Psikolojiye asigim bayiliyorum surekli psikolojik hastaliklari arastiriyorum. Ama para var mi bilmiyorum.
Not: torpilim yok hem de hic
Not: torpilim yok hem de hic
Psikolojik hastalıkları araştırman hoş ama psikoloji okur ve alana çıkarsan hafif depresyon, belki hafif anksiyete hariç pek bir şey göremeyeceksin, o yüzden onlara fazla kaptırma kendini derim :)
Psikologlar hastanelerde 2bin küsüre çalışıyorlar, açıkçası iyi değil bence. Kendine özel ofis açarsan (ki bunun için de +2 yıl klinik psikoloji y. l lazım) kendini tanıtman gerek. Tanınan biri olursan gelen kişilerin seansini 100-150 yapabilirsin, sana kalmış.
Pdr bizim kadar psikoloji dersi görmüyor diye biliyorum, hatta çoğu okulda psikopatoloji dersi (senin araştırdığın konular) bile almıyorlar. Daha çok eğitim üzerineler, daha çok çocuk/ergen psikolojisine yoğunlaşıyorlar.
Çok dusukmus maaslari ya. 2 yil yuksek lisansla falan baya bir okumak gerekiyor vazgectim :(((( ama cok begeniyordum. Hayal kirikligina ugradim uyumak istiyorum :(
Haha yok yapma öyle üzülürüm :/ devlette maaş düşük evet, yurtdışında ciddi ciddi dikkate alınan bir bilim iken Türkiye'de "psikiyatrist varken siz nesiniz ki, gereksiz" diyen insanlar dolu. O yüzden evet biraz sıkıntılı bir bölüm ama istenirse iyi yerlere gelinebilir.
Anladim. Cok zormus yapamam ben. Onca yil okuyup az para kazanmak koyar bana :( baska bolumlere bakayim en iyisi pdr gibi
Eh, peki. 😌
2 sene pdr okudum bıraktım, seviyodum ama kariyerli bir işim olmalıydı. ezcümle: çok nadir insanlar sağlam para kazanır.
Hasıl-ı kelam: enerji t. işletmeciliği okudum, işsizim ama iş aramıyorum, düşün yani :)
Pdrde de is aramazdin atanmasi kolay pdryi kazansam asla birakmazdim
şimdi iş aramıyorum çünkü bir yerde santral müdürlüğü bekliyorum. pdr de öğretmen olursun, tamam. 3500 alırsın rahat yaşam saygınlık kolay iş, ulan keşke pdr ye devam etseydim. nasıl pişmanım anlatamam. şimdi özel sektörün kölesi olucam. kendime yediremediğimden öyle dedim ilk yorumda.
Saat başı 100 TL yeter mi sence :))
Tabi para var her yerde görev yapma imkanın var
Her alanda
Seviyorsan git maddiyat önemli değil
Ben sevmiyorum para kazabsam ne olucak ki Mutlu olamayacağım
Haklisin da psikoloji de zor bir meslek her turlu psikopat geliyor. Bir yandan rahat para kazanmak var :) neyse puanim gelsin de belki kazanamam :))
Cevap
4Cevap
@PrettySweetyWoman soralım bakalım, yardımcı olur. :)
Hadi bakalim umarim :)
Teşekkürler :)
rica ederim. :)
Olmasa ozel unide yilligi 20 bin tl ye okumazlardi dimi
Onlar en uyduruk bolumleri 20 bin tlye okuyorlar. Ya sirf okumak icin keyfi okuyorlar ya da babalari her bolumden torpil ve is bulabilir dukkan acabilir vs vs rahatlar da ondan. Ozel universiteye son! Herkes hakkiyla kazanmali. Embesiller parasiyla onumuze gecememeli!
Evet ama para yok, devlette en fazla 3 alırsın.
Hadi ya yikildim
Sen iyiysen her yerde para çok
Cok arastiriyorum ama tabi iyi olup olmadigimi meslege baslamadan bilemem sanirim
bir insan bir işi seviyorsa o işte iyidir
İyi kazanabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar