisini daha kolay bitiririm diye bak bunun cevabıda samsun.
Samsunda pdö sistemi var o kadar kolay olacağımı düşünmüyorum ben sen neden kolay olduğunu düşündün
valla sakarya ya git insanın zihni açılır orada sakarya derim
Zihni neden orada açılır anlamadım samsun tıp hakkında bir bilgin var mı
sakarya karasuda 15 gün kaldım yaşım 31 kendimi 21 hissettim sabah 5 te yat 7 de ayaktasın istemesende ayaktasın bu kadar temiz hava yeşillik vs. böyle bir yer yok
bu açıdan dedim
başka bir konuda bilgim yok ne söylesem yalan olur sadece sakarya karasunun doğa harikasını bildiğim için paylaştım
Beklentilerine bagli ama canli bir sehir istiyosan Sakaraya ya gitme. Cok sıkıcı bizim yazlik var orda Samsun daha hareketlidir.
Sakaryaya sıkıcı diyen ilk insansın yav genelde öğrenci mekanı diyolar
Bana sıkıcı geliyo bir İstanbul İzmir degil
Sakarya omu ikisi de faso fiso duzceye git daha iyi egitim
Ciddi misin bunu başka birinden daha duydum sıralaması bay dusuk ama neden duzce?
Evet tipta okul onemli degildir ama okulun kaliteli olmasi bir o kadar onemlidir tip deyince o soyledigin universiteler aklima gelmez bile. Neden duzce dersen cunku istanbula yakin ve egitimi daha iyi ha cok mu iyi digerlerine gore daha iyi. Sakarya tipin binasindan belli iyi olmadigi lise gibi binasi var.
Cevap
7Cevap
samsunun egıtımı kotu ama sehrımız harıka mutlaka gel bana sorarsan
İstanbuldan gelicem sakaryaya göre artıları daha mı fazla şehrin istanbula çok uzak ama okulu iyiymiş
eğitimleri aynıdır şehir seç sen
Sakaryanın üniversitesinin tıpının yeni yeni gelişmeye başladığını okudum bir çok yerde
Neden eğitimlerinin aynı olduğunu düşünüyorsun
her yeni açılan kurum kötü olcak diye bir şey yok iyi başlayıp kötüye gidenler de var
Doğrudur da sakaryanın ÇOK İYİ devam ettiği söylenemez
haklı olabilirsin sana kalmış
Sakarya uni yi cok ovuyorlar
Tıpını öveni pek görmedim övüyorlar mı?
Bnde duymadim:D
Sakarya
Şehir açısından mı sakarya?
Sakaryada mı yaşıyorsun korucuk hakkında bilgin var mı tıp oradaymış
sakarya
Sakaryada mı yaşıyorsun korucuk köy mü
Sakarya tıp
Sakaryada mı yaşıyorsun
sajarya tıp
Eğitim açısından mı il açısından mı
Aynen sağolasın
samsun bence
Eğitimi hakkında sakaryadan üstün bir yanı var mıdır? İstanbul'da yaşadığım için sakarya daha cazip geliyor ama sıralaması düşük
Samsun sakaryadan daha eski sakarya yeni yeni gelişmeye başlıyormuş tıp adına en azından durum böyle
Eğitim çok fark etmez mi diyorsun
eğitim önemlidir ama sana şöyle söyleyeyim ben müh. okuyorum benim için hangi üniden mezun olduğum önemlidir isim yapmış olması lazım sıralaması iyi olması lazım eğitimi de haliyle iyi olması lazım ki iş veren burdan alsın diğerlerinden ayırt etsin ama tıpta öyle değil direk işiniz hazır. Eğer dersen ki ben daha iyi yerlere gitmek istiyorum o zaman verdiği eğitime bakacaksın
Samsun
samsun
Hangi açıdan
şehri daha modern ama illa eğitim diyeceksen al birini vur ötekine çok farklı olacaklarını sanmam
Samsun tıp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar