geliştirir aksanın daha iyi olur kulak alışkanlığı olur keliem bilgin gelişir listening gelişir vs çok önemli dizi film izlemek ama kesinlikle türkçe altyazılı değil türkçe altyazı hiçbir işe yaramaz en yiisi altyazısız anlamıyorsan inglizce altyazı sitcom izlersen daha iyi olur sıkıcı gelmeden hemen bir çok bölüm izleyebiliğrsin ve daha anlaşılır olur terim vs olmadığı için herkes gibi benimde önerim friends olur hem anlaşılmaıs kolay hem zaten efsane dizi her türlü izlersin full house da anlaşılır ama sıkıcı gelebilir resimdeki once upon a time güzel dizi ama yeni başlıyorsan türkçe alyazısız izlemeye zorlar bence basitten başla
friends olur cümleler basit anlarsın bence dediğim gibi türkçe altyazılı izleme geliştirmek için bende eskiden öyle izlerdim hiçbir işe yaramıyor cidden en fazla bir iki kelime öğrenirsin aksanalara kulağın alışır ama ingilizce altyazı kesinlikle çok işe yarar friends izle :)
geliştirmez mi hiç. yabancı dil konusan insanlar ayagına geliyor. en iyisi değil tabiki. eger dili yerinde ögrenemiyorsan en güzel yolu kitap okumaktır. ilk baslarda bilmediğin kelimelere üşenmeden tek tek bakarak bazen de telaffuz acısından sesli okuyarak cok güzel gelişir bir de film izlersin cila cekmiş olursun.
Geliștirir az da olsa ama diziden diziye gore degisir dun breaking bad baktim biraz ilk basina adamin teki konusuyor nasil konusuyorsa artik adamin sesini ben duyamiyorum alttan yazi geciyor izledigin dizi de onemli yani
ne kadar izlersen o kadar işe yarar ama hiçbirşey bilmeden öğrenilir mi dersen çok zor kalıp cümleleri kelimeleri falan öğrenirsin ancak o şekilde ama grammar altyapın varsa vocab olarak bile olsa illaki faydası olur
Ana dil gibi konuşamassın ama kelıme haznenı geliştirirsin Kulağın kelimelere alışır. Aksaan olarak daha vurgulu ing kelimeler kullanırsın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Geliştirir. Hem fazladan kelime öğrenirsin izledikçe hem de dinleme yeteneğin gelişir. İngilizcenin tüm kurallarını tüm kelimelerini de bilsen dinleme yeteneğin gelişmeden konuşulanları cok iyi anlayamazsın sonucta
En İyi Cevaplar