+1 yılHepsi birbirinden bambaşka bölümlerdir ama iki kelam da ben edeyim iyi veya kötü kavramları görecelidir kime göre iyi ya da neye göre kötü... senin söylediğin bu üç meslek grubu için de çevre gerekmektedir
Hukuk eski saygınlığını yitirmek üzere ona rakip psikoloji var eskisi gibi hukukta iş sahibi olmak o kadar kolay değil çevren öğrenci ve işçi kesiminden oluşuyorsa hukuğa bulaşma derim.
Ensesi kalın bir dayın varsa işletmeyi kaçırma derim hem dersleri de kolay
Eğer ki biyoloji ve kimyaya merakın ilgin yeteneğin yoksa amman gözün sevem veterinerliğe bulaşma derim aksi halde 4 yıllık olan okulu 10 yılda bitiremezsin ama veterinerlik çok para var özellikle kırsal kesimlerde iş yapacaksan01 Yorumla
Soran+1 yılBiyoloji ve kimyam iyidir severek yaparım fakat TM bölümündeyim ben
En İyi Cevaplar
E heralde hukuk ama gözün daha yükseklerde ise işletme derim ama onda da şöyle bişey var cok yüksek bir yerde okuman lazım gidip iç anadoluda vs işletme değpil böyle cok iyi bir üniversitede yüksek bir puanı olan yerde okuman lazım anca öyle cok iyi yerlere gelirsin onun dışında ben veterinerlik istiyodum mesela onda da iyi yere açarsan kliniği cok para döner ama diger türlü elinde patlayabilir.
012 Yorumla
Soran+1 yılVeterinerlik 19 mayıs üni olabilir yer açmak olay değil ilk yıllar zaten bir veterinerin yanında çalışır öğrenirim daha sonrasında cerrahi ile devam etmek istiyorum
Soran+1 yılBen TM öğrencisiyim zaten tutarsa en yüksek Uludağ olur, 19 Mayıs, Çanakkale'de olduğunu bilmiyordum o da olur farketmez önemli olan puanı alabilmek :)
Soran+1 yılYok ben seneye giricem sınava şu an hazırlanmaya başladım
Soran+1 yılTercih olmuyor MF-3ten alıyor fende yapmam lazım fizik yapamam ama biyoloji kasıcam kimyam iyidi ondan da yapsam 5-6 soru yeter diye düşünüyorum ama bilemedim TM'de 400'ün altında alırsam bir dahaki seneye kalırım zaten istediğim bir bölüm yok bu bölümden hukuk olursa ona giderim ancak
Soran+1 yılOnda da ben mezun olana kadar atanma sıkıntısı çıkar diye düşünüyorum yoksa psikolojiye falan ilgim vardır yaparım okuması benim için baya kolay gelir ama ben biraz daha yararlı bir meslek istiyorum hayvanları sevdiğim ve yardımım dokunmasını istediğim için veteriner hekim olmak istiyorum
Soran+1 yılAy inşallah🙏🏻😌
+1 yılVeterinerlik tabi hukuk olmama ihtimali varsa yoldan geçen işletmeci şimdi
09 Yorumla
Soran+1 yılHukuk olmama ihtimali baya yüksek ben seneye giricem sınava 9'da sınıfta kaldımda birazcık.
- +1 yıl
Bu sene başlasan hukuk olur öyle zor bir yanı yok hukuk kazanmanın
Soran+1 yılTMciyim zaten ama matematikte biraz sorun var
- +1 yıl
Halledilir matematik çok uç bir net yapmana gerek yok zaten
Soran+1 yılNasıl yok yapmazsam 400 puanı nasıl geçicem :D
- +1 yıl
10 soru demiyorum zaten şöyle 28 net yapıp edebiyat kasarsın sorun olmaz benim çevrem öyle hep
Soran+1 yıl28 soruyu kim yapacak :D
- +1 yıl
Peki o zaman :D
- +1 yıl
yani ortalama bir matematik yapmalı 80 de en az 40 ve bu acıgını edebiyatı iyi yaparak kapatabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılhukukcu olarak hepsi birbirinden güzel bölümler. hangisine ilgiliysen ona yönel. sahsi fikrim hukuku kazanırsan işletme tercih etmen sacma olacaktır. veterinerlik senin tercihine baglı güzel bir bölüm bence.
