şu an 100 BİN LİRANIZ olsa Ne Yapardınız?
Neye Yatırım yapardınız?
Neye Yatırım yapardınız?
parayı bankada tutardım girisimcilik seminerlerine katılırdım epey tecrübe edinirdim hibe vs destegi alara kücük bir isletme kurardım yürüte biliyorsam yavas yavas bu isi fabrika boyutuna cevirirdim parayı paraya katlar daha fazla zaman ile para kazanırdım ali ag oglu ile yarısa girerdim :D
kendime yatırım yapardım, bir kısmını bağışlar bir kısmını da birkaç gün içerisinde talan ederdim ^^
100 bin lira ile alınıp kısa sürede gelişecek bir arsa ve daire alınmaz diye tahmin ediyorum. Altın borsa ve dolar riskli. Faize yatırmak ya da yatırmamak tercih meselesi. Ancak sanat eserlerine yatırım yapmak mümkün bir kaç yıl içinde fiyatlarını katlıyorlar diye biliyorum.
Cok mu merak ettin. Ul. an ne geri.. zekalisin. Ne haltina yarayacak ogrenince , cok mu sevinecen, yuzmilyarin mi olacak
Olmadığını söylemedim ayrıca bu işimin bir parçası
Cevap
14Cevap
Bir kişinin geleceğini garanti altına almak isterdim.
Dün gördüm bir tane ford mustang kırmızı, 5. bin motor sıfır km araç 60 bin lira onu alırım kalan parayıda 1 ay yakıt parası yaparım 5 bin motoru doyurmak kolay değil
bu zaman da ticaret zor önce bir ev alırdım geriye kalan para ile de yemek üzerine bir iş kurardım
100 bin lira ile pek bırsey yapılmaz ancak şile ağva o tarz yerlerden ucuza arsalar alıp degerlenmesı beklenebılır kanks
10 bin kadar borcum var onu kapatıp bir süre tatile cikardim
2 tane projem var onlara yatırım yapar geliştirir satardım.
Uçan aracı ya da uçan motosiklet alırım ya :D Piyasaya çıkmazsa da uzay aracı alırım :D
Dikkatli Bir Şekilde Taş İşi Yapabilirsiniz Büyük Paralar Dönüyor 1'e 100'e Kadar..
#Bkz. Taş: İşlenmemiş Kehribar Taşları Damla Vb.
işlek bir yerde kafe açardım bro haftada bir günde canlı müzik oh mis gibi
Ticari servis alirsin
Hisse alırdım, arsa da olabilir😊
Vadeli mevduat hesabima atarim :-)
100 bin lira şu devirde çok da yatırımlık bir miktar değil
Onun getirisini beklemek uzun iş
Rüya mı diye kontrol ederdim
bankaya atar braz daha biriktirir ev alırdım.
Müslüman için en ufak faiz anneyle zina gibidir.
Ben üzerine iki yüz daha koyar ev alırım
100000 tl n olunca 200 de otomatik olarak oluyormu :) :)
Öyle diyorsan 😊
kumara karıya kıza !!
Çok yanlış çok kınıyorum seni 😄 😄
Uranyum ve tnt alırdım
Araba alırdım
Araba alırım ;)
Araba *-*
Arsa alırım :D
Yerdim.
kendimi geliştirirdim
Eczaneme
100 kasa tuborg