+1 yılMerhaba niFty.
İçtiğin Su Bağırsaklarını Yumuşatıyor Olsa Gerek, Bir Gaz Birikintisi Olabilir,
Suyu İçiyorsun Miden ve Bağırsakların Bu Gazdan Kurtuluyor ve Rahatlıyor, Bir Boşluk Hissi mi Yaratıyor ? Tamam Doğru Anladım,
Yinede İyi Bir Gastroloji Doktoruna Danışman Daha Doğru Olacaktır,02 Yorumla- +1 yıl
Umarım Yanılıyorumdur, İyi Günler.
En İyi Cevaplar
+1 yılsu içse yarıyor dedikleri sen miydin sister ? :DD
34 Yorumla- +1 yıl
herkesin emsal gösterdiği sendin demek. arkadaşlar aramızda bir ünlü var. sdifşlsifdlsdf
- +1 yıl
öaushoiajsdoiasjaiosj
Yanlış zamanda içiyosundur. Yemekten 10 dk önce ve yemek BİTTİKTEN yarım saat sonra içcen. Yani yemek esnasında su içmicen. Bu aralıklarda istediğin gibi su iç, hiçbir şey olmaz. Ama sen yeme aranı çok uzun tutuyosun sanırım, bir diyetisyene git.
10 Yorumla
su ıcmek acıktırır yada tok tutar dıye bır bilgiye rastlamadım bugüne kadar. su yerıne bitki çayı tüket atıyorum 1 lt su iç geriye kalan su bardağı çay olarak tüket güniçinde. mesela yesil cay antioksidandır ve toksin atar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Vücut su ihtiyacını çokca karşıladığından terleme fazlasıyla gerçekleşir. Yağ ve vücuda fazla gelen besin ve mineraller terleme yoluyla atılır. Bu sadece acıkma değil aynı zamanda şeker tuz ve diğer vücut besinlerini yeniden toplanması için beyinle iletişime geçer. Beyinde bi anlama sana midenin acıktığını söyler.
26 Yorumlamalasef bendede o sorun var,günde 4 litre su içmem gerekli içiyorum ama çok acıkıyorum işin kötü tarafı iştahım yok,su içtikçe zayıflıyorum
28 Yorumlaanlık olarak mideyi şişirdiği için tokluk hissi verir ama daha sonradan metobolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlar. yulaflı, kepekli, posalı şeyler tüketirsen su içmeden uzun zaman acıkmazsın.
20 Yorumla
+1 yılya şeyden olabilir , yemekten bi saat önce yemekteyken ve yemekten bi iki saat sonraya kadar su içmemek lazımmış içersen mideni büyütürmüş. belki o saatlerde içiyosundur miden büyümüstür :)
12 Yorumla- +1 yıl
bilmem bende hep icerim hep acikirim bi saglik kitabinda gormustum :)
+1 yıllink Bak erkekler ne diyor :D
01 Yorumlacok su icmiyorum yaaa 2 litreeee allah allah.. o azmı :D sende az su iç acıkma :D 2 litre ise 1 litre iç sonra vay efendim türkiyede niye su krizi var.. az için azz kıtlıktanmı cıktınız:S
01 Yorumla
+1 yılbu senin için iyi birşey nedeni şu insanlar suyu fazla tüektmezler ama insanlar en az bgünde 5 veya 3 litre su tüektmeli su bağırsakları temizlediği ve çalıştırdığı için acıkmanda doğal...
00 Yorumlaarkadasım her su aynı değildir...hazır su kullanıyorsan ve hep aynı sudan içiyorsan suyunu deiştir...bazı su lar acıktırıyor...her su farklıdır...
04 Yorumla
+1 yılaslinda tam tersi olmali ben su icince yemek yemem sende nasil öyle oluyor anlamadim simdi:)
05 Yorumla- +1 yıl
karnin tokken su ictiginde bilemi böyle oluyor?
- +1 yıl
o zaman su icme diyicem cok garip kacicak.Bir doktora gözük o halde ya
haşlanmış patates gotur ıs yerıne veya evde zman zman bır parça at ağzına açıkmassın
03 Yorumlaılık suya limon sıkarak içmeyi dene...acıkmayacaksın
20 YorumlaSağlık konusunda 471 cevap paylaştı. Su sindirimi kolaylaştırıyor..Mideyi rahatlatıyor midede yiyeceklerin yumuşamasını sağlıyorsun daha çabuk sindiriyor :)
01 Yorumlabende dikkat ediyorum bol su içmeye. Bende öyle bi etkisi yok. Ama ancak 1lt içiyorumdr. Bilemedim
00 YorumlaSindirimi kolaylaştırdığı için acıktıtır. Bir seferde çok içersentam tersine iştah kapatır.
00 Yorumlaaşırı su böbrekelri yorar , zararı var 1,5 2 lt den sonrası sağlıklı değil
08 Yorumla
+1 yılgünde bes litereye kadar normal zaten tuketmemeiz gereken sıvı da o
00 Yorumlagunluk tuketmen gereken sıvı mıktarı 2 lıtre yazın daha fazla olabılır terlemeden dolayı sıvı olarak sadece su dusunme ıçtığın kahve çay sonucta her maddede su bulunur cancağızım
01 Yorumlaboş mide tabi gluk gluk eder :D yeteri kadar içmelisin illa 2 litre diye 2 litre içme zorlama kendini gardaşım ;)
00 Yorumlanormal çünkü su hidroliz tepkimeleri için gereklidir :)
010 Yorumlaacıksanda su zaten iç su kadar faydalı bişey yok acıkma meseleside bünyeye göre değişiyor iştahının kesilmesini istiyosan sigara iç derim ama acıkmanı tavsiye ederim :D
00 Yorumla
+1 yılbence su içmekten miden genişlemiş. O yüzden devamlı acıkıyorsun :)
02 Yorumla- +1 yıl
sadece su değil ki buna neden olan. çok yemek yediğin zaman ister istemez mide daha fazla dolar. Elastike bir yapıya sahip olduğundan esner ve büyür. Bence nedeni bu olabilir. Ama belki başka bir nedeni de olabilir. Net bir cevap veremicem sağlık okumuyorum çünkü.
Ben 3lt içiyorum bende olmuyo, senin metabolizman hızlıdır
04 YorumlaSu içmek zayıflatsaydı ben 90 kilo olmazdım günde minimum 3 litre içiyorum
21 Yorumlamilet to kdursun diye çr yemek öncesi iştahı kapansın sende ters tepmiş :)
06 Yorumla
+1 yılBen saat 2 ve 3 de 10 tane yaprak sarma yedim
daha birşey yemedim fakat 10 bardak su içmişimdir :)00 Yorumlamidende su kafa yapıyo demekki .. kendini yemeğe vuruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 litrede çok eğer acıkıyosan 1 litreden fazla içme
11 Yorumla
+1 yılhaaa ha güldürdün beni yöntemin çok iyide suya ne koyucan su arası köfte... ara öğünlerde acıkırsan şekersiz meyve ye mesela salatalık marul az şekerli kivi nar yağ eritir vs.
016 Yorumla- +1 yıl
ne bağrıyon beee... limon dahada çok acıktırır sen benim dediğim yöntemi uygula ağzın boş kalmasın ama kalorisiz şeyler ye
- +1 yıl
kivide var ama özellikle nar abooo cımcılık yağ atarsın inan bana
- +1 yıl
yatmazdan 3 saat önce yemeyi kesemen gerek
- +1 yıl
nar mucize meyvedir toksinleri en hızlı atma yöntemidir ayrıca baçak kalça karın bölgesindeki portakal kabuğu görüntüsünü düzeltir
- +1 yıl
inanmıyormusun bana?
- +1 yıl
yaa çiğne işte ne problemin var anlamadım?
- +1 yıl
kivi ye o zaman yada boşver bodinoz gibi gez işte
- +1 yıl
senle atışmak hoşuma gitdi... eee narın mucizesirden bahsediyorum yimem diye tutdurdun napim yeme badinoz ol işte
- Sağlık konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yılsu içmek acıktırmaz kuzum
01 Yorumla
+1 yılben suyu çok seviyorum bolca tüketiyorum su yağları yakar acıkıyosan bi avuç çerez ye o seni gayet iyi bi şekilde mideni tutar.
010 Yorumla- +1 yıl
ufak bi kaseye dök ceviz, fındık, badem o zaten yüksek kalorili. yüksek kalorili derken kilo alırsın anlamında değil senin mideni tok tutar mesela ekmek ye bi saat sonra gene acıkmaya başlarsın çerez ise bunu keser.
- +1 yıl
çerez yerine ayçiçeği çekirdeği koyup televizyon karşısına geçme de :))) :)))
- +1 yıl
insan ikram eder ne biçim bi kızsın :)))
- +1 yıl
ya ne kadaa kötüüsn ya o kadar öneride bulunduk bi avuç versene bee :) vala yersin terliği kafaya he :)
- +1 yıl
hee işe terlikle geldim parmak arası :))) :)))
+1 yıltarçın kabuğu koy.iştah keser ılık suda beklet.
11 Yorumla
+1 yılgözün gönlün actir panpa.
01 Yorumlaculkk cukur bide bööle sesler cıkıyooo :)
01 Yorumlabol su içince doyulr ama ..
04 YorumlaYanında meyve bıraz da ole iç
00 Yorumla
+1 yılbu terslikte bir iş var
01 Yorumla
+1 yılİlk defa duyuyorum boyle bırseyı, ılgınc dogurusu
08 Yorumla- +1 yıl
suyu azalt o zaman :D bak altta ne guzel bır karikatur eklemiş arkadas :D
- +1 yıl
söyle bir öneridede bulunabilirim, çok acıkıyorsan, düşük kalorilibesinler yiyebilirsin o an, elma, salatalık, haşlanmış brokoli (hemde çok faydalı).
- +1 yıl
İyi getirde yiyelim :D
- +1 yıl
:))
+1 yılnasıl ya ben tok oluyorum aksineee
00 Yorumla
+1 yılSu aclıgı belli eder acıktırmaz:)
00 Yorumlabarsaklar ıyı çalşıyor ondan ola bılır
00 Yorumla
+1 yılSuyun içine ekmek at.
00 Yorumlaaclık hıssı ve ıstah acar su ıcmek
132 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk sende duydum. 2 lt falan iç abartma sende.
01 Yorumlasu metabolızmanı hızlandıryr
00 Yorumla
+1 yılo bir kafasız kadın :DDDDDDDD
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi bardak içmiyorum bileeeee
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok su içmek bağırsaklarını bozar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmetabolizma meselesi tabi keske bende acıksam :(
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!