00 Yorumla
+1 yılişletme bitiyo seneye pek iş imkanı oldugunu düşünmüorum
146 Yorumla- +1 yıl
Hangi üni
- +1 yıl
@GizemliAdamm gaziantep üni 2 yıl bitti aöf geçiş yaptım son senem
- +1 yıl
anladım ben de işletme düşünüyordum da böyle konuşunca arada kaldım
- +1 yıl
@GizemliAdamm iş imkanı pek yok sen bilirsin genede
- +1 yıl
İstanbul üni işletme düşünüyordum ama olmazsa kırıkkale hukuk yazabilirim
- +1 yıl
@GizemliAdamm hukuk daha iyi bana göre
- +1 yıl
ama üni farkı da var aklımı çeliyor. kuzenim de bilkent işletme okuyor. o bana aslında şu bölümü hakkıyla okuyabilene önü çok açık diyor
- +1 yıl
@GizemliAdamm kişiden kişiye fark var haklısın
- +1 yıl
ya bilmiyorum o da daha okuyor yani acaba o bir hevese kapıldı beni de mi o hevesin peşinden sürüklüyor bilmiyorum
- +1 yıl
@GizemliAdamm hukuk bana göre garanti iş imkanı daha çok işletmeye göre işletme mezunu kaç milyon kişi var
Soran+1 yılHukuk mezunu da kaç milyon kişi var
- +1 yıl
hukuk farklı işletmeye göre daha az
Soran+1 yılOrası öyle ama avukatta çok var
- +1 yıl
uff anlamamak için ısrar ediyosun farkındamısın ok ama işletme okuyan en az hukukun 10 katıdır
Soran+1 yılNe anlamıcam be ben sadece hukuk bölümünün çok abartıldığını düşünüyorum sadece yoksa işletme zaten Boğaziçi dışında okunursa boş
- +1 yıl
kendi bildigin yap ne kadar itici birisin
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım sınav stresinde insan böyle oluyor :)
- +1 yıl
kırdın beni bir kere :(
Soran+1 yılÖzür dilerim kanks
- +1 yıl
affettim :d
Soran+1 yılBiz nabıyoruz böyle 😂
- +1 yıl
bilmem saçmalıyoz gibime geliyo bu arada sorular açıklandı baktınmı :D
Soran+1 yılBen bir sene sınıfta kaldım seneye giricem😂
- +1 yıl
tembelll seni birde hukuk diyosun :D
Soran+1 yılDerslerim iyi yanlız 9. Sınıfta hastalığından dolayı okula gidemedim o yüzden kaldım
- +1 yıl
hm anladım hangi şehirde okuyosun
Soran+1 yılBursa
- +1 yıl
hm anladım
Soran+1 yılHm anladığını anladım
- +1 yıl
gördünmü daha öncede sitede beni :D
Soran+1 yılHayır :D
- +1 yıl
aktifim her zaman sitede nasıl görmezsin :D
Soran+1 yılBen burda takılmıyorum pek soru sormak için giriyorum bölüm ile ilgili. Hele burdaki bütün veterinerlik ile ilgili sorular benimdir 😌
- +1 yıl
hm görmüşümdür seni o zaman soru soruyosan :D
Soran+1 yılOlabilir yani kanka😂
- +1 yıl
hemende kanka olduk :D
Soran+1 yılNe diyim abi mi diyim 😌
- +1 yıl
adımla hitap edebirlisni :D
Soran+1 yılPeki mehmetgsgs
- +1 yıl
peki gizli kullanıcı :D
Soran+1 yılKendine iyi bak eyvallah 6 sene sonra veterinerlik bir işin olursa yaz buraya kanka yardımcı oluruz
- +1 yıl
6 sene sonra yaşarsam yazarım :D
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
:))
Soran+1 yılTamam artık ama skandknakxlf
- +1 yıl
noktayı koymustum ben sen attın bak :D
Söylediğin bölümler birbirinin yan Dalı falan da değil ki. Birbirinden bağımsız bölümler. Bence biraz sen hangi mesleği yapabilirsin onu keşfet
00 Yorumla
+1 yılişletme ne kızım. sokaktan 3 kişi tutsan biri işletme mezunu zaten.
00 Yorumlaveterinerlik :) işletme okuma git açıktan bitir bir faydası yok ha boğaziçi olur işletme tamam :)
028 Yorumla
Soran+1 yılBoğaziçi işletme tutsa buraya yazar mıyım be :D TMciyim birde veterinerlik için işin yoksa fen çalışsam :D
Soran+1 yılDoğru diyorsun ya birşey diyemem zaten. Psikolojiyide artık herkes okuyor. Kararsız kaldım.
