700 tl maaş alıp 12 saat çalışmak çok demi arkadaşlar 8 de geliyorum 7 de cıkıyorum.
ve bütün sorumluluk bana ait :(
ve bütün sorumluluk bana ait :(
bir 170i arar mısın? TC Kimlik numaranı paylaş, bir baksınlar sigorta miktarın ne görünüyor. Asgari ücret üzerinden yatırıp maaşı eksik veriyorsa, şikayet et geç. Hem işletmeye ceza keserler hem de senin alacağını devlet zoruyla alıp sana teslim ederler...
1300 tl'nin altinda calistirmak yasal olaral suctur ki 12 saat calismak ne? O apayri bir suctur. O calisma saatine 2000 liranin uzerinde vermek zorundalar.
napiyim ben pekı
saol :(
rica :)
Marketler, callcenter, mağazalar bunlar çayır cayır eleman arıyor. gir bunlara çalış. Ablam haftada üç gün çalışıp ayda 600 alıyordu. Sen baya yok paraya çalışıyorsun
aynen :(
Ne iş yapıyorsun sen
sigorta cıda calısıyrum
Üniversite okudum mu
Maaşın az, çalışma süren uzun. Çalıştığın yere ve yaşadığın şehire göre ücretler değişiyor olsa da bu çok adaletsiz geldi bana :(
Cevap
65Cevap
cok sacma ırgat gibi calıstırıyorlar manyak mısın ayıptır sorması
ama iş bulmak zor napiyimm
git abi bir magazaya başvur 8 saat oh miss calıs kotondur vs bir giyim mağazasına gir gördüğüm kadarıyla güzel bir fiziginde var sürekli calısan bir elemansın sanırım gir primlerle beraber 1600 lira maaş var eşşeklik ettim cıktım güzelim işten okucaz diye :D
bnde öyle ypmayı düşünuyorumm
git izin gününde basvur en kötü lcw waikikikikkikikye basvur elbet oraya bile yardımcı eleman arıyorlar bayramda felan günlüğü 50 60 liraya calsıyırsoun bayramda 1 hafta gitsen al işte calıstıgın yerden daha cok para
aynen ama bu işin de ilerisi var die düşünyorum :(
Senin kafada sorun var. 700 tl çok az maaş en az 1300 olmalı iş yerlerinin verdiği standart ücretlerde genelde 1500-1600 #EMELİSTİFA !
8 saatten fazla çalıştırılmak yasak biliyosun dimi şikayet etme hakkın var
Babanin yerimi calisma cik resmen kullaniyorlar seni en az 1300 vermek zorunda
700 TL yi nasıl veriyorlar? asgari ücretin altında maaş vermsi yasal değil..
bence amelenin sertifikalı halisin :) seni kınamıyorum sadece aklını neden kullanmaktan kaçıp bir yere mahkum kalmana kızıyorum
İnsanları köle gibi kullanan işverenlerden nefret ediyorum, çalışmayın bence. 12 saat en aşağı asgari ücret olsa yine bir yolu var ama 700 ne yav.
Para çok az. Fazla değil ama para az. Sgk lı bir işe girmelisin. Asgari ücret aşağısı alınmaz öyle olunca.
Muhakkak çalışmak zorunda olduğun için çalışıyorsun ama ordan daha iyi bir yer kesin bulursun kısa sürede.
Çüşşşş 700 tl maaş ne be hemde 12 saat seni en az 1.300 tl maaş + sigorta + yol ve yemek olarak en fazla 8 saat çalıştırabilirler...
700 nedir ya çocuk harçlığı gibi üstelik 12 saat. Kullanıyorlar resmen ben olsam çalışmazdım..
çok fazla çalışıyorsun bence başka bir iş bul ne iş yapıyorsun ki
seenin sigortanda yoktur demi
yok
ne iş yapıyorsun peki
Ciddi değilsin dimi? 700 tl nedir şaka gibi. Hem de 12 saat. Millete para kazandırıyorsun sadece, kendine de eziyet
Evet fazla hadi caliscagina degcek kadar maaş alsan yine neyse de o da yok
Allah kolaylık versin. Ayrıca 700 tl yasal değil. İşletme hakkında işlem başlatılabilir.
700 lira veren yer kaldimi yahu birde kizsin yani 😐
o nasıl bir işmiş öyle?
1500 liraya yarın gel başla :)
ooo modern kölelik, cumartesi günüde çalışıyorsundur
Çalışma saatine göre maaşın çok az. bir yamyam işverenle daha karşı karşıyayız
750 lira kira veriyorum ayda.. artık gerisini sen hesap et..
Barda 12 saat gunluk 70 arti tip 3bin alirsin ne kasacan
Çok tabi ki zaten asgari ücretten aşağı çalıştıramaz ve fazla mesaini de ödemek zorundadır.
lan ne ayak o işletmenin sahibi 700tl maaş veriyor ara şikayet et sinirlerim zıpladı şuanda.. 😠
asgari ücretin ne kadar olduğunu biliyorsun dimi ve hala neden çalışıyorsun ki...
Bu bildiğin emek sömürüsü
700 tl maaş nedir ya asgari ücret bile 1300 tl
E heralde. o maaşa o kadar saat çalışılır mı :/
asgari ücret 1300 tl hatırlatırım.
700 tl ne ya,.
Başka iş bul
köle pazarına hoş geldiniz.
başka iş yookk
bırak o işi maaşında az saatine göre :(
Azmış ama şuanlık işin yoksa idare et.
enayi yerine konuluosun resmen
Bedavaya çalışıyorsun
Malesef çok az
Ne zamandır orada çalışıyorsun ya da ne iş yapıyorsun bilmiyorum. Ama orada işin herseyin öğrenip daha da iyi maaşlı bir yere geçiş yapabilir misin?
olabilir...
İs bilgin az diye o Paraya çalıştırıyor ona ihtimali var. Öğren başka yere gec
Resmen kullaniliyorsun
Köle gibi calıstırıyo resmen
Bu çalışmak değil, bildiğin kölelik.
Maaş az ve saat fazla..
suriyeliler bile daha cok aliyo
Bedavaya calisiyosun
700 tl ne ya bırak gitsin işi
Çok fazla kardeş
iskence
Asgari ücret bile değil tabii ki fazla
Yazık be tabiki fazla
Çok fazla çalışma orda
Hem maaş az, Hem çalışma saatleri Fazla
yerinde olsam çalışmam
Ben 8-8 calisiyorum 6 gün 2.000 aliyorum
Deli misin güzellik dikkat et kendine.
baya eziyolarmış seni kanka
Resmen bedavaya çalışıyorsun
Bunu duyanlar seni suriyeli sanar
Bursa sartlarinda bedava calisiosun
para da para olsa içim yanmazdı
Fazla tabi mk bırak hic calısma
maaş cokmuş nerden buldun bu işi
12 saat çalışmak fazla değil ama 700 tl çok az..
Asgari ücret 1300 oldu.. Nasıl bir iş o?
8 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar