cocukluk hayalim bu ama bir sorun var o da boyum 1.61 boyla cok kısayim. Hani bazen iyi yürüyorsan poz veriyorsan cok güzelsen boyu bos verebiliyorlar
bende o imkan varmi?
Miss yarismalarinda (mesela miss turkey) boy önemli degil ama onun icin yeterince güzel degilim.
Yinede sansimi denemeliniyim?
3 yasimdan beri (simdi 18im) tiyatro konusunda egitim görüyorum mankenlik olmazsa oyuncu olmak isterim
nasil fikir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Oyunculuk mesleğine başlamak için neler yapılması gerektiğini "nasıl oyuncu olurum" sorusuna verdiğim yanıtta yazdım.
Mankenlik meselesine gelince... Bu bambaşka bir alan. Ancak, hemen uyarıda bulunmam gerekiyor: Piyasada pek çok oyunculuk ve mankenlik ajansı adı altında iş yapan dolandırıcı dolu. Bize kayıt yaptırın, şu kadar para yatırın, sizi filanca defileye sokalım, falanca dizide oynatalım diye ortalıkta dolaşanların hiçbirine itibar etmeyin sakın. İnternet ortamı ne yazık ki bu gibi ilanlarla dolu.
Bu tip ilanların olmasının sebebi, maalesef kolay yoldan şöhret olmak ve para kazanmak hevesinde olan çok sayıda genç kız ve erkeğin bunlara olan talebi. Bu arkadaşlar buralara başvuruyor, fotoğraflarını gönderiyor veya onların yönlendirdiği yerlerde fotoğraf çektiriyor. Ardından başlıyorlar boşuna beklemeye.
Tüm mankenlik ve oyunculuk ajanslarını kastetmiyorum. Ciddi olanları elbette var. Ama onlar bile olsa, bir alt yapınız yoksa, yani oyunculuk veya mankenlik eğitimi almamışsanız boşuna beklersiniz. Yani her işin başı eğitim. İki kıytırık kursla hiç bir yere gelemezsiniz. Benden uyarması.
Bravo hocam 👏👏👏👏