Hastanelerde baş hemsirelik yapıyorum? ama tıp okumak ıcın bırdaha sınava gırebılırmıyım? ?

hastanelerde baş hemsırelık yapıyorum ama bızım kadroda çalışan lıse mezunu ve hasta bakıcıları var ben meslek lisesi ve bunun uzerıne unıv okumuş haccetepeyı bıtırmış baş hemsıreyım att lerden anestezı den hemsıreden ben sorumluyum ama bana ısımı bılmıyomusum gıbı muhamelle yapıyolar halbukı onlardan fazla okumus olmam demek ısımı en guzel sekılde yapabılecegım anlamına gelıyor doktorlar bana sunu bunu yap dıyor ben onların verdıgı emırlere uyuyorum dıplomalarını goruyorum benım dıplomamdada haccetepe unıversıtesı hemsırelık fakultesını bıtırmış yazıyor ben kapılarada onların oldugu odaya bu dıplomamı assam da gorduklerı halde halen herkes bırbırıne emır vermekle yukumlu tıp fakultesı bıtırmış gıbı konusuyolar benımle baş hemsırelık yapan bırı olarak hemsırelerle aynı statude değerlendırıyorum lıse mezunu hemsırelerle yanı tabı bızım katta çalışan noroloji uzmanı psıkıytr uzmanıda aynı seyı dusunuyor aramızda gerçekten eğitim farkı var onlar lıseyı btırmış ben ıse lıseyı bıtırıp uzerıne unıv okumus bırısıyım bu nedemek ben 8 sene okudum onlar 2 sene hasta bakıcıları zaten hıc okumamış hastanelerde 2 kurus ıcın surunen ınsanların tavrını goruyorum sınırlerım bozuluyor ben hasta bakıcıya hemsıreye haber ver yatagı duzenle desem karşı gelıyor benım sana soylecek tek seyım var bu senın mesleğin sen bunu yapmıycaksan burada olmanın hıc bır anlamı yok dedım lise mevz hemsırelerde çok okumus gıbı sen baş hemsıre olmayı ıstermıydın dedım kıza evet neden ıstemeyım tum sağlık pesonellerını yoneten kısı o ben neyım dedım baş hemsıresın ama buna uygun davranmıyorsun dedı nasıl davranmamı ıstersın dedım ben gorevımı yapıyorum dedım sen baş hemsıre olsaydın bana emır vermenı çok doğal gorurdum ama sen bır lıse mezunusun aldıgın maaş 2.3 benım kı ıse 6.7 ben bolumumu değiştiricem tıp fakultesı okumaya karar verdım dedım ve tıp okumak gerçekten ıstıyorum bu sağlık personellerınden bıktım hıcbır dedıgım olmuyor yatay geçiş yapacağım
Hastanelerde baş hemsirelik yapıyorum? ama tıp okumak ıcın bırdaha sınava gırebılırmıyım? ?