Her erkek sevdiği kızla mı evleniyor?

Dün iki tane soru sordum..

Birincisinde sevgilisi varken bana çıkma teklifi etmiş dedim. Bana aynen şöyle yorum yaptılar, onu seviyor ama seni eğlence amaçlı kullanmış

İkinci sorumda ise sevgilim benimle çıkarken başkasına çıkma teklifi etmiş dedim. Bana aynen şöyle yorum yaptılar, seven adam aldatmaz!

Buradan anladım ki sitedeki cevapların doğruluk oranı % 3dur. Bu sitedeki yorumlara bakarsan, herkes sevdiği ile evleniyor. Seven adam aldatmaz. Seven adam ailesini hatta dünyayı bile karşısına alır. Herşey bu kadar kolaymı seven adam için. Ailesi istemediği için severek biten ilişkiler yok mu? Şartlar el vermediği için, yanlış anlaşılmalar yüzünden severek biten ilişkiler yokmu? VAR..

Türkan sorayın bir filmi vardı. İzzet günay ile birlikte. Birleşen yollar diye. O filmde ikiside yanlış anlaşılmalar sonucu ayrılıyorlardı ama birbirlerini severek..

Bunları neden yazdığıma gelince, geçen hafta bir soru sormuştum. Ayrıldık eski sevgilim gizli numaradan beni arıyor diye? Herkes öyle alakasız şeyler yazdı ki. Arkadaşlar ayrılınca eski sevgilinizi, adı üstünde sevgilinizi neden ararsınız? Özlediğinizden..

Can sıkıntısından, vakit geçirmekten değil. Adı üstünde aranan eski arkadaş değildir, eski sevgilidir. Yazdığınız yorumlara zerre kadar güvenim yok, bazı üyeler hariç, bu sitedeki tek amacın xper kazanmak olduğunu düşünüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Yukarıda yazdıgım iki tane sorudada verilen cevaplara bakarsanız,

-Birincisinde adamın sevgilisi var başkasına teklif ediyor. Üyeler diyor ki yorumlarında teklif edilen kıza; Seni sevmiyor, eski sevgilisini seviyor.

-İkincisinde adamın sevgilisi var başkasına teklif ediyor. Üyeler diyor ki yorumlarında aldatılan kıza; Seven adam aldatmaz.!

Aslında sorular aynı ama soran kişiler farklıymış gibi sormuştum, fakat gördügünüz gibi cevaplarda çelişki var!
Her erkek sevdiği kızla mı evleniyor?