Tıp ve Mühendislik zirvede sanırsam. Ama her ne iş yaparsan yap şirket patronluğuna soyunmak en çok cesareti hak eder. Herkes senin eline bakıcak.. bir ay maaş ödemesen sıkıntı çıkar. Yani her ne sektörde olursan ol şirket patronu olursan sıkıntı :)
@simito bugün insanlar çocuklarını yetiştirirken güzel bir üni bitir yüksek yap güzel bir şirkette maaş bul evladım diye yetiştiriyor ancak kimse girişimciliğe yönlendirmiyor. İşin özü olum okuda köle ol demek istiyolar
Iyi de bu kapital sistemin cilvesi Kafalar zihniyetler alışmış Standart maaşa düşünceye Memur olmayı kucumsemiyorum ama Hiç bir zaman hedefim bir memur olmak falan değildi belki aileden bilmiyorum ama hedefleri geniş tutmak gerek Dünyanın uzak bir noktasina gitmek Insanlar için Extremely bir hayal gibi gelirken kimisine göre normal
Tabikide okudugum fizyoterapi.. cunku oyle sakat hastalar geliyor ki bacaklara kaslara egzersiz yaptigin zaman ciglik atip bagriyolar agriyor diye ama o hareketlerle esnetiyoruz iste psikolojik olarakta biz cokuse giriyoruz bu sebeple zor is.
Yaptığım iş tamamen cesaret işi tek hata da ölebilirsin şaka yapmıyorum. Halk arasında tabloculuk- kâğıtta işletme teknisyenliği olarak geçiyor. Normal de rahat fakat yapılan manevralar asla hata kabul etmez.
En İyi Cevaplar