Mülakata gittin ve sana dediler ki seni neden işe almamaliyiz?
Bu soruya ne cevap verirdin?
Bu soruya ne cevap verirdin?
bu soruya benzer bir soru ablamada sorulmustu ( bogazici isletme mez. )
O da ben calistigim ortamda kendimden daha zeki ve akilli insanlara tahammul edemem kaldiramam diye cevap vermis ise alindi sonra 😂😂
Suanda baska sirketlerde ama baslangici boyleydi :)
Bu arada arkadasin dedigi gibi turkiye de boyle sorular sorulmaz : )
Vuhhuuuu 👏👏👏👏👏 ateş etmişş
Çünkü b. k var. Türkiyede öyle bir soru sormazlar. Dayın kim diye sorarlar
Çünkü ben iş arıyorum, siz de eleman?
Arz talep ilişkisine yönelik çalışıyorsanız beni işe almamanız için bir neden de yok öyle değil mi?
Derim.
Bu neden işe almamız gerektiginin cevabi oldu
Ben soyle derdim herhalde :)
galeri12.uludagsozluk.com/.../...oruyon_661422.jpg
Aha soruyu yanlis anlamisimya.
Olsun 😄😄 dogrusunun cevabini da bekleriz ☺
Cevap
14Cevap
ben bu şirkette uzun yıllar çalışmak hem kendimi hem de burayı geliştirmek bir yere taşımak istiyorum
Gercekten iyi bir ise almama sebebiydi tesekkur ederiz
zora gelemem cabuk sıkılırım emır almam cabuk sinirlenırım :D
Dökül anacim aferin 😂
ben işssiz kalırım böyle :D
Ha şunu bileydin 😀
puh moralımı bozdun :D
Olsun be fenerbahceli olman yeter aldik seni 😄
vay eyvallah adamsın :D
Bırakın daha iyi firmalarda işe gireyim
Ekmeğime mani olmayın
Buyrun kapi orda
İşim var benim sizle mi uğraşcam
Sadece ne kalpazanlık yaptığınızı merak ettim bu mahsenden bozma ofiste
Ok by
Çünkü hiç iş yapmadım hayatımda ilkler özeldir bağlanırım işinize abi sevgilim olur işim:D
Neden almamaliyizin cevabi bu mudur
Pardon yanlış okumuşum neden almalıyız zannettim gerçi bu laflara zaten almaz adam:D
👋👋👋😄
Ya yanlis anladin ya da yanlis yazdin almaliyiz diyesorulur
Almamaliyiz sorduk bu sefer
Onu soran oranin caycisi olmali ozaman
Bunu google sormuş mülakatta.
Sen odaktan dagilarak direk elendin bence
Sacma bir soru
Sen dogrusun.
Hakettiğim maaşı istediğim için almayabilirsin :D
Gencler mulakatta maaş meselelerine girerseniz baştan yenilirsiniz demedi demeyin
Çünkü almamak için hiçbir sebebiniz yok
Pek anlayamadik açarmisiniz
Öyle bir neden göremiyorum
1 neden soylemek zorunda olsaniz
İşimi hakkını vererek çalışırım fırsat kovalayıpta işten kaytarmaya çalışmam buda ilerde iş arkadaşlarımla aramda sorunlar yarata bilir ve birini seçmek zorunda kalabilirsiniz o yüzden ilerde birbirimizi yarı yolda bırakmamak için seçiminizi yapın bende zamanımı ve emeğimi boşa harcamış olmayayım... Saçmamı oldu biraz sanki
🙈🙈
Çünkü bu zekilik ve caliskanligimla sizi bile koltuğunuzdan edebilirim :D
şansız olduğunuz için
Bu guzeldi
koltuğunuzda gözüm var
Güzel
Ücretim fazladır. Bunu karşılayamazsınız.
Tamamdir kapi orda o zMan
Başardım :) atıldım
Oyle bisey diceksinki hem soruyu cevaplicak hem kalmani saglicak
profesyonel olduğumu görünce. pişman olup ayaklarıma kapanacak :D
Cunku cimrisiniz. Cunku size boyun egmem
Dökün dökün icinizi 😄
benim gibisini bulamazsın
Neden alma ma lıyız
tezcanlı olduğum için :)
Yalniz o isi almak istiyosun, boyle bir cevap veriyorsun?
