Bu gibi konularda eleştiri yapmak gibi bir hakkın olduğu doğrudur tabiki de görüşünü belli edeceksin fakat bunu yaparken insanların erkekliğini sorgulamanı kesinlikle doğru bulmuyorum kendi düşüncelerini belli ederken bence daha doğru kelimeler seçmeli insanların zevklerine daha saygılı davranmalısın
Toplum normlarının dışına çıkmaya korkan robotlarsınız ve herkes sizin gibi olsun istiyorsunuz ama öyle bir şey olmayacak. Bazen "Benim ne haddime insanları yargılamak?" sorusunu kendinize sorsanız iyi olur.
bu bir onyargi tamamen... ona bakilirsa sokakda yari ciplak olan kadinlarada affedersin ama o* denilir ozaman. Sakal birak kendine ceki duzen veren erkek gay degildir. Bu sadece moda, gay'lik gibi bir hastaligi insanlarin gorunuslerine gore yargilamayin.
Sanane canım belki onların istekleri öyle bende öyle giyiniyorum ama sakal yok aptal sen sokakta şort mini etek giyince biz bişey diyozmu sende onlara karışmıcan belki öyle rahat ediyorum ben ne kadar aptalsın ya
Ne alaka sen bilmem nereni açıyon oranı buranı açıyon kız arkadaşınla el ele geziyon yemeğe çıkıyon millet sana lez diyo mu? İnsanları bilmeden yargılama altına mı yattın her erkeğinde gay olup olmadığını anladın hayrola?
Neden böyle yapıyosun allahu tealanın vermiş oldu ficudu sergiliyosun millete gösteriyorsun allahu teala sormıcakmı neden açtın gösterdin namahremini diyr
En İyi Cevaplar