Palme
Fen bilimleri
Karekök
Yayın denizi
İşleyen zeka
Üç dört bes
Fem
Fen bilimleri
Karekök
Yayın denizi
İşleyen zeka
Üç dört bes
Fem
3-4-5 e de hatalı sorular var. Onun yazarı TMOZ a üye olduğu için arada konuşurum kendisiyle geçen bir arkadaş buraya piyango sorusumu ne atmıştı mesela ondan hatalı bir soru idi. Ama genel olarak fena değil alacaksan apotemi al apotemi şu an ygs ile paralel baya 3-4-5dende iyidir fem fena değildir. Palmenin feni iyidir matematik geometriye bakmaya bile gerek yok. Karekökün yazarlarını bizzat tanırım sayısal soru bankaları efsanedir. Denemelerine pek bakmadım. YGS tarzında sorular görmek istiyorsan eğer Fem 3-4-5 apotemi bu üçü iyidir. Bide pdf şeklinde zaman denemeleri nette mevcut 2012-2013-2014 bunları indirmeye bak o zamanki denemeler ygsdende zorlayıcı denemeler var içlerinde zaman denemesi için konuşuyorum. GÜVEN-DER ÖZDEBİR TÖDER in türkiye geneli sınavları mevcut internette pdf şeklinde geçmiş yılların herbirini indir çöz. GÜVEN-DER ve ÖZDEBİR ygsden zorlayıcıdır. TÖDER ygsden 1 tık alt seviyededir.
İşleyen zeka
Üç dört beş
Kare kök
Palme
Yayın denizi
Fen bilimler
Fem
Karekök en kötüsü
İşleyen zeka orta
fem, palme ortadan biraz daha yüksek
345 tam ygs çizgisinde çok iyi
Fen bilimleri ve yayın denizini çözmedim
Yani ilk baş işleyen zeka en son karekök çözmeliyim. 345 i fem ve palmeden önce mi çözsem sonra mı
Fem palme 345 böyle gidebilirsin
Yayin denizinin fizik sb sı çok iyi bu arada
eşit ağırlığım ben :) ama ygs de fene de biraz bakıcam mecburen 4 soru yapsam kar hedefim hukukta :/
Başarılar canım inşallah yaparsın
Karekök zor demişsin bir yorumda ama denemelerin zorluğuna bakma ygs çizgisinde olmasına bak. Karekökte abudik gubidik sorular var tamamen ygsden bağımsız. Fem ve 345 ygs düzeyinde mutlaka. çöz bunları
Ya aslinda karekok almicaktim ama ordaki adam onerdi bende aliyim dedim. Sagol caniim :)
Canım sana bişey sorucam. Ben şimdi eşit ağırlığım ama ygs de fende yapmak istiyorum 4 soru yapsam çok iyi olur. Fakat fene dair hiç bişey hatırlamıyorum :( kimya çalışmayı düşünüyorum mantıklı olur mu? kimyadan hangi konuları öneriyosun yani şu kolay şunları çalış dediğin konular hangileri
Bileşikler, maddenin özellikleri bu iki konuya baksan 4 net yaparsın zaten bir de hayatımızda kimya çalış zaten çok kolay konular sınavda da kokay çıkıyor 😊 başarılar
teşekkürler birde son iki şey daha sorucam. kimya çalışmak biyoloji çalışmaktan daha mantıklı değil mi? kimya soru bankası alıcam birde kolay alıcam ama birazda olsa çalıştıklarmı pekiştirsin diye çözümlü felanda alsam iyi olabilir aslında ama hangi yayını alsam ne yapam bilmiyorum. hangi yayını öneriyosun sen sayısalsın sanırım iyi bilirsin
Evet kimya çalışman daha mantıklı 4 net için biyolojiyle uğraşılmaz kimya dururken
Kimyada palme çok iyi ama tm için zor olabilir fem ilk adım alabilirsin. Zaten çalışacağın konular basit olduğu için kokay soruda çözsen ygsde yaparsın çünkü ygsde de kolay
Tamam o zaman ben fem ilk adım kimya alıyım 8 net felan çıkartırım umarım çıkartırım değil mi? konu çalışıyorum internetten. günde 1 saatimi ayırcam. gerçi az bir zamanda inşallah yetişir
Çıkarırsın bence iyi çalışmalar
teşekkürler
İşleyen zeka yayın Deniz'i Palme fem karekök fen bilimleri üç dört beş
en zor karekök diye tahmin ediyodum 3 4 5 mi sizce en zor
Aynen canim gunde 80 soru turkceden cozuyorum mutlaka bazen 100 oluyor. Bemde turkceye cok onem veririim :)
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar