Ben subay olmak istiyorum ama annemle babam izin vermiyor tek cocugum bir de annem bir kiza uygun bir meslek degil diyor babamda yapabilcegini bilsem bir an dusunmem gonderirdim diyor ama dedigim gibi tek cocugum surekli simartildim ve butun sorunlarimi ailem halletti evet ama ben boyle olmasini istemedim ki ve yapacagima inaniyorum bir de benim kuzenim gitmisti ama okulu birakti psikolojisi filan bozuldu ve de bu cocuk da cok istiyordu yapacgimi biliyorum zaten sporla ugrasiyorum sadece lens kullaniyorum onun icin de ameliyat dusunuyorum ama annem ben tek kizimi bile bile olume yollamam dedi en buyuk idolum ataturk vatanim icin milletim icin serefimle ölmek istiyorum vazgecmeecegimi aklima koydugumu yaptigimi da biliyorlar isteseler de istemeseler de gidecem insallah ama butun aile karsi ve onlarin da rizasi olsun benimle gurur duysun istiyorum hayallerimi de ailem icin bir kenara atamam onlari nasil ikna ederim? Zorlanir miyim? Nasil basvurmam gerek? Bir de sosyal yasam diye bir sey kaliyor mu asker olduktan sonra?
Güncellemeler
+1 yıl
10. Siniftayim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar