Bak avrupadan sana yaziyorum Arabi park ederken yokusa Dikkat edilir eger asagi kayiyorsa araba vites geri takilir ve el freni cekilirr. Yok araba geri kayiyorsa vitesi 1 takilir el freni cekilir. Park etigin yer duzse sadece el frenini cek ve vitesi bosa al
Yokuş aşşağı geri viteste, yokuş yukarı 1 de, düz yolda boşta bırakabilirsin eig için teşekkürler inan hiç gerek yok ihtiyacı olana ver :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Surucu kursunda vites bosa alinir el freni cekilir araba park halinde oyle birakilir. Kisin eksi derece varsa ya da yamaca park ediyorsan birini vites el freni
Babam da 1 de birakiyor ama saniyorum ki bu eskiden kalmis bir aliskanlik eski arabalar belki oyle birakilmaliydi ama turkiye de nasil bilmiyorum fransa da bosta birakmaliyiz kesinlikle hatta ben bir keresinde babam gibi yapim dedim 1 de biraktim kizdi bana ogreten kisi sinav gunu boyle yaparsan alamazsin dedi
manuelse 1 de birak tabi motoru kapattiktan sonra once bosa al el frenini cek.. otomatik parksada aynisini yap sonra bire at kapat... otomatikse zaten p de birakman lazim..
bak yanaştın kaldırıma debriyaja bas sonuna kadar boşa al el firenini çek kontağı kapat aynadan kes arkadakileri normalde yokuşta ise viteste bırak yoksa kayar en basıtı vb çok şeyi var
En İyi Cevaplar