Soran+1 yılKPSS'de 85 puanı kim kaybetmişte biz bulalım be kardeşim :D TMciyim ama veterinerlik kazanabilir miyim ki bak şimdi kafama taktım
Soran+1 yılNasıl yani :D
Soran+1 yılHa anladım :D Veterinerlik sayısal ben tmciyim ondan dedim azimle alakası yok bişey bilmemekten geliyor...
Soran+1 yılGörüştüm, gittim ortamlarını gördüm. Kedim var onu götürmüştük bir keresinde veteriner hekime ortamları çok hoşuma gitti. Ama işte sorun TMci olmam 2 sene fen yok bizde.
Soran+1 yılİşletme çoğu insanın başına yakmış herhalde kime işletme okumayı düşündüğümü söylesem tepkiler ''Aman aman sakın'' ''Ben yandım sen yanma'' falan oluyor :D
Soran+1 yılDeniz ulaştırma işletmeciliği, sivil havacılık ulaştırma işletmeciliği de mi öyle?
Soran+1 yılOf valla işim daraldı. Şu tm bölümü seçtiğim güne pişmanım. Veterinerlik için kasıcam o zaman...
Soran+1 yılKPSS var onda da :D Ayrıca şimdi yanlış anlaşılmasın ama atamalar hep doğuya oluyor ben oralarda pek yapamam şöyle yapamam ailem uzak olduğu için ben çabuk rahatsızlanan bir insanım oralarda tek başıma yapamam.
Soran+1 yılHayır dediğim gibi ailemden uzak olduğum için öyle diyorum doğuda yaşasalar zaten hiç sorun olmaz
Soran+1 yılBenim için sorun işte babam burada çalışıyor annemde gelemez benimle başka kimse de yok gelecek
Soran+1 yılSınıf öğretmenliği istemiyorum zaten ama sağolasın
Soran+1 yılAy valla çok teşekkür ederim şu günlerde ihtiyacım olan tek şey şans Allah razı olsun
Hukuk varken işletme diyen ekmek yoksa pasta ye diyordur.
00 YorumlaSen sen ol Veterinerlik okuma, çok zor bir bölüm. Ben okuyup bıraktım. :/
02 Yorumla
Soran+1 yılAy ciddi misin :( Niye bıraktın gül gibi bölümü...
hukuk>veteriner>işletme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHukuk yok ise veterinerlik işletmeden iyi iş imkanı olarak
00 YorumlaVeteriner ol bana da bakarsın arada :ASDF
12 Yorumla
Soran+1 yılOlur sana aşılar bedava lskajfkdlf
+1 yıl:D veteriner ol bak keyfine
00 Yorumla
+1 yılVeterinerlik daha iyi
00 YorumlaHangisini seviyorsan o bölüm sevdiğini seç
00 Yorumla
+1 yılHukuk tabi ki de
12 Yorumla
Soran+1 yılO da kazanabilir miyim bilmiyorum işte :D
- +1 yıl
O halde veterinerlik 😂 ama sen içinden ne geciyorsa onu oku , istediğin bölümü yani
Eğitim & Kariyer konusunda 315 cevap paylaştı. Hangi okulda?
01 Yorumla
Soran+1 yılVet- Uludağ ya da 19 mayıs, hukuk neresi olursa
Tabiki hukuk
00 Yorumlahukuk tatlış 😋
00 YorumlaVeterinerlik
20 YorumlaTabii ki hukuk
010 Yorumla
Soran+1 yılHukuk okumayı herkes niye bu kadar büyütüyor alt tarafı avukat oluyorsun hakim, savcı olmak çok zor torpil işi. İş imkanları geniş diye seçmeyi düşünüyorum ama öyle öyle aman aman bir bölüm mü?
Soran+1 yılTorpil yok valla kuzenim avukat ama o da avukat işte torpil bulsa zaten kendisi olurdu :D
Soran+1 yılÖyle çevrem yok özel bir büro açayım kendime gelsin paralar gitsin paralar...
Soran+1 yılBaşka önerebileceğin bölüm varmı? TMciyim ama ben ama veterinerliği kazanabilir miyim ki hazırlansam biyoloji falan yapsam
Soran+1 yılPDR istemiyorum orda da kpss sorunu çıkıyor :( Genel olarak veterinerlik zor ama ben hayvanları çok severim. Alışırım diye düşünüyorum...
Eğitim & Kariyer konusunda 312 cevap paylaştı. Hukuk
10 YorumlaVeterinerlik
00 Yorumla
+1 yılhukuk
00 Yorumlaveterinelik
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılVeteriner
00 Yorumla
+1 yılHukuk
00 Yorumla
+1 yılişletme
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem