Çok bi param yok. Kirasi düşük biyer tutup iş yapılabilir mi sizce?
Kafe açmak hayalimdi ama ona en az 300 bin lazım...
Çok bi param yok. Kirasi düşük biyer tutup iş yapılabilir mi sizce?
Kafe açmak hayalimdi ama ona en az 300 bin lazım...
İş kurmak yaratıcılık ve ticari bir kafa ister komple paranızı kaybedebilirsiniz ya da daha fazlasını kazanabilirsiniz daha önceden bir deneyiminiz yoksa bu ekonomik şartlarda bence paranızı riske etmeyin derim. Mevduatta değerlendirin ya da biraz bilgi sahibi iseniz altın veya gümüş alın ama uzun zamanlı olmak şartı ile...(YTD)
Kısa vadede 100bin ile yatırım tavsiye etmem. Ama al sat yapıp parayı katlayabilirsin kısa sürede. İnternetin olanaklarını kullan. Sonra yavaş yavaş yer sayı düşünürsün. Parayı yatırdığı an gider masraf başlar çünkü. Bı cigkofteci açmak bile 100 150 bin arası
Cevap
11Cevap
100000 tl ile bu ülkede iş kuramazsın anca su alıp su satarız araba bile vermiyorlar o paralara artık
Doğru :(
300 yap
Altın alırsan 1000 liran 2023 sonu 1700 civarı olur. Gümüş keza daha da fazla kazandırabilir.
Peki euro alsam çıkar mı sence? Uzun vadede?
O parayı iş kurmak yerine borsaya yatırıp yatırımcı olsan daha çok kazanırsın emin ol.
Bir kere altın aldım bir yıl bekledim düştü, ben bozdurduktan sonra çıktı. O yüzden o topa giremiyorum :/
Hanımefendi bakın altın demiyorum zaten altın değer kazanan bir ürün değil altına bakarsanız ons değeri yıllarca hemen hemen aynı miktarlarda. Dolar yükseldiği için altın Türkiye'de değer görüyor. Borsada sağlam bir araştırma ile bir kaç şirket bulursanız çok güzel kazanç sağlayabilirsiniz.
Teşekkürlerr
100 binle - 300 binle ne kafesi ablcım?
O parayla niyet bile çekilmez 😂
selam işyeri kurmayı dusunuyorsaniz yardımcı olabilirim size..
OYAO hisse al bekle 2 sene
Tostcu olsan iyi para kaldirirsin
Anladığın bildiğim işi yap
Yoksa batarsın
Ne is yapmak geçiyor mesela icinden
Telefon alır satarım ben olsam
At faize bekle 🤭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?