Cevap bende fevrilik, acemilik, profesyonellik dışılık, eline yuzune bulaştırma gibi şeyler uyandirdi
Cv yi gormusum mulakata gecmisiz
iflas etmek için!
Güzel 👍
Almayın ak cokta
Atın şunu 😄
Hahha 😂😂
haksizliga gelemem
Haksizliga. ugrayacagin kanisina nerden vardin?
her isyerinde olur. senden önce çalışanlar ayni kidemdedir. ayni maasi alir.
ama sadece zaman farki yüzünden sen is yaparken onlar arazi olur
Bunlari soyleyerek cok istedigin bir işi alabilir misin?
2003ten beri çalışıyorum. kariyer. nete cv yaptim. bu zaman zarfi içinde sadece 2 yerde çalıştım.
canim sıkıldı çalıştığım yerdende sıkıldım.
10 yerden görüşmeye çağrıldım. 10uda evrak hazirlamak için liste verdi. bildiğin ise alindim.
ama aynı işime devam. ediyorum.
kisacasi bu soru son 3 ay yüzünden bildiğim yerden geldi.
test edildi ve onaylandi 😊
mesela zarada mulakatta sordular. Müşteriye yakismadi. sirf satis yapmak için yalan soylermisin diye. hayir dedim 😊 ben yalan söylemem. almazsa almasin. yakismayan biseye yakisti diyemem gibisinden.
aksama aradilar falan 😁
Su anlattigin olayda cidden kafam karisti
Müşteri olarak yorumumu soyliyim bence butun tezgahtarlar zara da buna dahil satma pesindeler olmayana da oldu derler yani bendeki algi tamamen bu. Bugune kadar hic rastlamadim bence almayin diyene. Sacma geldi hani bu cevabini dogru bulmalari anladinmi
Simdi durustlugun kazandi oyle mi diyosun?
valla 7 yildir tibbi cihaz satan firmada çalışıyorum. gittim mağazaya falan başvuru yaptim. mülakat geçtim. bu aralar buna sardim. hobi gibi 😂 ise alinip egomu tatmin edip gitmiyorum. niye aliyolar bende anlamadim. kafa kariscak bisey yok yani. benim son zamanda yaptiklarima denk geldi senin soru 😊
ama alma demek musteri kazanmak demek. ters mantik düşün. sana deseler. 1 hafta sonra gelin yeni ürünler gelecek. bunlar zaten pek hoş değil. tam size göre şeyler gelecek. yeni sezon falan?
ben musteriye burdan bidaha alışveriş yapma. demiyorum ki?
o yakismadi bu yakisir. neyse o yani.. kendi fikrimi söylerim anlaminda
Sadece dedigime odaklan, adam bisekilde satiş yapmani ister. Sen diyosunki yakismiyosa yakismiyo derim. Bu benim hic aklima yatmadi.
Bende bir banka mulakatina girdim. U, yardimciligi icin. Baya bana uymayan seyler anlatti falan biyerde dediki bir musteriye 2 kart sattin 3. yu de satabilir misin bende hayir dedim. Yani benim basvurumla cok alakasiz yerlere kaydi adam kafada bitirmstim. Ne kart satmasi falandim. Orda dogru cevap hayir olsa da evet demekti. Ben satamam dedim insanlar kredi kartlarini cogaltmak istemezler ihtiyaclari yoksa falan hatta iptal ettirirler dedim
Böyle yaptim ama burada dogru olan durustluk degil bence işe uygun olan cevabi uydurcaksin
sadece dediğime odaklan falan komik oldu :) ben sana olan biseyi anlattim. mantigina ters geldiyse. git zara insan kaynaklarina hesap sor. bankacilik=soygunculuk ama magaza ayni değil.
Yani kusura bakma takildigim yerden dagildigimiz icin oyle soyledim. Tesekkurleryorum icin ☺
simdi sen sadece dedigime odaklan :)
zaten işim gücüm var. keyfi başvuru yapmışım. çağırdılar. gittim kafama göre takılıp cevap verdim. ben dürüst olurum dedim. yalan soylemem dedim. almazsa almazsin. onemli olan musteriyi kazanmak dedim.
sonradan aramaları benide şaşırttı 😊 normalde senle ayni mantık düşünüyorum.
demekki elemana çok ihtiyaclari vardinne bileyim. :)
sadece basimdan gecen bir olayi anlattim. anla nolur. hadi eyv
Teşekkurleeerrr paylastigin icin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar