İşyerinde bırakıp kaçmak mı yoksa kalıp mücadele mi etmek gerekli? yardımm?

arkadaşlar ben 10 aydır bir işyerinde çalışıyorum. işi burada öğrendim. ilk başlarda hatam çok oldu bu yüzden işyerindeki bazı kişiler bana güvenmiyor. patronum ise benim sürekli arkamda duruyor. artık ben eskisi gibi hata yapmıyorum işi biliyorum ama bazılarının görüşü hiç değişmiyor. geçen sefer patronum bana kendi özel işi için bana vekalet vermiş ve beni bugün o iş için gönderecekti ama son anda işyerindeki bazı kişiler gidip konuşmuş ve 'o yapamaz o anlatamaz beceremez başkası gitsin' demiş. sonra başkasını gönderdiler benim yerime. şimdi ben buna çok bozuldum. bana hiç güvenmiyorlar, hissediyorum. işi değiştirsem yeni yerde bana böyle bakarlar mı yine bilmiyorum ama ilk zamankiler gibi hata yapmazsam güvenirler gibi geliyor. artık işi biliyorum çünkü. diğer taraftanda bana güvenen bir patronun güvenini boşa çıkarmak da istemiyorum. kalıp savaşsam bu insanlara kendimi nasıl kabul ettirebilirim ki? ben çok uzun zamandır çalışıyorum ve herşeyi yapıyorum zaten. buna rağmen güvenmiyorlar. ben ne yapmalıyım?
İşyerinde bırakıp kaçmak mı yoksa kalıp mücadele mi etmek gerekli? yardımm?