Merhaba dun 2. kez direksiyon sinavindan kaldim. sikayet edicem sinava giren komisyon üyeleri yeni yasadan bihaber değillerdi geri geri park ederken 3 hakkim olduğu soylendi megerse dortmus. oradaki bir kac hoca arabayi oturmus salk salak etrafa bakiniyor beni yonlendirmiyor sen sur arabayi diyor ulan salak benim paramla ordasin bundan bir onceki hocada cok soeunsormaktan konsantrami bozdu. deneme yaparken hicbir problem yasamadim park sirasinda sinavda ne oluyor orda oluyor. birde komisyon uyenin biri geri geri giderken benim aynami rlledigini gördüm. simdi ben bunu sikayet etsem ilce müdürlüğüne ilgilenirlermi? kanit isticekler nasil kanit sunucam? sinav basina 260 tl para istiyorlar luften sibir hastasi oldum dunden beri oldurmek istiyorum o insanlari 4-5 gunluk kazancim 5dkda uçtu gitti beni biraktiklarinda surucu kursu hocasiyla yemek keyfi yapmaya gittikleri gördüm. haram zikkim olsun cocuklari olmasın. internette bakarken hocalar kavga cikmasin diye gectiniz diyip sok haberi surucu kursunda aliyorlarmis. karaktersiz adi insanlar bir dahakinde silahla gidicrm sinava ozaman gorecekler. ne yapabilirim yol gösterin bana :(
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım edecek yol gösterecek kimse yok mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer